• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Siz iki gündür kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz burada konu sahibi ama siz adamın aldığı hediyelerin maddi karşılığını yazdığınız için itici geldiniz insanlara, yani benim açımdan öyle. Geçen sene 7000 liralık hediye alan adam bu sene 300 liralık kupa aldı yazacağınıza direkt basit bir kupa almış yazsaydınız o zaman bu kadar eleştiriye maruz kalmazdınız. Böyle rakamlarla belirtmek cidden itici oluyor.
Ama bunu kendide kabul etti

Yaşamadığımı sınanmadığımı nerden biliyorsunuz sınanıyorum maalesef:( evet bakış açımız farklı
Allah acil şifalar versin (hastaysanız bilmiyorum) siz sağlıklı olun, manen eksiğiniz olmasın gerçekten gerisi boş. Hayat hepimiz için bir noktada son bulacak. Yanımda götüremediğim şeylerin bir anlamı bile kalmayacak.

İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Allah acil şifalar versin (hastaysanız bilmiyorum) siz sağlıklı olun, manen eksiğiniz olmasın gerçekten gerisi boş. Hayat hepimiz için bir noktada son bulacak. Yanımda götüremediğim şeylerin bir anlamı bile kalmayacak.

İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim konu sağlık olunca gerisi boş tabiki.

Doğru söyleyeni kimse sevmiyor napalım kimsenin düşünüp diyemediğini cat diye söyleyince böyle oluyor beybim 😁
Kendi fikrinin direkt doğru olduğunu sanman peki göreceli olamaz tabi sen ne dersen o doğru🤣
Kimsenin söylemediğini çat diye mi söylediniz ben göremedim de 🤣

Siz iki gündür kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz burada konu sahibi ama siz adamın aldığı hediyelerin maddi karşılığını yazdığınız için itici geldiniz insanlara, yani benim açımdan öyle. Geçen sene 7000 liralık hediye alan adam bu sene 300 liralık kupa aldı yazacağınıza direkt basit bir kupa almış yazsaydınız o zaman bu kadar eleştiriye maruz kalmazdınız. Böyle rakamlarla belirtmek cidden itici oluyor.
Ben de çarpıcı olsun dedim böyle daha çok ilgi çekiyor konular😁

Evet aynen öyle asla da almazdım aşırı saçma amaç bu mu doğum gününün
Doğum günûnün amacı benim için hatırlanıp kutlanılması demek sen anlıyorum ki kk da kimse hediye almiyor diyince detay verdim hediye için konu açıp ağlayan sensin ben değilim ki :)

hediyelerin parasınımı hesaplıyorsunuz hediye hediyedir ya içinden gelmiş almış ,hiç almayan var yanii

Doğum günûnün amacı benim için hatırlanıp kutlanılması demek sen anlıyorum ki kk da kimse hediye almiyor diyince detay verdim hediye için konu açıp ağlayan sensin ben değilim ki :)
Kocam bana para verseydi daha çok ağlardım yalnız bu daha kötü bence hatırlanmayla uzaktan yakından alakası yok para göndermenin bence bibicim

Ama sen memnunsun karıma bakarım nakit daha iyi diyosun tabi olabilir senin düşüncen

cok korkunc malesef sevgilim de bana 300 tllik kupa almayiversin, hem fiyat hem dusunce olarak cok ozensiz buluyorum sirf hediye olsun diye alinan bir hediye, yukaridaki kullanicilardan biri bile ogretmene bile 2 kupa almis..... siz dusunun gerisini

Back
X