Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

Zaten konu sahibi "Ben senden villa, yat, kat, altima ozel araba, ozel sofor, yunan adalarinda balayi, sinirsiz limitli kredi kartlari istemiyorum. Borcsuz harcsiz bir yuva istiyorum. Bu benim en dogal hakkim. Bende bir genc kizim benim de bir ailem hayallerim var. Daima borc icinde bogulup duran bi yuva kimin hayali olabilir?" Demis olsa adam kosa kosa uzaklasacak.

Adam oh ne guzel sindire sindire vampir ailesinin borclarini kabul ettirmis, kenarinda 3 kurusu yok utanmadan ailene soyle diyor, madur edebiyati desen yol boyu. Sevgisinden emin. Niye kacirsin?

Azcik konu sahibi " ne oluyo ya" desin nasil topukluyor gorun.
İlk önceleri çok laf ediyordum onun bu hallerine çok büyük kavgalar ettik ayrıldık barıştik ama hep ben hatalı oldum
O yüzden bende bide böyle deniyeyim bakalım dedim o ne yaptıysa sesimi cikartmadim senin hayatın senin kararların canını sıkma hersey halledilir sen üstesinden gelirsin diye yaklaştim ama böyle de aldı yürüdü

İlk önceleri çok laf ediyordum onun bu hallerine çok büyük kavgalar ettik ayrıldık barıştik ama hep ben hatalı oldum
O yüzden bende bide böyle deniyeyim bakalım dedim o ne yaptıysa sesimi cikartmadim senin hayatın senin kararların canını sıkma hersey halledilir sen üstesinden gelirsin diye yaklaştim ama böyle de aldı yürüdü
Iste canim sana o yuzden ayrilik tek cozum dedim. Bu adami istesen de istemesende o kivama getiremezsin.

Ya omur boyu vampir ailesine akitacagi paralari kabul edip, imkanlar icinde imkansizligi secip, evde bir lokma bir hirka huzur onemli olan diye kabul edip yoluna devam edeceksin. Ama burda icinde kalan cok sey olacak haberin olsun. Sana hak ettigini vermedigi icin, kurdugunuz hayatti kararini almadan borcla harcla sekillendirdigi icin, kacan kiz kardesinin her dedigini 4-4luk yapip sana bir lokma bir hirka felsefesini asiladigi icin cok ofkeleneceksin zamanla. Sevginin bile azalacagini dusunuyorum. Cicim denilen o aylar gecince, millet refah icinde yasayip bu yaz nereye gidelim planlari yaparken sen kacan gorumcenin tencere tavasini oduyor olacaksin. E tartismalar, patirtilar gurultuler de eksik olmayacak. Cunku sen zamaninda bu tartismalarin, bagrismalarin sorunlarin ustunu orttun. Hep ortmen beklenecek. Rizasiz oldugun an artik sana pat pat soyleyecek soyleyecegini. Erkeklerin evlilikle nasil degistigini okuyorsun burda. Sen kabul ettin. Kabul etmeseydine kadar gider bu is. O sartlar icinde "onemli olan mutkulugumuz huzurumuz sen yanimda olursan hersey olur" mic micligi sonuveriyor goruyoruz.

Yada hakkin olani sana minnet ettiren, esinin colugunun cocugunun hakkini senden alip ailesine israrla yediren, ortak kuracaginiz hayatta sana ekonomik olarak tek soz hakki vermeyen ,seni sindiren, dusuncelerini fikirlerini dahi soylemekten cekindiren bu adama gule gule diyeceksin.

Bana kalirsa ikincisini secmeni tavsiye ederim. Yine de sen bilirsin.

Yahu evlenme bu adamla ayrıl gitsin valla avaz avaz bağırasım var hayat çok güzel yahu, cidden düzgün insanlar da var, şimdiden bu kadar ayrıl barış varsa evlenince yanarsın
Vallahi bende burda ayni efektle avaz avaz bagirasim var. Konu sahibi gercekten cok duzgun evlilikler/ciftler var. Biraz dusun lutfen. Ilk birlikteligin mi bilmiyorum ama kendini bunu reva gorme lutfen.

Vallahi bende burda ayni efektle avaz avaz bagirasim var. Konu sahibi gercekten cok duzgun evlilikler/ciftler var. Biraz dusun lutfen. Ilk birlikteligin mi bilmiyorum ama kendini bunu reva gorme lutfen.

