Sevgilime para vermedim ayrıldı

O kadın saf saf vermemiş bence.
Adamı elde etmek için parayı kullanmış :KK70:
Eşimle sevgiliyken birbirimize para verirdik gönderirdik benim için abes bir durum değil de vermedim diye ayrılmaya kalkmadı hiç, öyle olsaydı eşim olmazdı kendileri :KK70:

Bizde eşimle sevgili iken o staj yapıyordu parayı bölüşüyorduk🤣 sonra ben staj yaptim o temelli işe girdi ben yemek ısmarlardim o yine maaşından bana verirdi. YurttA kaldığım zamanlarda abur cubur alışverişi yapar poşet poşet taşırdı. Sonra ben staj paramdan biriktirdigimle çeyrek yapmıştım 6 tane onları benden istedi. Vermedim 🤭 çünkü ihtiyacı yoktu denemek için istedi. Sonrasında itiraf etti, sadece merak ettim verir misin diye. Vermedim veremem ilk defa birikim yapmışım yaş 18🤣 harcamaya kıyamıyorum. Ondan sonra dedim diyor bundan eş olur, her ay maaşını bana getiriyordu manyak😆 altin yaptık biriktirdik. Sonrada nişan yaptık biz onlarla. Bazen diyor keşke onları da vermeseydin bi sürü altinimiz olurdu 🤣🤭 Ailesine para harcatmamisti çünkü ceyreklerle yapmıştık

Ozgecim banlanmissin galiba, dönüşte mesajımı okursan sana faydalı birkaç tavsiye vermek isterim.
Öncelikle çocuğa bir şekilde ulaş ve özür dile, kalbini kırmışsın üç beş on milyon milyoooor için. Biraz yumuşar gibi olursa buluşma teklif et ve yanına gidince hemen cebine biraz para sıkıştır, "genç adamsın lazım olur" de.
Akabinde elinden tuttuğun gibi soluğu tapu dairesinde al. Evin araban falan varsa bunları ona devret ki onunla ciddi düşündüğünü anlasın. Şu an muhtemelen benimle oynadı, beni oyaladı, benimle evlenmeyecek bu kız triplerine girmiş.
Yazık, üzüldüm çocuğa. Acilen iddia falan oynaması gerekiyordu belki, senin yüzünden oynayamadı küstü tabi.

Bizde eşimle sevgili iken o staj yapıyordu parayı bölüşüyorduk🤣 sonra ben staj yaptim o temelli işe girdi ben yemek ısmarlardim o yine maaşından bana verirdi. YurttA kaldığım zamanlarda abur cubur alışverişi yapar poşet poşet taşırdı. Sonra ben staj paramdan biriktirdigimle çeyrek yapmıştım 6 tane onları benden istedi. Vermedim 🤭 çünkü ihtiyacı yoktu denemek için istedi. Sonrasında itiraf etti, sadece merak ettim verir misin diye. Vermedim veremem ilk defa birikim yapmışım yaş 18🤣 harcamaya kıyamıyorum. Ondan sonra dedim diyor bundan eş olur, her ay maaşını bana getiriyordu manyak😆 altin yaptık biriktirdik. Sonrada nişan yaptık biz onlarla. Bazen diyor keşke onları da vermeseydin bi sürü altinimiz olurdu 🤣🤭 Ailesine para harcatmamisti çünkü ceyreklerle yapmıştık

Ahaha bu olay çok biz :KK70: eşim hiç para biriktiremezdi. Ben de lazım diye ister biriktirirdim daha büyük işlerde toplu para verirdim sonra :KK70:

X