- 18 Şubat 2018
- 12.710
- En iyi cevaplar
- 2
- 57.704
- 598
- 44
Direkt aklıma gelen bu oldu.Hediyenin değerine bakılmaz normal şartlarda ama, ivme birden çok değişmiş. İlgi alakada azaldıysa geçmiş olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt aklıma gelen bu oldu.Hediyenin değerine bakılmaz normal şartlarda ama, ivme birden çok değişmiş. İlgi alakada azaldıysa geçmiş olsun.
Aklın yolu bir. Özensiz bi hareket olmuş. Sevmedim ayrılDirekt aklıma gelen bu oldu.
Ooowwww geldi mi kapak sesi çek bebeksi tenimi çek ordan çek acılı şırdan Çek ahahah6 7 binlik alırken neden tepki vermedinde 300 tl lik olunca tepki veriyorsun demek ki mevzu para![]()
Miktar da önemli ama. İnsanın kendi bütçesine göre harcadığı para karşı tarafa verdiği değeri gösterirPara miktari belirtmeden hediyenin kupa oldugunu ozensiz oldugunu soyleseydiniz para onemli degil derdim. Ama 7000 lik hediye 300 tl lik hediye diye belirtince demek ki onemli olan miktar sizin icin.
Yok parayla göz boyuyorlar sadeceİnsan değer verdiğine para harcıyor kızlar
Kendimizi kandırmayalım![]()
Sadece para değil zaten bu saydığın şeylerle birlikte olmalı her şeyYok parayla göz boyuyorlar sadeceben o kadınlardan değilim ben bana harcadığı paraya bakmam malı mülkü kazandığiyla hiç ilgilenmem bana verdiği değer harcadığı zaman önemli benim için
Kesin bir nedeni vardır durup duruken böyle bir değişim olmazSadece para değil zaten bu saydığın şeylerle birlikte olmalı her şey
6binden 300 liraya düşünce insan bi ne oluyoruz der yani. Çok normal
Evet hep aynı düzeyde gitse sorgulanmaz ama maddi gücü aynıysa bu değişimin mantıklı bir sebebi olmalı. Hem de kupa yani. Çok daha özenli bir şey de alabilirdi o parayaKesin bir nedeni vardır durup duruken böyle bir değişim olmaz
Eşimin aldığı hediyelerin parasını hiç araştırmadım bugüne kadar ama eş dost aldı mı bakıyorumbaşlığa "300 tllik hediye" yazdigin icin bunca tepki cektin. cunku olaya baktigin yönün para oldugunu gosterdin. haliyle . eger ki "dogumgunumde kupa hediyesi" deseydin insanlar olaya baktigi yönün özen oldugunu bilirdi.
bir seylerin parasal degerini hesaplamak bana korkunc geliyor. eski hediyesinin kac para oldugunu yazmaniz da korkunc. ne yaptiniz hediyeyi internetten bulup parasina mi baktiniz?
boyle bir sey yapsam kendimden utanabilirim.
doğum günümde sevgilim genelde elleriyle bir sey yapar. mesela ilk yılımızda gittigimiz tatili cizgikitap halime getirmisti :)
harcadıgi para düz kagit, düz kalem sıfır tlydi - ha bir de posta parasi 3 euroyla:)
ikinci senemizde ayrilmistik, konusmuyorduk. onda da mektup yollamis, emailden dogumgunu sarkisi söyleyip gondermisti. bir 3 euro da o posta parasi:)
bu sene beraberdik, elyapimi bisey yapti - bir de kampla ilgili bir sey aldi. fiyatını bilmiyorum ama 3 dogumgunumde aldigi tum seyler 30 euro (2,5 saatlik asgari ucret) bile degildi :)
ama hic dusunmedim ki bu adam beni sevmiyor diye.
burada özen faktöru giriyor devreye.
benim sevgilimin bana alacagi kupa ancak şu olabilirEki Görüntüle 3560033
o da salyangozun ilk evcil hayvanimiz olmasindan ötürü. ya da kendi el yapımı kupasi falan olabilir.
asla c.sepetini acip da kupa yollamaz yani.
o kadar da değil.
ben olsam ben de hayal kirikligina ugrardim ama fiyatindan değil. kafa yorup beni mutlu edecek bir sey dusunmemesinden.
para, pul hic onemli degil. allaha şükür param var kimseye muhtac değilim, istediğimi alirim.
ama ozenmemesi, mutlu etmeyi dusunmemesi benim tahammül edecegim seyler degil
Bugüne kadar hiçbir hediyenin parasını tutmadım ilginçArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
yok ya ben arkadaslariminkine de bakmam . gün mü yapiyoruz senin bana verdigine denk ben de sana vereyim.Eşimin aldığı hediyelerin parasını hiç araştırmadım bugüne kadar ama eş dost aldı mı bakıyorum
Onlar ne aldıysa ona göre alıyorum ben de çünkü
Bir de yengenç özen meselesi giriyor burda devreye. Senin sevgilinin yaptığı gibi şeyler yapsa da bana para harcamamış dese kimse üstüne gitmez çünkü zaman harcamış özenmiş. Ama özenmeden düz hediye alınıyorsa onda da biraz dikkat edilir yani. Öküz değilse![]()
Evet hatta anlayana kadar dedimki heralde uzak bir arkadaş gönderiyorSadece para değil zaten bu saydığın şeylerle birlikte olmalı her şey
6binden 300 liraya düşünce insan bi ne oluyoruz der yani. Çok normal