Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

bazı arkadaşlar demişler ya seni sindirmek için paragöz yaftası yapıştırıp seni susturuyor diye, kesinlikle haklı katılıyorum onlara.
gerçekten bir süre bu konuyu açmayın, ilgilenmeyin, ailenle konuşmadın derse de annemle konuştum ben baban hayatta müsade etmez borç bitmeden deyip de bu konuda da önünü tıka. bekle sadece, hiç düşünmeden bekle :KK51:
Onu bile çoktan söyledi ki bana, annen baban bizim herseyimizi bilmek zorunda değiller sonuçta aynı evin içine girip geçinecek olan biziz zaten senin şu kadar borcun varmış nasıl ödeyeceksin ne zaman ödeyeceksin yok o kadar krediyi neden çektin gibi laflar duymak istemem ailenden benim borcum beni ilgilendirir demişti

Yaa bide şöyle bir şey varzamanında kız kardeşi de abi sonu gelmiyor bu borçların artık kafanı topla babama çok kızıyorum sen olmasan ne yapacaktı hersey sana kaldı falan demişti.
Onu bile problem etti yanında bişey demedi ama sonradan o hiç konuşmasın sanki onun çok mu umrundayım diye sinirlendi hatta annesine söylemiş bana böyle böyle diyo diye
Yani kız kardeşine kızıyo babamız için nasl böyle düşünür diye banada diyo ki tabii benim kardeşim böyle düşünüyo sen niye düşünmeyesin.

herkesin anaı babası var, onunkinin bu kadar kıymetli olmasının nedeni ne acaba?
Onu bile çoktan söyledi ki bana, annen baban bizim herseyimizi bilmek zorunda değiller sonuçta aynı evin içine girip geçinecek olan biziz zaten senin şu kadar borcun varmış nasıl ödeyeceksin ne zaman ödeyeceksin yok o kadar krediyi neden çektin gibi laflar duymak istemem ailenden benim borcum beni ilgilendirir demişti
senin ailen hiçbişeyine karışamayacak ama sen onun ailesinin borcunun zorluğunu çekeceksin öyle mi? e pardon da sen ağaç kavuğundan mı yetiştin o nasıl lafmış öyle :KK12:

herkesin anaı babası var, onunkinin bu kadar kıymetli olmasının nedeni ne acaba?

senin ailen hiçbişeyine karışamayacak ama sen onun ailesinin borcunun zorluğunu çekeceksin öyle mi? e pardon da sen ağaç kavuğundan mı yetiştin o nasıl lafmış öyle :KK12:
Ben ödeyeceğim nede olsa kimseden bişey beklemiyorum istemiyorum o yüzden bilmelerine de gerek yok kafasında.
Bu arada eski konularını okudum sende bayağı birşeyler atlatmışssın inşallah bundan sonrası için hayırlısı neyse o olur hayatında :KK68:

Ben ödeyeceğim nede olsa kimseden bişey beklemiyorum istemiyorum o yüzden bilmelerine de gerek yok kafasında.
Bu arada eski konularını okudum sende bayağı birşeyler atlatmışssın inşallah bundan sonrası için hayırlısı neyse o olur hayatında :KK68:

çok teşekkür ederim canım, Rabbim hepimize hep güzellikler getirsin inşallah :KK68:
yaşı mı küçük acaba erkek arkadaşının anlamıyorum ki, bakış açısı külliyen yanlış. çevresinde de kimse yok mu onu uyaracak? yorumlarımın en başından beri diyorum ya akıllı, mantıklı bir kızsın :nazar: onun gazına gelip de evlenecem ben diye tutturmuyorsun o açıdan yürekten tebrik ediyorum seni :KK9:
bir süre akışına bırak, bu konuyu konuşma, düşünme gözlemle sadece. kendi işine odaklan. para almadan çalışıyorsun madem o iş yerinin tüm olanaklarından faydalan ama bir yandan da başka işlere bak mutlaka. belli olmaz nerden ne olacağı. kendi paranı kazanmaya başlayınca da kendi ailenden çeyiz yükünü azaltmak için para biriktir, erkek arkadaşına yardım etmek için değil. bide tavsiyem yapacağını zannetmiyorum ama aileni asla ezdirme.
haminne gibi tavsiye veriyorum bende yaa :KK53:

