• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Gücü var ama rafine zevkleri olmayan bir adamla sevgilisin demek. Zorla sevgili değilsin diye düşünüyorum. Kendi niyetini oku bence. Ben seviyor olsam hediyenin maliyetine takılmazdim

Ayrilirdim. Kupa 300luk de olsa, 3000lik de olsa ultra ozensiz bir hediye. Yani kupa isyerindeki yilbasi cekilisinde cok da tanimadigin is arkadasina alinan bir hediye. Ne ozel, ne de guzel bir yani var. Ben olsam ocne hesabini sorardim, sonra da ayrilirdim. Gecen yilki pahali hediyesini de iade ederdim.

300 liralık hediye de sevgiliye doğum gününde alınmaz yani. İşi gücü olan bir insansa gayet takılırdım ben alınan hediyeye. Mevzu para değil öyle anlaşılıirsa da anlaşılsın. 9 yaşındaki kızımın arkadaşlarına doğum günü hediyesi alıyoruz o fiyata çocuklara bile doğru düzgün bir şey yok.
Siz sevgilinize doğum gününde bir şey almadınız mı? Bir şeye nispet olsun diye mi kupa gönderdi acaba?
Nereden baksam yetişkin bir insanın sevgilisine almak için kupa secmesi saçma.

Yine kimseye güzel hiçbir şeyi layık görmeyen yorumlar doluşmuş 😂 sevgiliye kupa alınır mı ya? Ben bu konularda aman düşünmesi yeter falan diyemem gerisin geri veririm eline. Bu kadar sosyal kod bilmeden nasıl hayatlarını idame ediyor bu insanlar anlamıyorum.

Yine kimseye güzel hiçbir şeyi layık görmeyen yorumlar doluşmuş 😂 sevgiliye kupa alınır mı ya? Ben bu konularda aman düşünmesi yeter falan diyemem gerisin geri veririm eline. Bu kadar sosyal kod bilmeden nasıl hayatlarını idame ediyor bu insanlar anlamıyorum.
Lise döneminde falan düşünnesi yeter denir de yetişkin, işi gücü olan bir insanın hediye diye kupa alması çok saçma, hatta dalga geçer gibi bence. Unutsa unuttu dersin, aklına gelmis ama kupayı layık görmüş beyfendi.

Lise döneminde falan düşünnesi yeter denir de yetişkin, işi gücü olan bir insanın hediye diye kupa alması çok saçma, hatta dalga geçer gibi bence. Unutsa unuttu dersin, aklına gelmis ama kupayı layık görmüş beyfendi.
Ya benim eşimin(sevgiliyken bile) çok afedersin g.tu yemezdi yani öyle bir şeyi vermeye çünkü gayet de sert bir biçimde tepki görürdü 😂 paragöz diyenlere de ayrıca güldüm yahu 300 tl ben vereyim konu kapansın 😂 biz öğrenciyken bile ek işe, fuara falan gider hediye alırdık sevgilimize, koskoca çalışan insanlar hiç utanmıyor 🫠

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Profilinize göre evli ve çocuklu gözüküyorsunuz. Boşandınız mı, çocuğunuz kaç yaşında ?

Adam size geçen sene 6-7 binlik hediye aldığında; siz adama ne almıştınız ?

Hediyenin değerine bakılmaz normal şartlarda ama, ivme birden çok değişmiş. İlgi alakada azaldıysa geçmiş olsun.

Back
X