- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Aynı evde yasamıyorlar sevgilim farklı sehirde görev yapıyor. Zaten ortada bu kadar borç olduğu için fol yok yumurta yok.Ama ona kalsa bu borç engel değilmiş evliliğeKonu çok uzun
Ortada fol yok yumurta yok sen adamın maaşının her kuruşunu hesaplıyorsun
Ailesine destek olur tabi aynı evde yaşıyorlar
Onca hesap kitaptan sonra 100-150 de komik geldi
Her ay bir çeyrekse sorun, siz sözlendikten sonra her ay bir tam koyar o süreyi kamufle edersiniz
Ama sevgilim benden para istese soğurdum, bende ondan istemezdim aynı zamanda
İşe girsen asgari ücret bile olsa 1300 eder, sevgilinden 8-9 aylık 150 TL yi 1 ayda biriktirirsin
Ben ailesine destek olmasın demiyorum ama ortada 60 bin gibi bi rakam var düşünsenize elde ev yok araba yok hiç birsey yok yani. Sevgilim araba aldım borcunu ödüyorum dese gıkımı çıkartmam
O kadar paradan sonra 100-150 evet komik ama bende akmasada damlar diye düşünmüştüm ama saçmalamışım biriktiren biriktirsin.
Ben işe girmesine girerim kasiyerlik yaparım garsonluk yaparım satış elamanı olurum ama iyi kötü ünv. bitirdim ve kendi işimi yapmak istiyorum maalesef kendi işimde adamların tek aradığı sey tecrübe bende şuanda o tecrübneyi kazanmak için karın tokluğuna yol parasına çalışıyorum bian önce işi öğreneyim de bi iş bulayım diye
Kimse gel sen burda başla biz sana asgari ücret vercez bi yandan da işi öğrenirsin demiyor
Tecrüben var mı neler biliyosun ilk sorulan soru bu