çok teşekkür ederim canım, Rabbim hepimize hep güzellikler getirsin inşallah :KK68:
yaşı mı küçük acaba erkek arkadaşının anlamıyorum ki, bakış açısı külliyen yanlış. çevresinde de kimse yok mu onu uyaracak? yorumlarımın en başından beri diyorum ya akıllı, mantıklı bir kızsın :nazar: onun gazına gelip de evlenecem ben diye tutturmuyorsun o açıdan yürekten tebrik ediyorum seni :KK9:
bir süre akışına bırak, bu konuyu konuşma, düşünme gözlemle sadece. kendi işine odaklan. para almadan çalışıyorsun madem o iş yerinin tüm olanaklarından faydalan ama bir yandan da başka işlere bak mutlaka. belli olmaz nerden ne olacağı. kendi paranı kazanmaya başlayınca da kendi ailenden çeyiz yükünü azaltmak için para biriktir, erkek arkadaşına yardım etmek için değil. bide tavsiyem yapacağını zannetmiyorum ama aileni asla ezdirme.
haminne gibi tavsiye veriyorum bende yaa :KK53:
Bende teşekkür ederim herşey için :KK68:
Verdiğin tavsiyeler boşa değil ama :21: Ailemi zaten ezdirmem dediğin gibi bi süre akışına bırakmak en mantıklısı galiba
Şimdilik kendine dikkat et bidahaki konularda görüşmek üzere canım :KK39:

Sevgiliniz kendi sorumluluklarının bilincinde olabilecek yaşta ve erişkinlikte.. Bunu kendi yapması gerekiyor.Siz onun adına düşünüp bu şekilde hareket etmeyiniz.Herkes üzerine düşenin sorumluluğunu hakkıyla vermeli..Siz kendi planlarınızı ve düzeninizi sağlayın yeterli..

İşiniz adına; Bende muhasebeciyim ve aynı yollardan geçtim.Kendinizi geliştirmek adına cok ıyı yapıyorsunuz.Meslekten kazanmaya basladıgınızda ve ayaklarınız uzerınde durabılecegınızı sagladıgınız esnada evlilik planları yapmanız yeni evli biri olarak tavsiyemdir.Önce kendiniz birikim yapabilmek adına harekete geçin.Aynı şeyi karşınızdakinden sonra beklersiniz.

Sevgiliniz kendi sorumluluklarının bilincinde olabilecek yaşta ve erişkinlikte.. Bunu kendi yapması gerekiyor.Siz onun adına düşünüp bu şekilde hareket etmeyiniz.Herkes üzerine düşenin sorumluluğunu hakkıyla vermeli..Siz kendi planlarınızı ve düzeninizi sağlayın yeterli..

İşiniz adına; Bende muhasebeciyim ve aynı yollardan geçtim.Kendinizi geliştirmek adına cok ıyı yapıyorsunuz.Meslekten kazanmaya basladıgınızda ve ayaklarınız uzerınde durabılecegınızı sagladıgınız esnada evlilik planları yapmanız yeni evli biri olarak tavsiyemdir.Önce kendiniz birikim yapabilmek adına harekete geçin.Aynı şeyi karşınızdakinden sonra beklersiniz.
Teşekkür ederim zaten benimde artık ondan bir beklentim yok isteyen adam kendisi biriktirir.
İş konusunda mecbur kaldım bende böyle olmasını istemezdim ama ilk defa birisi iyi yapıyorsun yazmış moral oldu banada sizde bilirsiniz az çok kolay öğrenilebilecek şeyler değil, bu alanda hep tecrübe hep tecrübe...

Teşekkür ederim zaten benimde artık ondan bir beklentim yok isteyen adam kendisi biriktirir.
İş konusunda mecbur kaldım bende böyle olmasını istemezdim ama ilk defa birisi iyi yapıyorsun yazmış moral oldu banada sizde bilirsiniz az çok kolay öğrenilebilecek şeyler değil, bu alanda hep tecrübe hep tecrübe...

Stajyerlıkten başladım bu mesleğe,Üniversitedeyken hem okuyup, hem çalıştım.Boyumdan büyük fotokopi makinelerine taburelere cıkıp aylarca fotokopı cekerdım.Dosyalamalar .. Aklınıza gelecek butun ayak işleri.. Bi yerde bunları da yapmanız gerekiyor.Bir gün ilerde önünüze cıkacak anlarsınız.İşverenınız konusunda dikkatli olmanızı öneririm.Fırsatı değerlendiriyor olmasın.Her gun farklı bişey öğrenmenize olanak sağlayacak ortam yoksa bosuna zaman heba etmeyin..Gerekirse Beyannameleri alın kağıt üzerinde az çok hesaplamaları göstersin en azından..

