Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nı dıyısın tırbıyısızPerformansı iyiyse yedirsin de, o da kötüyse yazık olur.
O kadın saf saf vermemiş bence.Kız şu Müge anlıya çıkan kadın Safiye gibi saf saf inanıp para mı verdin her seferinde hazır ayrılmış şükret bu çocuk pisikopat olmasını
10 TL de olsa al ibanı yolla. Sonuçta borç diye aldı senden. Hayır önemli olan para değil ama seni para İçin kullanmaya çalışmış yanında kalmasın yani. Birde bu huy edinmiş para istemeye resmen barışırsan yine isteyecek gözünü aç gerçeği gör paranı al ve uzaklaş.merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Biz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştık
barışmak mı ? para vermediniz diye sizinle küsen adam ile neden barışmak istemek neden?merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Barışma. Bankamatik değilsin sen.merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Ee ozaman sende iste verecek mi bakalım!!Para yedirmem önemli olan parada değil sevgililerin arasında para lafı olması iğrenç
Ne yapmalıyım sence para için mi benimle
Emin ol şuanda senden aldığı paraları başka kızlarla yiyor...Biz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştık
Bu adamdan kaçarak uzaklaş, embesil mi ne , ıyyymerhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Saçmalama.Para mı basıoruz?Töbeler töbesi .Boşver gıtsın başka bır banka buldun kenfıne .Şaka yapıon demımerhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Offf şimdiki kızlar neden sevgiliye para yediriyor. Bu kadar saf olmayın. Seni kullanıyor üstüne vermeyinxe sana suçlu hissettiriyor. Bence evlen . Sen evde otur ben sana bakarım de . Çok mutlu olur sevgilinmerhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Ne kadar terbiyesizsin. Tasası sana mı düştü ?sen şimdi bu adama veriyorsundur bir de:)