Sana da avaz avaz bağırasım vardı şükür ayrıldın, sınava gircem dedin geçen cok sevindim, hele bir de cidden adam gibi biri hayatına girince diceksin ki ayol ben nasıl bi virajdan dönmüşüm

İlk sayılır yani herseyi onunla tattım yaşadım
Bugün düsunuyorum evet 2-3 yıl kısa bir süre koskoca ömrün yanında ama nasıl başkasınin elini tutarım gözüne bakarım diyorum
Yapamam ki alışamam başka bi adama elimi nasıl surucem ben diyorum düşündukce kendimden iğrendim...
Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama bildiğim tek birsey var durum böyleyken evlenmem evlenemem.
Ya o en kisa zamanda birşeyleri farkına varacak yada ben Ayrılcam ayrılmalıyım...
Belki de beni kaybedince anlar yada hiç anlamaz hep param yoktu oda beni bıraktı der arkamdan

İlk sayılır yani herseyi onunla tattım yaşadım
Bugün düsunuyorum evet 2-3 yıl kısa bir süre koskoca ömrün yanında ama nasıl başkasınin elini tutarım gözüne bakarım diyorum
Yapamam ki alışamam başka bi adama elimi nasıl surucem ben diyorum düşündukce kendimden iğrendim...
Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama bildiğim tek birsey var durum böyleyken evlenmem evlenemem.
Ya o en kisa zamanda birşeyleri farkına varacak yada ben Ayrılcam ayrılmalıyım...
Belki de beni kaybedince anlar yada hiç anlamaz hep param yoktu oda beni bıraktı der arkamdan

Aynen öyle der çünkü adam yüzeysel

Sana da avaz avaz bağırasım vardı şükür ayrıldın, sınava gircem dedin geçen cok sevindim, hele bir de cidden adam gibi biri hayatına girince diceksin ki ayol ben nasıl bi virajdan dönmüşüm
Haklisin. O kadar aptalca davranmisim ki. Hayatima duzgun biri almadan nasil bi viraji atlattigimin farkindayim. Burada cileden cikardigim sizlerden birinin duasi mi kabul oldu bilmiyorum ama Allaha sukur kurtuldum kurtuldum kurtuldum. :)

Oh sukur diyorum hayat var be hayat. Yok ben kimin elini tutarim yok kimin gozune bakarim arabeskligiyle az kalsin mahvedecektim hayatimi. Konu sahibi bakin bi konularima. Bende en az sizin kadar seviyordum emin olun. Sevginizin hislerinizin kolesi olmayin.

Bu pazar sinavim var adam olacak kiz duani bekliyorum :KK66:

Haklisin. O kadar aptalca davranmisim ki. Hayatima duzgun biri almadan nasil bi viraji atlattigimin farkindayim. Burada cileden cikardigim sizlerden birinin duasi mi kabul oldu bilmiyorum ama Allaha sukur kurtuldum kurtuldum kurtuldum. :)

Oh sukur diyorum hayat var be hayat. Yok ben kimin elini tutarim yok kimin gozune bakarim arabeskligiyle az kalsin mahvedecektim hayatimi. Konu sahibi bakin bi konularima. Bende en az sizin kadar seviyordum emin olun. Sevginizin hislerinizin kolesi olmayin.

Bu pazar sinavim var adam olacak kiz duani bekliyorum :KK66:

Allah zihin açıklığı versin bildiğin herşey gün gibi önüne gelsin ve hep bildiğin yerlerden çıksın insallah

Aynen öyle der çünkü adam yüzeysel
Bilmiyorum ya çok tuhaf
Mesela pazartesi günü görüşmüştuk. Bende bu kredi konusunu açtım sonrada ben korkuyorum sürekli borç altına giriyosun sanada yazık bu sefer olsun üstesinden gelirsin insallah, evlenelim diyoruz mecburen o zaman da kredi çekmek zorunda kalcaz bu defa da bana kaç yıldır çalışıyorum gencligim borç ödemekle geçti diye başıma vurursun korkuyorum diye konuya girdim
Sonra bana korkma hayatım birsekil de ödenir hem Borcsuz insan mı var şu hayatta , sen takılma böyle şeylere üzme kendini bak ben hallediyorum bunlar düşünmen gereken en son şeyler olsun ben tabi ki de senin istediğin herseyi yapıcam sen ne istiyosan o olacak ama bu defa biraz yaşantımızdan kismamiz gerekcek kredi ödediğimız için dedi bana
Yani bana yapmam etmem demiyor bu lafların üstüne ben farklı cevaplar verince tek derdi para eşya taki olmus onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışan kız oluyorum