Konunuza gelirsek tekrar Kimse adına düşünmeyin.Bu sorumluluklara haiz bir adam değilse asla evlenmeyin.

Zaten konu sahibi "Ben senden villa, yat, kat, altima ozel araba, ozel sofor, yunan adalarinda balayi, sinirsiz limitli kredi kartlari istemiyorum. Borcsuz harcsiz bir yuva istiyorum. Bu benim en dogal hakkim. Bende bir genc kizim benim de bir ailem hayallerim var. Daima borc icinde bogulup duran bi yuva kimin hayali olabilir?" Demis olsa adam kosa kosa uzaklasacak.

Adam oh ne guzel sindire sindire vampir ailesinin borclarini kabul ettirmis, kenarinda 3 kurusu yok utanmadan ailene soyle diyor, madur edebiyati desen yol boyu. Sevgisinden emin. Niye kacirsin?

Azcik konu sahibi " ne oluyo ya" desin nasil topukluyor gorun.

Zaten konu sahibi bir bu şekilde denese öyle bir adama bir saniye bile harcamaması gerektiğini görücek umarım herşeyi görmüştür bu şekilde birazda olsa.. :KK14:

Stajyerlıkten başladım bu mesleğe,Üniversitedeyken hem okuyup, hem çalıştım.Boyumdan büyük fotokopi makinelerine taburelere cıkıp aylarca fotokopı cekerdım.Dosyalamalar .. Aklınıza gelecek butun ayak işleri.. Bi yerde bunları da yapmanız gerekiyor.Bir gün ilerde önünüze cıkacak anlarsınız.İşverenınız konusunda dikkatli olmanızı öneririm.Fırsatı değerlendiriyor olmasın.Her gun farklı bişey öğrenmenize olanak sağlayacak ortam yoksa bosuna zaman heba etmeyin..Gerekirse Beyannameleri alın kağıt üzerinde az çok hesaplamaları göstersin en azından..

Konunuza gelirsek tekrar Kimse adına düşünmeyin.Bu sorumluluklara haiz bir adam değilse asla evlenmeyin.
Tekrar tesekkür ederim.
Şuanda hala fatura sırala işle kdv çıkart bunlarla uğraşıyorum 8-9 kişilik bir büro yoğun oluyor
Daha bu ay beyanneme doldurmaya başlıcam inşallah bugüne kadar gösterdiler ama uygulama yapmayınca izlemek pek bir işe yaramıyor, 5-6 aylık emeğim var sonuçta ilk aylarım zaten sadece onları izlemekle geçti 2 ay sonra masa başına oturabildim şimdi de bırakıp gitmek istemiyorum başka iş bulamadığım için.
Mayıs ayında yeni bi smmm işyeri açacak bakalım inşallah oraya gircem ilk eleman aldığında bi aksilik çıkmazsa

Haziran da doğuya gidecek eline fazladan 500 lira gibi para geçecek, o zaman anlarım tam niyetini diye düşünüyorum
Hem orda para harcayacak yerde olmayacak bana derse ki hayatım para biriktiriyorum yada kredimi fazla fazla oduyorum ki bian önce bitsin de bizde evlenelim. O zaman tamam bu adam bizi düşünüyor derim
Suanda bende farkındayım bizi dusunmediginin bunu kafaya takmadiginin
En ufacık bişeyde bana sen önce babana söyle bunları düşünme ben her türlü hallederim en büyük problemimiz senin babana soyleyememen sen önce onu hallet diyo
Ya kıyamam daha evlenmeden ne sıkıntılar yaşıyorsun dilerim mükafatını alırsın Rabbim doğu ve batıdaki tüm asker ve polislerimizi korusun tabi tüm masum sivilleri de ayrıca küçücük bi tavsiye şarkdayken evlenmeyin tabi elazığ Sivas gibi iyi bi doğu çıkmazsa

Kelebek konularini biliorum sence bu iliskiye, bu adama bu dusunceler hak mi? Nie goz gore gore bu sikintiya katlaniosun ve evlenerek goz gore gore kendini daha cok sikinti icine sokmaya calisiosun? Bunu cok ciddi soruorum, goremio musun bazi seyleri yoksa baska dusundugun biseyler mi var? Her konunu okudugumda ah kelebek diorum, uzuluorum senin icin, o yuzden soylediklerimi yanlis anlama lutfen

Herkez yazmis ama bende kendimi soylemek zorunda hissettim. Birak bu dusuncesiz adami seni gercekten sevse seninle olan gelecegi icin bir seyler yapar. Bak hep senden aza kanaat etmeni soyluyor ama ailesi ne isterse tamam. Yani sen onun icin 2. Plandasin sanki nasil olsa cepte birde paragoz diye sindirmis.iyi dusun bu adamin borclarini sen odemekle bitiremezsin. Gencligine yazik etme..

