- 27 Nisan 2012
- 15.445
- 18.377
- 498
ben hiç görmedimYa konudan bağımsız nickinizi ne zaman görsem aklıma bi video geliyor yaaaa
Gülendam da 50
Gülendam dan 100 diyerek gidiyor ya
Biz bir tablet çikolataya sevinen insanlarız Bibi, burada konu parraaaaaaa hediye değil sankiKız dur hemen sende
Valla para mevzu kusura bakmasın kimse 300 tl ne 4 paket sigara alınmıyo onla kırar düştü elimden der geçerim özensiz bir kupa yerine getirden eve pasta bile gönderse daha mutlu olurum ama kupa almasına aşırı bozulurum ama adam geçen sene 6-7 k gözden çıkardıysa demek ki siz özensiz davrandınız size tavır aldı siz ne almıştınız onun doğum günündeArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Boşver bakma zaten gülermanmış zaten kadının adı benim aklımda niye Gülendam diye kalmış bilmiyorumben hiç görmedim
yıllar önce bir arkadaşım işyerinden bunu rumuz olarak kullan demişti ama gül gibi endamı olan demekmiş
bulursam izleyeyim
Bana valla bir dilim pastayla kutlanması yetiyor önemli olan o günü unutmamak önemli olduğunu hissettirmek ve özel günlerde en önem verdiğim gün d.günüdürBiz bir tablet çikolataya sevinen insanlarız Bibi, burada konu parraaaaaaa hediye değil sanki
Nasrettin hocanın kazanı geldi aklıma yemin ederim6 7 binlik alırken neden tepki vermedinde 300 tl lik olunca tepki veriyorsun demek ki mevzu para
Aynen öyle bibikom arkadaş rakama çok takılmış gerçi çok takılanlar daha değerli oluyor ama neyseBana valla bir dilim pastayla kutlanması yetiyor önemli olan o günü unutmamak önemli olduğunu hissettirmek ve özel günlerde en önem verdiğim gün d.günüdür
Kupa benimde belki hoşuma gitmezdi ama pasta gondermesi yenilebilir cicek gondermesi yeterdi ne bilim tabi herkesin beklentisi başka peki kpnu sahibi 3 5 binlik suarla termos kupalardan olsaydi olurmuydu yoksa gene bozulurmuydunAynen öyle bibikom arkadaş rakama çok takılmış gerçi çok takılanlar daha değerli oluyor ama neyse
Gücü için mi birliktesiniz?Gücü var ama
Biraz farkı göstermek için ekledim ücretleri çiçek alsa daha çok sevinirdim aynen kupa üzdüGeçen sene 7 bin bu sene 300 lira olarak girmeseydiniz konuya büyük çoğunlukla size hak verirdim. Şöyle ki kupa hediye alınsa teşekkürümü ederdim ama hoşlanmazdım. Fiyatı 300 lira olduğu için değil, kupa olduğu için. Şimdi ilkokullarda yılbaşı çekilişinde bile kupa alınıyor, düşünülmemiş bir hediye olduğu için. 300 liraya ya da 500 liraya küçük bir çiçek yanına ufak bir pasta gönderse bile olabilirdi. Açtığınız konuda maddiyat direkt dikkat çekiyor.
Hiçbir alaka kuramadım ?Nasrettin hocanın kazanı geldi aklıma yemin ederimDoğduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun
Ben de ona teknolojik hediyeler aldımSiz ona neler alıyorsunuz?
Öğretmene, yılbaşı çekilişinde arkadaşa vs kupa alınır.Aa kızımın iki branş öğretmenine kupa aldım çok özenerek kötü muymuş??
Biraz daha düşünülmek isterdim çarpıcı olur diye fiyatları da yazdımGücü için mi birliktesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?