Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de ben kupayı kendime yakıştırmazdım ayrılsın madem:)Sizin paragözlü olduğunuzu anlamış, kupadan daha büyük hediyeyi haketmediğinizi dusunuyordur belkide![]()
Bibibellanın yazdığına istinaden o yorumu yaptım.Sizin alaka kuracağınız bir durum yok zatenHiçbir alaka kuramadım ?
Gücü var ama rafine zevkleri olmayan bir adamla sevgilisin demek. Zorla sevgili değilsin diye düşünüyorum. Kendi niyetini oku bence. Ben seviyor olsam hediyenin maliyetine takılmazdimArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Müthiş tespit6 7 binlik alırken neden tepki vermedinde 300 tl lik olunca tepki veriyorsun demek ki mevzu para![]()
Lise döneminde falan düşünnesi yeter denir de yetişkin, işi gücü olan bir insanın hediye diye kupa alması çok saçma, hatta dalga geçer gibi bence. Unutsa unuttu dersin, aklına gelmis ama kupayı layık görmüş beyfendi.Yine kimseye güzel hiçbir şeyi layık görmeyen yorumlar doluşmuşsevgiliye kupa alınır mı ya? Ben bu konularda aman düşünmesi yeter falan diyemem gerisin geri veririm eline. Bu kadar sosyal kod bilmeden nasıl hayatlarını idame ediyor bu insanlar anlamıyorum.
Ya benim eşimin(sevgiliyken bile) çok afedersin g.tu yemezdi yani öyle bir şeyi vermeye çünkü gayet de sert bir biçimde tepki görürdüLise döneminde falan düşünnesi yeter denir de yetişkin, işi gücü olan bir insanın hediye diye kupa alması çok saçma, hatta dalga geçer gibi bence. Unutsa unuttu dersin, aklına gelmis ama kupayı layık görmüş beyfendi.
Profilinize göre evli ve çocuklu gözüküyorsunuz. Boşandınız mı, çocuğunuz kaç yaşında ?Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Hediyenin değerine bakılmaz normal şartlarda ama, ivme birden çok değişmiş. İlgi alakada azaldıysa geçmiş olsun.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?