Ya kıyamam daha evlenmeden ne sıkıntılar yaşıyorsun dilerim mükafatını alırsın Rabbim doğu ve batıdaki tüm asker ve polislerimizi korusun tabi tüm masum sivilleri de ayrıca küçücük bi tavsiye şarkdayken evlenmeyin tabi elazığ Sivas gibi iyi bi doğu çıkmazsa
Amin :KK36:Yok ben zaten doğudayken evlenmeyi düşünmüyorum da olurda birşeyleri yoluna koyabilirsek ilişkimizde belki ilerde dediğiniz gibi çok sıkıntılı olmayan sehirlerde yasarız maddi açıdan sıkıntı olmasın biraz maas da fazlası oluyor diye

Kelebek konularini biliorum sence bu iliskiye, bu adama bu dusunceler hak mi? Nie goz gore gore bu sikintiya katlaniosun ve evlenerek goz gore gore kendini daha cok sikinti icine sokmaya calisiosun? Bunu cok ciddi soruorum, goremio musun bazi seyleri yoksa baska dusundugun biseyler mi var? Her konunu okudugumda ah kelebek diorum, uzuluorum senin icin, o yuzden soylediklerimi yanlis anlama lutfen
Valla bende diyorum bazen kendime benim sevgimi, verdiğim değeri hakkediyor mu bu adam diye
Ama genelde her konuda o benim abarttığımı söylüyor , sana verdiğim değeri göremiyor musun diyor
Bende fazlaca alışmışlık bağlılık var ona dair

Herkez yazmis ama bende kendimi soylemek zorunda hissettim. Birak bu dusuncesiz adami seni gercekten sevse seninle olan gelecegi icin bir seyler yapar. Bak hep senden aza kanaat etmeni soyluyor ama ailesi ne isterse tamam. Yani sen onun icin 2. Plandasin sanki nasil olsa cepte birde paragoz diye sindirmis.iyi dusun bu adamin borclarini sen odemekle bitiremezsin. Gencligine yazik etme..
Yani öyle şeyler söylüyor ki, ben senin içinde herseyi yaparım ama bu defa birlikte sıkıntı çekeriz ailem için sıkıntı çekiyorum ama onlar bunu görmüyor diyo bende artık sıkıntı çekmeni istemiyorum daha fazla kredi çekme kendini düşün diyince hemen konuyu bize bağlıyor bence sen sadece kendini düşünüyosun beni düşünüyo olsan biraz anlayışlı olursun sen sıkıntı çekme hallederiz üstesnden geliriz ben senden çok birşeyler isteyipte bunaltmam dersin ama sen ailene varda bana niye yok diyip duruyosun diyo

Valla bende diyorum bazen kendime benim sevgimi, verdiğim değeri hakkediyor mu bu adam diye
Ama genelde her konuda o benim abarttığımı söylüyor , sana verdiğim değeri göremiyor musun diyor
Bende fazlaca alışmışlık bağlılık var ona dair
Aliskanliklar degistirilebilir, bence sen bu durumu ciddi ciddi oturup dusunmelisin. Yazik ediosun kendine

Iyide senden bu fedakarligi yapmani bekleyen adam niye hic bisey yapmadan sadece senden bekliyor. Aslinda tamda demek istedigim bu o ailesi icin hep sikinti cekmeye zaten razi.. verici olan hep sen olacaksin sen buna hazirmisin? En sonunda canina tak edip soylediginde yine sen benim icin ne yaptin ki diyecek.!!! Adam ailemde ailem baksana gozu hic bisi gormuyor kiz kardesini bile dusuncesiz ilan etmis. Gozu acilir ailesine yedirmeyi bi yerde birakir ama olan sana olur gencligin gider stres sinir hasta olursun. azi iyi laf yapiyor her lafa cevabi var. Sen onla bas edemezsin.

Evli olmuş olsa idiniz tam destek arkanızda olurdum.

Ama sevgiliden her ay belli aralıklarda para istemek ne demek yahu?

X