Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

Benim esim sevgiliyken kendiliginden veriyordu haftalik 300-500 tl kadar insan alirken utaniyor sonucta babam degildi esim degildi kendisi vermiyorsa isteme beni param icin seviyor diye dusunebilir yarin bugun Allah korusun ayrilirsaniz basina kakar...

Sevgilinde sacmalamakta cigir acmis. Hersey para mi, esya mi bilmem ne. Sen onun sacma hareketleri ve ailesine yedirdigi para yuzunden sürünmek zorunda misin?
O elde kalan parayla gecincem diye sefil olursun. Dugun, ev, esya sevgiyle olmuyor malesef. Senin hevesini kursaginda birakarak mi gelin yapacakmış. Neyse sevgilin ayri, dusuncesiz ve sacma. Sende ayri sacmasin adam zor geciniyormus zaten bide sen mi heray heray para isticeksin. 100lira birikimle ne olacak yani? Yedigin ictigin ayri olmasada sevgili sonucta.. baskasinin parasiyla kendince hesaplar yapma.

Sevgilinde sacmalamakta cigir acmis. Hersey para mi, esya mi bilmem ne. Sen onun sacma hareketleri ve ailesine yedirdigi para yuzunden sürünmek zorunda misin?
O elde kalan parayla gecincem diye sefil olursun. Dugun, ev, esya sevgiyle olmuyor malesef. Senin hevesini kursaginda birakarak mi gelin yapacakmış. Neyse sevgilin ayri, dusuncesiz ve sacma. Sende ayri sacmasin adam zor geciniyormus zaten bide sen mi heray heray para isticeksin. 100lira birikimle ne olacak yani? Yedigin ictigin ayri olmasada sevgili sonucta.. baskasinin parasiyla kendince hesaplar yapma.
Aynen ya ben saçmalamışım başlı başına, düşünse kendisi koyar kenarına ben niye isteyipte rezil edeyim kendimi
Ne biliyim akmasada damlar diye düşündüm ama boş...
Bu saatten sonra keyfi bilir ama ben katlanmam onun bu boş beleş borclarına

Ya çok mu vicdansızım bilmiyorum ama ayrılmalısın o adamdan onun sorumlulukları insanı çok yıpratır ya
Şimdiden yıprandım evlensem ne olur bilmiyorum o yüzden durumu böyleyken evlenmem kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa sonumuz ayrılık olacak
Benim adım yıne paragöze çıkacak para için ayrıldı eşya takı düğün dedi tek derdi onlardı diyecek ama olsun

İşte insan öyle diyemiyor sevgilimde ihtiyaçları var gibi gördüğü için ailesini madur etmek istemiyor
Koskoca 3 sene yani.3 sene içinde tekrar kredi çekmeyeceği de meçhul.Bilmiyorum nihai karar sizin.Yaşlarınız evlilik için bence küçük.
Herkesin kendi görüşü ama kredi bana ters yanlış anlamayın.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu kiz beni seviyo asgari masrafla başımı ağrıtmadan evlenirse ne ala yok onu isterim bunu isterim derse ayrılırım diyo...

Adam da süper özgüvenli, Ailene söyle demişte kız ailesi sormıcak mı adamın durumunu, ben sürekli kredi çekip ailemi finanse ediyorum mu diyecek

Benim kp 65 yaşında kanser atlatmış adam her sene mevsimlik işçi olarak çalışıyo, is bulamıyo ne demek neden bulsun ki bakan olduktan sonra

Senin tespitler cidden çok doğru.Bu kadar az'a razı olacak kişiyi buldum kaçırmim diyor kısaca.Ayrıca zaten her lafta paragöz olduğunu düşünmesi bile çok tuhaf.:KK51:

S
Şimdiden yıprandım evlensem ne olur bilmiyorum o yüzden durumu böyleyken evlenmem kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa sonumuz ayrılık olacak
Benim adım yıne paragöze çıkacak para için ayrıldı eşya takı düğün dedi tek derdi onlardı diyecek ama olsun
Sen hayatın boyunca kendinden ödün vereceksin ki o ailesine iyi bakabilsin para pul takı toka önemli değilse sana da versin ikinizi de düşündüğün halde nasıl isterim diye karalar bağlamışsın evli bi insan olarak ilişkinin gidişatını hiç beğenmedim üzgünüm yoluna bak zaman kaybı o adam

Sizin aranızda nişan, evlilik olmayan birinden para istemeniz ne kadar iyi niyetle de olsa yanlış, sakın böyle birşey yapmayınız.
Karşı taraf mobilyadan, eşyadan feragat et, az ile yetin diyerek duygu sömürüsü yaparak sizi iknaya çalışıyor.
Ailesinin evlenirken yardım edemeyeceği gün gibi aşikar.
Evet para ile mutlu olunmaz ama parasızlık mutsuzluğu beraberinde getirir.
Bu adamla kredi borcu bitene kadar evlenmeyin.