Bilmiyorum ya çok tuhaf
Mesela pazartesi günü görüşmüştuk. Bende bu kredi konusunu açtım sonrada ben korkuyorum sürekli borç altına giriyosun sanada yazık bu sefer olsun üstesinden gelirsin insallah, evlenelim diyoruz mecburen o zaman da kredi çekmek zorunda kalcaz bu defa da bana kaç yıldır çalışıyorum gencligim borç ödemekle geçti diye başıma vurursun korkuyorum diye konuya girdim
Sonra bana korkma hayatım birsekil de ödenir hem Borcsuz insan mı var şu hayatta , sen takılma böyle şeylere üzme kendini bak ben hallediyorum bunlar düşünmen gereken en son şeyler olsun ben tabi ki de senin istediğin herseyi yapıcam sen ne istiyosan o olacak ama bu defa biraz yaşantımızdan kismamiz gerekcek kredi ödediğimız için dedi bana
Yani bana yapmam etmem demiyor bu lafların üstüne ben farklı cevaplar verince tek derdi para eşya taki olmus onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışan kız oluyorum

Hallederiz kadir....borca alışmış adam

kendi huzurunuz için madem hazirana kadar gözlemleyeceksiniz bu adamı, o zaman bu konuyu açmayın. o konuştukça sinirlenecek ve yıpranacaksınız.

sevgilinizle açık konuşun. şunu söyleyin, "bak konunun paragöz olmakla alakası yok, evlenmek isteyen biri sürekli borca girip aylık bu kadar kredi ödemez, bu kadar borçla kim evlenmiş sen nasıl evlenmeyi düşünüyorsun, eğer gerçekten evlenmek istiyorsan borca girme artık paranı bizim için harca"

bunları söylemenize rağmen sizi ciddiye almıyorsa, paragöz gözüyle bakıyorsa yol verin gitsin. kimse geçim sıkıntısı çekmek istemez, durumu size kabul ettirmek istemesi de sinir bozucu geldi bana.

sevgilinizle açık konuşun. şunu söyleyin, "bak konunun paragöz olmakla alakası yok, evlenmek isteyen biri sürekli borca girip aylık bu kadar kredi ödemez, bu kadar borçla kim evlenmiş sen nasıl evlenmeyi düşünüyorsun, eğer gerçekten evlenmek istiyorsan borca girme artık paranı bizim için harca"

bunları söylemenize rağmen sizi ciddiye almıyorsa, paragöz gözüyle bakıyorsa yol verin gitsin. kimse geçim sıkıntısı çekmek istemez, durumu size kabul ettirmek istemesi de sinir bozucu geldi bana.
Valla artık birşeyler yapmam lazım ama napıcam benimde çok kafam karıştı.
Şimdi haziran da şarka gidecek muhtemelen Şırnak'a gidebilir
O oraya gittikten sonrada sen bizim için hiçbirsey yapmıyorsun diyip ayrılmak da onu ortada bırakmak gibi olur
Malum oralar çok karışık
Şimdiden konuşsam da hersey daha kötü olur diye korkuyorum ben zaten gidince yapcaktım elime para geccekti sen bunun derdine mi düştün diye yapacağı varsa da yapmaz, belki doğuda biriktiririm diye düşünüyordur orda daha fazla olacak da maası

Valla artık birşeyler yapmam lazım ama napıcam benimde çok kafam karıştı.
Şimdi haziran da şarka gidecek muhtemelen Şırnak'a gidebilir
O oraya gittikten sonrada sen bizim için hiçbirsey yapmıyorsun diyip ayrılmak da onu ortada bırakmak gibi olur
Malum oralar çok karışık
Şimdiden konuşsam da hersey daha kötü olur diye korkuyorum ben zaten gidince yapcaktım elime para geccekti sen bunun derdine mi düştün diye yapacağı varsa da yapmaz, belki doğuda biriktiririm diye düşünüyordur orda daha fazla olacak da maası

senin onu düşündüğün kadar o seni düşünüyor olsa sana babana söylemedin diye üste çıkmaya çalışmazdı. erkek arkadaşın kötü biri demiyorum ama bencil ve üste çıkmaya çalışıyor. asla kendin de vicdan yapma bu konuda. işin gereklerini yerine getiremiyorsa sen bunu çekmek zorunda değilsin.
konuna da sürekli girip yorum yapıyorum, umarım canını sıkmıyorumdur ama şuan düğün arefesinde biri olarak neyin ne olduğunu az çok bildiğim için konuşuyorum bu kadar. düğün öncesi kredi de çekilir borca da girilir eyvallah, ama geride geçinecek kadar para kalması lazım. e bu adamın babasının borcu yüzünden 1600 tl parası kalıyor, üstüne de düğün için kredi çekecek kalacak 600 lira parası ve şuan sen çalışmıyorsun neyine güveniyor anlamıyorum ki.
ay bak yine sinirlendim sanki kendi karşıma çıkmış gibi :KK12:

