Sevgilime para vermedim ayrıldı

Şey yapın, nüfusunuza alın. İlerde evlendim boşandım derdi de olmaz. Anasına babasına deyin bundan sonra ben bakacağım diye.

ayyy cibiliyetsız ya
bazen bazı olaylar ıyıkı oluyor
bu sayede kurtulmus oldunuz dusunsenıze ya bunlar ortaya cıkmasaydı da hala bu karakterde bırıyle gorusuyor olsaydınız korkunc olurdu

Satın konu sahibi...
Biliyorsunuz burası geçici fani bir dünya...Yani ortalama 70-80 yıl kadar kalıyoruz burada.

Şimdi madem sizin dağıtacak paranız da varken şöyle bir teklifim olacak.

Bu ay kredi kartımı ödemeyi düşünürseniz size öyle bir mümin duası yaparım ki aslî hayat olan ahirette asil bir erkekle eş olarak taçlandirilirsiniz. Bu hödüğü ne yapacaksınız ayol.

ayyy cibiliyetsız ya
bazen bazı olaylar ıyıkı oluyor
bu sayede kurtulmus oldunuz dusunsenıze ya bunlar ortaya cıkmasaydı da hala bu karakterde bırıyle gorusuyor olsaydınız korkunc olurdu
Yani görüsmeyiz etmeyiz ama bazen ortamda denk geliriz yüzsüz yüzsüz ayak üstü merhaba naptın nettin derken “ne o para mı bulamadın karıya” diyip sıyrılırım yanından pişkin pişkin güler bide hayat beni öyle ruh hastalarıyla sınıyo ki millet yüzüne bakınca “o an evleneceğimi anladım” der ben bakınca “bakalım bunda neyle sınanacam” diyip beklerim.

dılerım herkes layıgını bulur ve hakettıgını yasar

Barışmak isterseniz istediği paranın 20tl fazlasini hesabına geçin bekleyin o sizi arar

Cok cirkin bir muhabbet e girilmis yani benden sevglim para istese sogurum bilemedim evliyim yani esimden bhsediyorum o kdar sammi olmamiza ragmen kocam yani benden istesin rahatsiz olurum.kuculmiyor mu gozunuzde sizden para alinca ne kocanız ne hiç aramızdaki ssmmyetden dolayi deme bence boyle sammyet olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…