Senin tespitler cidden çok doğru.Bu kadar az'a razı olacak kişiyi buldum kaçırmim diyor kısaca.Ayrıca zaten her lafta paragöz olduğunu düşünmesi bile çok tuhaf.:KK51:
Ya sonunda bu paraya tamah eden kız muamelesi görmesem ne varsa konuşcam ama olmuyor ne dersem diyeyim konuşmanın sonu aynı yere çıkıyor.
Ona göre en önemli şey huzur mutluluk maddiyat konusulacak en son şey bem konustukca da rahatsız oluyor korkutuyormus onu bu kadar paradan bahsetmem

S

Sen hayatın boyunca kendinden ödün vereceksin ki o ailesine iyi bakabilsin para pul takı toka önemli değilse sana da versin ikinizi de düşündüğün halde nasıl isterim diye karalar bağlamışsın evli bi insan olarak ilişkinin gidişatını hiç beğenmedim üzgünüm yoluna bak zaman kaybı o adam
Haziran da doğuya gidecek eline fazladan 500 lira gibi para geçecek, o zaman anlarım tam niyetini diye düşünüyorum
Hem orda para harcayacak yerde olmayacak bana derse ki hayatım para biriktiriyorum yada kredimi fazla fazla oduyorum ki bian önce bitsin de bizde evlenelim. O zaman tamam bu adam bizi düşünüyor derim
Suanda bende farkındayım bizi dusunmediginin bunu kafaya takmadiginin
En ufacık bişeyde bana sen önce babana söyle bunları düşünme ben her türlü hallederim en büyük problemimiz senin babana soyleyememen sen önce onu hallet diyo

Sizin aranızda nişan, evlilik olmayan birinden para istemeniz ne kadar iyi niyetle de olsa yanlış, sakın böyle birşey yapmayınız.
Karşı taraf mobilyadan, eşyadan feragat et, az ile yetin diyerek duygu sömürüsü yaparak sizi iknaya çalışıyor.
Ailesinin evlenirken yardım edemeyeceği gün gibi aşikar.
Evet para ile mutlu olunmaz ama parasızlık mutsuzluğu beraberinde getirir.
Bu adamla kredi borcu bitene kadar evlenmeyin.
Zaten bu para isteme mevzusunu bende çok saçma buldum düşününce, ya adam düşünmüyorsa banane biriktirmek istese o biriktirir kendi parasini
Fedakarlik konusuna gelince ben sana her istediğini alırım ama birlikte bi evin içinde yasicaz tamam suan da ailen için borca girdim ama burda ben sıkıntıyı tek başıma çekiyorum onlar bilmiyor görmüyor
Seninleyken çok borca girersek sende benimle sıkıntı cekeceksin ne gerek var fazla borca girmeye bian önce borcumuzu bitirip ev alma sonrada evimize göre yeni eşyalar almayi düşünüyorum ben diyo

Uni daha gecen sene bittiyse evlilik icin bu kadar acele niye? Ben de genc evlendim ama yana yakila hazirlik yapmadik esimi de sikistirmamistim hadi hadi diye.
Ceyrek altin ne kadar bilmem ama 100 tl civariysa isteyin madem. Ise girene kadar boyle biriktirin.

Uni daha gecen sene bittiyse evlilik icin bu kadar acele niye? Ben de genc evlendim ama yana yakila hazirlik yapmadik esimi de sikistirmamistim hadi hadi diye.
Ceyrek altin ne kadar bilmem ama 100 tl civariysa isteyin madem. Ise girene kadar boyle biriktirin.
Yok yok vazgeçtim
Sıkıntı şurda ki ben sikistirmiyorum onu
O beni sıkıştırıyor hadi artık söyle Ailene diye

Yok yok vazgeçtim
Sıkıntı şurda ki ben sikistirmiyorum onu
O beni sıkıştırıyor hadi artık söyle Ailene diye
Istemeseniz bile bence bu adam sizi oyaliyor gibi. Kredi ustune kredi, 63 binlik kredi kaç yila anca biter diger kredilerle. Bu gidisle 30 yasina anca evlenirsiniz. Bir de niye surekli sizi azina muhtac etmeye calisiyor ikna olmayin. Sizi anneniz sokaktan bulmadi sikinti cekin diye okutmadi.

Konu sahibi az cok sizi taniyorum size tavsiyem kosarak uzaklasin bu adamdan.

O sizin 100 150 liralik birikimleriniz hicbirsey. Sakin ha oyle bi topa girmeyin. Adamin 60 bin kusurluk borcu var ayda 150 lira hic bu borcun yaninda.

Birde o aile bu adamin parasini yemeye ant icmisler sanki. Siz evlensenizde o para akisi devam edecek. Size yapmasi gerekeni "esya olmayiversin, dugun olmayiversin paracisin" minvalinde kestirip atan adam, kacan kiz kardesinin ceyizinin parasini oderken sizin yuzunuze nasil bakacak cok merak ediyorum.

Hadi bu konular asildi. Size hak ettiginiz imkanlari sundu. Borclarini odedi bitirdi. Ama canim sen evliyken de o 10.000lik kredileri cekeceksin. Cunku karsinda vampir bir aile var.

Kosarak uzaklas. Sevgilinin tavirlari da hos degil. Sana guzel bi yasam standartini vermeyi paragozluk diye kestirip atan adam seni cok mutsuz eder. Evlenmeyi isteyen adam 63.binlik kredi odemez. Onceliklerinde uzulerek soyluyorum sen yoksun.

Ayril.

X