senin onu düşündüğün kadar o seni düşünüyor olsa sana babana söylemedin diye üste çıkmaya çalışmazdı. erkek arkadaşın kötü biri demiyorum ama bencil ve üste çıkmaya çalışıyor. asla kendin de vicdan yapma bu konuda. işin gereklerini yerine getiremiyorsa sen bunu çekmek zorunda değilsin.
konuna da sürekli girip yorum yapıyorum, umarım canını sıkmıyorumdur ama şuan düğün arefesinde biri olarak neyin ne olduğunu az çok bildiğim için konuşuyorum bu kadar. düğün öncesi kredi de çekilir borca da girilir eyvallah, ama geride geçinecek kadar para kalması lazım. e bu adamın babasının borcu yüzünden 1600 tl parası kalıyor, üstüne de düğün için kredi çekecek kalacak 600 lira parası ve şuan sen çalışmıyorsun neyine güveniyor anlamıyorum ki.
Yaptığınız yorumlar daha bana ışık oluyor inanın
Valla şu 3 yıl boyunca başka kredi çekmiceğini bilsem bi emin olabilsem...
Ben bütün hesabı kitabı yapıyorum da bu adam mı yapamıyor
Hadi 3 yıl sonra borcu bitince evlenmiş olsak yine düğün için kredi çekcez ve en az aylık ödememiz yine 1500 olcak toplamda 50.000 çekmesi gerekir eğer hiç para biriktirmezse o zaman kadar.Bende asgari ücretle bi işe girsem güzel güzel geçinir gideriz borcumuz bitene kadar da doğuda dururuz Şırnak olmaz atıyorum Ağrı olur Van olur orda 500-600 fazla alıyor ya maddi açıdan sıkışmamak adına idare ederiz. Zzten kredi hariç elimize 3000 lira kalır en az onunlada geçinilir.
Benim planlarım böyle ama durupta o 3 yıl içinde yine basına iş alırsa olmaz yani.
Tabi bide evlenince ailesine yine destek olur ama bizi sıkıntıya sokmayacak kadar olmalı
Bu düşüncelerin neresi paragözlük anlamıyorum

Yaptığınız yorumlar daha bana ışık oluyor inanın
Valla şu 3 yıl boyunca başka kredi çekmiceğini bilsem bi emin olabilsem...
Ben bütün hesabı kitabı yapıyorum da bu adam mı yapamıyor
Hadi 3 yıl sonra borcu bitince evlenmiş olsak yine düğün için kredi çekcez ve en az aylık ödememiz yine 1500 olcak toplamda 50.000 çekmesi gerekir eğer hiç para biriktirmezse o zaman kadar.Bende asgari ücretle bi işe girsem güzel güzel geçinir gideriz borcumuz bitene kadar da doğuda dururuz Şırnak olmaz atıyorum Ağrı olur Van olur orda 500-600 fazla alıyor ya maddi açıdan sıkışmamak adına idare ederiz. Zzten kredi hariç elimize 3000 lira kalır en az onunlada geçinilir.
Benim planlarım böyle ama durupta o 3 yıl içinde yine basına iş alırsa olmaz yani.
Tabi bide evlenince ailesine yine destek olur ama bizi sıkıntıya sokmayacak kadar olmalı
Bu düşüncelerin neresi paragözlük anlamıyorum

bazı arkadaşlar demişler ya seni sindirmek için paragöz yaftası yapıştırıp seni susturuyor diye, kesinlikle haklı katılıyorum onlara.
gerçekten bir süre bu konuyu açmayın, ilgilenmeyin, ailenle konuşmadın derse de annemle konuştum ben baban hayatta müsade etmez borç bitmeden deyip de bu konuda da önünü tıka. bekle sadece, hiç düşünmeden bekle :KK51:

Yaa bide şöyle bir şey varzamanında kız kardeşi de abi sonu gelmiyor bu borçların artık kafanı topla babama çok kızıyorum sen olmasan ne yapacaktı hersey sana kaldı falan demişti.
Onu bile problem etti yanında bişey demedi ama sonradan o hiç konuşmasın sanki onun çok mu umrundayım diye sinirlendi hatta annesine söylemiş bana böyle böyle diyo diye
Yani kız kardeşine kızıyo babamız için nasl böyle düşünür diye banada diyo ki tabii benim kardeşim böyle düşünüyo sen niye düşünmeyesin.

X