- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Baş edemiyorum zaten ne kadar güzel cümle varsa kuruyorum bu konuyu konuşurken sonunda hep ben düşüncesiz bencil sadece kendi rahatını düşünen tek derdi maddiyat olan rahat bi hayat isteyen onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışan bi kız oluyorumIyide senden bu fedakarligi yapmani bekleyen adam niye hic bisey yapmadan sadece senden bekliyor. Aslinda tamda demek istedigim bu o ailesi icin hep sikinti cekmeye zaten razi.. verici olan hep sen olacaksin sen buna hazirmisin? En sonunda canina tak edip soylediginde yine sen benim icin ne yaptin ki diyecek.!!! Adam ailemde ailem baksana gozu hic bisi gormuyor kiz kardesini bile dusuncesiz ilan etmis. Gozu acilir ailesine yedirmeyi bi yerde birakir ama olan sana olur gencligin gider stres sinir hasta olursun. azi iyi laf yapiyor her lafa cevabi var. Sen onla bas edemezsin.
Vayy bee ben neymişim diyorum sonrada, bide öyle cevaplar veriyo ki bana mesela gözleri doluyo ben konuşurken sonrada bana dönüp kelebek korkutuyosun beni lütfen bu kadar parayı pulu düşünme diyo
Sonra ben başlıyorum sinir krizi geçirmeye ağlamaya, ben ne diyorum adam neler diyo