Ne yapmalıyım sence para için mi benimleŞaka mısınız ?
Barışmak mı istiyorsunuz hâlâ ?
Hala soruyor musun? Tabi ki para için seninle.Ne yapmalıyım sence para için mi benimle
Bana var diyip vermiyorsun yok deseydin diyor var demeseydim daha iyi olurduHala soruyor musun? Tabi ki para için seninle.
Para vermedin diye ayrılan adam başka hangi amaçla seninle birlikte olabilir? Bunu düşündün mü hiç?
Hepsini biz mi söyleyeceğiz ya, bi de barışmak diyosun. Pes
İçimdeki Müge'yi çıkarttırtmayın bana
Hemen ibani yapistir bacim. Geri de barisma.merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Bir kere verdim zor durumda olduğunu bildiğim içinKız şu Müge anlıya çıkan kadın Safiye gibi saf saf inanıp para mı verdin her seferindehazır ayrılmış şükret bu çocuk pisikopat olmasın
Ne yapsam bilmiyorumHemen ibani yapistir bacim. Geri de barisma.
İbanını ver ve barışma canım sonra pişman olursunmerhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Para yedirmem önemli olan parada değil sevgililerin arasında para lafı olması iğrençPara yedirmeyin böylelerine. Arkanıza bakmadan kaçın.
Doğru yine ister istediğinde veremem demiştim birdaha istemem demişti şimdi tekrar istiyor verdim birdaha istiyorİbanını ver ve barışma canım sonra pişman olursun
İstemiyorum böyle olmasınıSizi değil paranızı seviyor. Bunu anlamak zor olmamalı.
Bırak boşver geri dönecek sana şu an blöf yapmıştırBir kere verdim zor durumda olduğunu bildiğim için