Sevgilime para vermedim ayrıldı

"Degerim bu kadarmis" deyip ayrilmak.... sordunuz mu sizin degerinizdemi bu kadarmış? Para vermeyince terkedilmek kadarmiymis sizin degeriniz? .. barışmayın,beklemeyinde

Kız şu Müge anlıya çıkan kadın Safiye gibi saf saf inanıp para mı verdin her seferinde hazır ayrılmış şükret bu çocuk pisikopat olmasını
O kadın saf saf vermemiş bence.
Adamı elde etmek için parayı kullanmış
Eşimle sevgiliyken birbirimize para verirdik gönderirdik benim için abes bir durum değil de vermedim diye ayrılmaya kalkmadı hiç, öyle olsaydı eşim olmazdı kendileri

10 TL de olsa al ibanı yolla. Sonuçta borç diye aldı senden. Hayır önemli olan para değil ama seni para İçin kullanmaya çalışmış yanında kalmasın yani. Birde bu huy edinmiş para istemeye resmen barışırsan yine isteyecek gözünü aç gerçeği gör paranı al ve uzaklaş.

Biz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştık

Aldatmanın yanında paranın lafı mı olur canım. Adam haklıymış ben hak verdim yani. Yine özür diler barisirsiniz çok şey yapmayın.

barışmak mı ? para vermediniz diye sizinle küsen adam ile neden barışmak istemek neden?

ı ı ı ııııııııı ıııııııııııı ııı ııı ıı ıı ıı ıı ıı ııııı .
Para ver barış.

Barışma. Bankamatik değilsin sen.

Bence bankadan bir 5000 lira çek hediye paketi yap, kapısına bırak kesin barışırsınız. Altı üstü para istemiş adam amma da açgözlüsünüz ne olacak verseniz varmış madem.

Bu adamdan kaçarak uzaklaş, embesil mi ne , ıyyy

Arkana bakmadan kaç bacım aman bide bu çıktı kadını sömüren erkekler utanmıyorlar ya insan arkadaşından arabasından ister çok duyuyorum bu aralar böyle adamlar adam denirse tabi niyetini çok belli etmis fazla kaptırmadan uzaklaş

Saçmalama.Para mı basıoruz?Töbeler töbesi .Boşver gıtsın başka bır banka buldun kenfıne .Şaka yapıon demı

Offf şimdiki kızlar neden sevgiliye para yediriyor. Bu kadar saf olmayın. Seni kullanıyor üstüne vermeyinxe sana suçlu hissettiriyor. Bence evlen . Sen evde otur ben sana bakarım de . Çok mutlu olur sevgilin

Ne kadarlık bir paradan bahsediyoruz çatlıcam :)
Bu arada ben o kadar gaddar bakamadım duruma. Bir kız arkadaşımız vardı sevgilisini de yakınen tanıyordum. 7 sene görüşüp ayrıldılar. Çocuk kızın kot pantolonuna kadar alan, asla para harcatmayan biriydi. Ve hatta kız bulunduğu şehre gelecek diye (2-3 saat mesafelik yakın şehirler) kızı gidip bulunduğu şehirden araba ile alarak kendi okuduğu şehire getiren biriydi. Çocuk okulu uzattı kız bu sürede işe girdi. Bir gün çocuk kız kardeşinin telefon faturasını yatırmasını rica etti diye kıyamet koptu. Bu süreçte çocuğun sıkışıp kızdan biraz para istediği de olmuştu.
Şimdi kim haklı :)
Çocuğa sorsan 7 yıl boyunca kızdan istediği paranın binlerce katı harcama yaptı. Kıza sorsan kız kardeşinin faturasını ödemesini bekleyen biriyle birlikte :)
Ben olayın iç yüzünü bilmeden adama bu kadar kızamadım. Yok karı kızla yiyordur şimdi diyenler olmuş. Acaba ben çok mu safım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…