Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

Senin tespitler cidden çok doğru.Bu kadar az'a razı olacak kişiyi buldum kaçırmim diyor kısaca.Ayrıca zaten her lafta paragöz olduğunu düşünmesi bile çok tuhaf.:KK51:
O bir sindirme politikasi. Polis bey bu gencecik kizimizi paragoz olmakla psikolojik bi baski olusturacak. Sindirsin sindirebildigi kadar. Konu sahibinin sevgisinden de emin cunku. Isi kebap. Sindirsin sindirebildigi kadar.

Konu sahibi az cok sizi taniyorum size tavsiyem kosarak uzaklasin bu adamdan.

O sizin 100 150 liralik birikimleriniz hicbirsey. Sakin ha oyle bi topa girmeyin. Adamin 60 bin kusurluk borcu var ayda 150 lira hic bu borcun yaninda.

Birde o aile bu adamin parasini yemeye ant icmisler sanki. Siz evlensenizde o para akisi devam edecek. Size yapmasi gerekeni "esya olmayiversin, dugun olmayiversin paracisin" minvalinde kestirip atan adam, kacan kiz kardesinin ceyizinin parasini oderken sizin yuzunuze nasil bakacak cok merak ediyorum.

Hadi bu konular asildi. Size hak ettiginiz imkanlari sundu. Borclarini odedi bitirdi. Ama canim sen evliyken de o 10.000lik kredileri cekeceksin. Cunku karsinda vampir bir aile var.

Kosarak uzaklas. Sevgilinin tavirlari da hos degil. Sana guzel bi yasam standartini vermeyi paragozluk diye kestirip atan adam seni cok mutsuz eder. Evlenmeyi isteyen adam 63.binlik kredi odemez. Onceliklerinde uzulerek soyluyorum sen yoksun.

Ayril.
Yorumların için teşekkür ederim zeholl
Acaba açık açık konuşsam mi diyorum artık belki durumun vehametini anlar
Nede olsa güzel güzel konussam da paragöz oluyorum

C
Canim bence yapacagin konusma falan degil. Adam sana paragozlukle baski olusturup sindire sindire yoluna devam ediyor. Birde senin sevginden emin. Ne o adami huyundan vazgecirebilirsin ne de ailesini degistirebilirsin. Ayrilmak tek cozum.

Ben disardan bakan bi gozum olaya. Son derece mantikli ve objektif yaklasmaya calisiyorum. Bu adamla evlenirsen bdvyi epey doldurursun.

Ayrica durumun vehametini aciklayan o sert konusmada "hayatim haklisin. Bundan sonra onceligim sen olacaksin. Vampir aileme maddi anlamda yapabildigimi yaptim. Bundan sonra kuracagimiz yuvaya tum imkanlarimi akitacagim. Seni cok uzdugumun farkindayim vs" mi diye konusacak (!)

Seni yine eze eze devam edecek "paragoz" olacaksin yine. Yine herseyin en maximumunu ailesine layik gorurken en minumumu sana layik olacak. Sen yine sindirileceksin.

Tum bunlarin otesinde ailende bu kadar borca harca olumlu bakacagini sanmiyorum. Sen sevginle ustunu orttugun bu finansal sikintilar ailenin gozune oyle batacak ki. Sen olsan boyle bi ortama kizini verir misin? Kizin olsa, ailesine para akitip kizinin hakki olan imkanlari "paragoz " muamelesi yapip kestirip atan adama damadim der misin?

Adamda ciddi sıralama hatası var.
Sen önce ailene söyle, maddiyat en son iş ne demek.

Asıl aileye söylemek en son iş.

Önce iş, askerlik, birikim vs halledilir, en son aileye söylenir.

Biz evlenirken elimizde toplam 30bin falan vardı, buna rağmen birsürü borçla evlendik.
Oturup bi hesap yapsın evliliği çok istiyorsa, neyi nereye yetiriyor.

Ayrıca paracı mı diyecek, ne derse desin, gözünüz hiçbir şeyde değilmiş gibi davranmayın.
Durumu olmasa ona göre göze alırsınız elbette, ama adam hep sizden kısmaya çalışacak belli.
Gönderin birkaç mobilya linki hevesli hevesli, biraz da o düşünsün.
Gerçi o zaman da iyice evlilik muhabbeti açılmış olur, hiç sırası değil.

