Benim aldığım hediyeler bundan kat kat fazla.sizin aldığınız hediyelerin değeri ne kadardı?
ilişkiniz ne düzeyde ilerliyor?
bunlara göre değişir sorunuzun cevabı.
Aslında son dönemde benim saçmalıklarım oldu onun cezası gibi yaptı heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aldığım hediyeler bundan kat kat fazla.sizin aldığınız hediyelerin değeri ne kadardı?
ilişkiniz ne düzeyde ilerliyor?
bunlara göre değişir sorunuzun cevabı.
Yedekledigo biri var.Beni onemsemeyi bırakmış derim.Aslinda yapabiliyor iken yapmamış.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Yani kupa gerçekten biraz basit olmuş.ama geçen senenin de etkisi vardır böyle düşünmende.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Hediye, hediyedir. Önemli olan düşünülmektir. Parasına göre hediyeye önem atfetmek bana aşırı çingenelik geliyor.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Evet fazla dedim biraz söyledimde6-7 binlik hediyeyi kabul ederken de boyle dusundunuz mu?
Kupa var, kupa var el yapımı seramik kupa alınsa bana gayet mutlu olurum.Durumu olmasa dahi kupa bence çok özensiz.Öğretmenler gününde dahi insanlar kupa almıyor artık farkli bir şey olsun diyorlar.
Sırf almak için almış gibi geldi en ucuzu neyse.
Malum sitenin kalitesiz kupasıKupa var, kupa var el yapımı seramik kupa alınsa bana gayet mutlu olurum.
Tek bir hediye benim tutumumu değiştirmez. Unutmuş da olabilir ya da bu defa geçiştirmiş de olabilir. Normal zamanda bir sıkıntımız yoksa buna çok büyük anlam yüklemem. Ama mesajım da aynı özensizlikte olur. “Hediyeni aldım teşekkür ederim” yazarım.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Bir ilişkide veya evlilikte vs. Hediye bile olsa maddi beklenti korkunç bir şey. Eşimin alışveriş kültürü yok mesela beceremiyor yani. Kendi ihtiyaçlarını alır fakat bana elbise vb. bir şey al desem bir türlü beceremez. Kadınların anlık zevklerini çözmek zor. Bir şey alsam ve beğenmezsen, giymezsen hoşuma gitmez. Aldığım şeyi amacına uygun kullan isterim der.
Bu cimrilik değil ikimizin maaş hesabı benim telefonumda ve hayatta ne yaptın parayı demez. Ama ne bileyim sevdiğim ekmeği alır, eve bir çeşit tatlı alıncaksa benim sevdiğimi alır, Narı çok severim kasayla alır ve pc başındayken bir bakarım ayıklamış getirir, sabah kendisi benden önce çıkmamışsa kahvemi yapar yani ne yapıyorsa, ne alıyorsa hep bana ve çocuklara yönelik.
Yani bu adam hediye almadıysa alınmam. Sevgi gösterme biçimi yılda 1 gün gelen bir hediye olmamalı. Doğum günümde mesela çekirdek ailemle kutlarım ama illa hediye olmalı diye beklemiyorum. Bazen ansızın hafta sonu hazırlanın şuraya gidiyoruz der. Oralarda sevgiliyken anılarımız olan şehir ve yerler. Çocuklara anlatır sonra bana dönüp buralarda bir yola çıkıp şimdi çocuklarımızla aynı yolda yürüyoruz. Sağlığımız için, bugünümüz için şükredelim der.
Gözümün içine bakan adam, pahalı hediyeler alsa ne? Almasa ne? Yılda bir gün ağlayan bir bebeğe emzikli verir gibi gelmesin bana. O bebeği ilgilenerek ağlatmıyorsa emziğe ne hacet?