• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Ya konudan bağımsız nickinizi ne zaman görsem aklıma bi video geliyor yaaaa
Gülendam da 50
Gülendam dan 100 diyerek gidiyor ya 😂😂😂😂
ben hiç görmedim :D :D
yıllar önce bir arkadaşım işyerinden bunu rumuz olarak kullan demişti ama gül gibi endamı olan demekmiş
bulursam izleyeyim

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Valla para mevzu kusura bakmasın kimse 300 tl ne 4 paket sigara alınmıyo onla kırar düştü elimden der geçerim özensiz bir kupa yerine getirden eve pasta bile gönderse daha mutlu olurum ama kupa almasına aşırı bozulurum ama adam geçen sene 6-7 k gözden çıkardıysa demek ki siz özensiz davrandınız size tavır aldı siz ne almıştınız onun doğum gününde

ben hiç görmedim :D :D
yıllar önce bir arkadaşım işyerinden bunu rumuz olarak kullan demişti ama gül gibi endamı olan demekmiş
bulursam izleyeyim
Boşver bakma zaten gülermanmış zaten kadının adı benim aklımda niye Gülendam diye kalmış bilmiyorum 😂😂😂😂

Aynen öyle bibikom arkadaş rakama çok takılmış gerçi çok takılanlar daha değerli oluyor ama neyse:KK49:
Kupa benimde belki hoşuma gitmezdi ama pasta gondermesi yenilebilir cicek gondermesi yeterdi ne bilim tabi herkesin beklentisi başka peki kpnu sahibi 3 5 binlik suarla termos kupalardan olsaydi olurmuydu yoksa gene bozulurmuydun 🤣

Benim kocamın özel günlere alerjisi var.Ama başka zaman her an sürpriz yapıp hediye alabilir.Beklemediğim bir zamanda olunca daha hoşuma gidiyor.

Bazi insanlar doğum günlerine önem veriyor bazıları da tam tersi. Ben hanımefendiyi anlayabiliyorum aslında bence konu para değil özensizlik. Malum siteden bence hiçbir şey alınmamalı. Güzel bir çiçekçiye gidip zevke göre buket yaptırmak çok daha anlamlı olabilirdi fakat mesajın başında geçen yıl harcadığı miktari söylemiş olması yanlış

Geçen sene 7 bin bu sene 300 lira olarak girmeseydiniz konuya büyük çoğunlukla size hak verirdim. Şöyle ki kupa hediye alınsa teşekkürümü ederdim ama hoşlanmazdım. Fiyatı 300 lira olduğu için değil, kupa olduğu için. Şimdi ilkokullarda yılbaşı çekilişinde bile kupa alınıyor, düşünülmemiş bir hediye olduğu için. 300 liraya ya da 500 liraya küçük bir çiçek yanına ufak bir pasta gönderse bile olabilirdi. Açtığınız konuda maddiyat direkt dikkat çekiyor.

Geçen sene 7 bin bu sene 300 lira olarak girmeseydiniz konuya büyük çoğunlukla size hak verirdim. Şöyle ki kupa hediye alınsa teşekkürümü ederdim ama hoşlanmazdım. Fiyatı 300 lira olduğu için değil, kupa olduğu için. Şimdi ilkokullarda yılbaşı çekilişinde bile kupa alınıyor, düşünülmemiş bir hediye olduğu için. 300 liraya ya da 500 liraya küçük bir çiçek yanına ufak bir pasta gönderse bile olabilirdi. Açtığınız konuda maddiyat direkt dikkat çekiyor.
Biraz farkı göstermek için ekledim ücretleri çiçek alsa daha çok sevinirdim aynen kupa üzdü

Aa kızımın iki branş öğretmenine kupa aldım çok özenerek kötü muymuş??
Öğretmene, yılbaşı çekilişinde arkadaşa vs kupa alınır.
Ama sevgilime almazdım ben olsam. Mevzu parası da değil, ev ürünleri satan yerlerde 1000 liraya da kupa var. Onu alacağına üstüne 100-200 koyup başka bir şey alabilirdi bence ya.

Back
X