Ayrica durumun vehametini aciklayan o sert konusmada "hayatim haklisin. Bundan sonra onceligim sen olacaksin. Vampir aileme maddi anlamda yapabildigimi yaptim. Bundan sonra kuracagimiz yuvaya tum imkanlarimi akitacagim. Seni cok uzdugumun farkindayim vs" mi diye konusacak (!)

Seni yine eze eze devam edecek "paragoz" olacaksin yine. Yine herseyin en maximumunu ailesine layik gorurken en minumumu sana layik olacak. Sen yine sindirileceksin.

Tum bunlarin otesinde ailende bu kadar borca harca olumlu bakacagini sanmiyorum. Sen sevginle ustunu orttugun bu finansal sikintilar ailenin gozune oyle batacak ki. Sen olsan boyle bi ortama kizini verir misin? Kizin olsa, ailesine para akitip kizinin hakki olan imkanlari "paragoz " muamelesi yapip kestirip atan adama damadim der misin?
Ne diyeyim ki haklısın

Adamda ciddi sıralama hatası var.
Sen önce ailene söyle, maddiyat en son iş ne demek.

Asıl aileye söylemek en son iş.

Önce iş, askerlik, birikim vs halledilir, en son aileye söylenir.

Biz evlenirken elimizde toplam 30bin falan vardı, buna rağmen birsürü borçla evlendik.
Oturup bi hesap yapsın evliliği çok istiyorsa, neyi nereye yetiriyor.

Ayrıca paracı mı diyecek, ne derse desin, gözünüz hiçbir şeyde değilmiş gibi davranmayın.
Durumu olmasa ona göre göze alırsınız elbette, ama adam hep sizden kısmaya çalışacak belli.
Gönderin birkaç mobilya linki hevesli hevesli, biraz da o düşünsün.
Gerçi o zaman da iyice evlilik muhabbeti açılmış olur, hiç sırası değil.
İşi varya ona güveniyor asgari ücret alan insanlar nasıl geciniyomus bi tanıdığımız var adam asgari ücret alıyor ama evine koşa koşa gidiyor onu söylüyo bana önemli olan huzur para olsa kaç yazar huzur olmayınca diyo
Sen yeterki yanımda ol birlikte herseyi yaparız doyo
Zaten o böyle konustukca ben para para diye dirdir eden kız konumuna düşüyorum

İşi varya ona güveniyor asgari ücret alan insanlar nasıl geciniyomus bi tanıdığımız var adam asgari ücret alıyor ama evine koşa koşa gidiyor onu söylüyo bana önemli olan huzur para olsa kaç yazar huzur olmayınca diyo
Sen yeterki yanımda ol birlikte herseyi yaparız doyo
Zaten o böyle konustukca ben para para diye dirdir eden kız konumuna düşüyorum
Adama bak ya. Yahu kusura bakmayin ama bu adamin niyeti niyet degil. Siz yat kat villa falan istemiyorsunuz. Kiçini borctan kurtarsin istiyorsunuz. Resmen sevginizin farkinda oldugu icin sizi boyle sindiriyor.

Sizde deyin ki " Ben senden villa, yat, kat, altima ozel araba, ozel sofor, yunan adalarinda balayi, sinirsiz limitli kredi kartlari istemiyorum. Borcsuz harcsiz bir yuva istiyorum. Bu benim en dogal hakkim. Bende bir genc kizim benim de bir ailem hayallerim var. Daima borc icinde bogulup duran bi yuva kimin hayali olabilir?" De.

Seni daha fazla sindirmesine izin verme. Az disli ol canim. Senin bu tavirlarin sana ne kazandirdi? Adam saka gibi. Hadi olur saglik sorunlari yasanir, batar cikar amenna boyle avutursun kendini. Ama adam vampir ailesini ve kendi sokuklerini kusurlarini boyle kapayiyor. Sende sessiz kaliyorsun. Oh ne âlâ.

Sinirim bozuldu resmen.

O bir sindirme politikasi. Polis bey bu gencecik kizimizi paragoz olmakla psikolojik bi baski olusturacak. Sindirsin sindirebildigi kadar. Konu sahibinin sevgisinden de emin cunku. Isi kebap. Sindirsin sindirebildigi kadar.

Bana da öyle geliyor hatta kızı okadar sindirmiş paragöz olmamak için herşeyi içine atmış. Ama işte bu şekilde adam nerdeyse düğün vs yapmadan hayat kurcak tabi evlilik fikri olduğunu bile düşünmüyorum ama :KK57:

Ya sonunda bu paraya tamah eden kız muamelesi görmesem ne varsa konuşcam ama olmuyor ne dersem diyeyim konuşmanın sonu aynı yere çıkıyor.
Ona göre en önemli şey huzur mutluluk maddiyat konusulacak en son şey bem konustukca da rahatsız oluyor korkutuyormus onu bu kadar paradan bahsetmem

Canım sonuçta maddiyat olmadanda birleyler olmuyor.Adam elinden gelse düğünsüz bir hayat kuralım yaşayalım diyecek.Aslında evlilik gikri olduğunu bile düşünmedim ama lütfen böyle bir adama yıllarını harcama.

Bana da öyle geliyor hatta kızı okadar sindirmiş paragöz olmamak için herşeyi içine atmış. Ama işte bu şekilde adam nerdeyse düğün vs yapmadan hayat kurcak tabi evlilik fikri olduğunu bile düşünmüyorum ama :KK57:

Zaten konu sahibi "Ben senden villa, yat, kat, altima ozel araba, ozel sofor, yunan adalarinda balayi, sinirsiz limitli kredi kartlari istemiyorum. Borcsuz harcsiz bir yuva istiyorum. Bu benim en dogal hakkim. Bende bir genc kizim benim de bir ailem hayallerim var. Daima borc icinde bogulup duran bi yuva kimin hayali olabilir?" Demis olsa adam kosa kosa uzaklasacak.

Adam oh ne guzel sindire sindire vampir ailesinin borclarini kabul ettirmis, kenarinda 3 kurusu yok utanmadan ailene soyle diyor, madur edebiyati desen yol boyu. Sevgisinden emin. Niye kacirsin?

Azcik konu sahibi " ne oluyo ya" desin nasil topukluyor gorun.

Adama bak ya. Yahu kusura bakmayin ama bu adamin niyeti niyet degil. Siz yat kat villa falan istemiyorsunuz. Kiçini borctan kurtarsin istiyorsunuz. Resmen sevginizin farkinda oldugu icin sizi boyle sindiriyor.

Sizde deyin ki " Ben senden villa, yat, kat, altima ozel araba, ozel sofor, yunan adalarinda balayi, sinirsiz limitli kredi kartlari istemiyorum. Borcsuz harcsiz bir yuva istiyorum. Bu benim en dogal hakkim. Bende bir genc kizim benim de bir ailem hayallerim var. Daima borc icinde bogulup duran bi yuva kimin hayali olabilir?" De.

Seni daha fazla sindirmesine izin verme. Az disli ol canim. Senin bu tavirlarin sana ne kazandirdi? Adam saka gibi. Hadi olur saglik sorunlari yasanir, batar cikar amenna boyle avutursun kendini. Ama adam vampir ailesini ve kendi sokuklerini kusurlarini boyle kapayiyor. Sende sessiz kaliyorsun. Oh ne âlâ.

Sinirim bozuldu resmen.
Ya o bana almıyorum sana hiç bişey gerek yok alamam edemem diye bağır cagir yaklassa ben de pat pat söylerim herseyi
Ama ben seni istiyorum önemli olan huzur sen yeterki yanımda ol diye cümleye girince fikirlerim değişmiyor ama ona apaçık dusuncelerimi anlatamiyorum

Oyle bişeyi asla kabul etmem bunu oda biliyor ne nikahiymis ya.
Valla o kadar çok söylemek istediğim şey var ki ona hersey daha kötüye gider diye soyleyemiyorum Hayır bu fikirlerini anlattığı hiç mi arkadaşı yok ona benden başka saçmalama öyle şey mi olur diyen birisi hiç mi yok anlamıyorum ki
Veya çevresinde insanlar haklısın mi diyor bu adama

Oyle bişeyi asla kabul etmem bunu oda biliyor ne nikahiymis ya.
Valla o kadar çok söylemek istediğim şey var ki ona hersey daha kötüye gider diye soyleyemiyorum Hayır bu fikirlerini anlattığı hiç mi arkadaşı yok ona benden başka saçmalama öyle şey mi olur diyen birisi hiç mi yok anlamıyorum ki
Veya çevresinde insanlar haklısın mi diyor bu adama

X