-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
hahahhaha bu çok iyiydi. :)) güldüm moralim bozukken bile. hakettim ama eşeklik bende. hak ettim. kezban stylevalla ömürsünüz. siz yazdıkça kızlar ben hatamın iyice farkına varıyorum yakışmadı bana ( cesaret edebilsem yazacağım ama ((
Eşimle bizim aramızda da 10 yaş var ben 21 o 31 bizde flört döneminde çok ayrılıp baristik iki tarafta duygusal kırılgan inatcıysa bu sorunlar çok yaşanır ne zaman gururu inadı bi kenara bıraktık o zaman mutlu olduk ve evlenmeye karar verdik pişman olduğunuzu ve sevdiğinizi açık açık söyleyin
allah mı söyletiyor( inşallah tatlımmm... acı çekiyorum resmen
Uzun ayriliklar iyi degil diyeyim. Gitse bi arkadasina bahsetse sevgilimden ayrildim kotuyum dese arkadasi üzülme bebeğim eminim geri dönecek demez. Yerine oo o zaman bu gece akiyoruz abi bak istemiyorum filan dinlemem ayarliyorum, unut gitsin lan sana kiz mi yok olum" moduna girer. 1 2 gün icinde bile mahvolabilir bişeyler. Bekletmeyin cok.doğru söylüyorsun tatlım( bazen ikimizin de gözü bişiyi görmüyor birbirimize yükleniyoruz. belki iyi gelir bu bi kaç günlük ayrılık. (
"Seni özledim" ve "Seni seviyorum" ifadelerinin kullanıldığı bir özür mesajı sizi alçaltmaz. Hatalıyken özür bekliyorsunuz farkında mısınız? Bencillik değil mi bu? Özveri demişsiniz sürekli ama ben ortada bir özveri göremedim. Adama yazık ya ilk defa bir erkeğe acıdım
canım seni kırdığı için ayrılmışsın. bir araya geldiğinizde yine aynı şeyi yapmayacağına garanti veremeyiz ki. sende boşuna üzülmüş olursun böyle.Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr(( 1,5 yıllık ilişkimi bir anda bitirdim ama beni çok kırdı ayrıldım çok özlüyorum bana dönsün istiyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin (((( çok mutsuzum.. Acil yardımlarınıza dertleşmeye akıla ihtiyacım var :.((((
Uzun ayriliklar iyi degil diyeyim. Gitse bi arkadasina bahsetse sevgilimden ayrildim kotuyum dese arkadasi üzülme bebeğim eminim geri dönecek demez. Yerine oo o zaman bu gece akiyoruz abi bak istemiyorum filan dinlemem ayarliyorum, unut gitsin lan sana kiz mi yok olum" moduna girer. 1 2 gün icinde bile mahvolabilir bişeyler. Bekletmeyin cok.
korkuyorum ya kötü bişiy söylerse( ben de çok kırıldım ama. bana üzerimde hüküm kurmaya hakkın yok dedi. anam babam değilsin karım değilsin dedi
bir tek ben bunaltmışım gibi bütün yükü üzerime yüklemeyin nolur( o normalde benden beterdir. ben geldiğimiz son noktayı anlatıyorum size. ben telefonu 4. kez çaldığında açmasam direk kapris. whatsapp a girsem sorar napıyorsun eve gidince haber ver arkadaşında 1 günden fazla kalma şunu giyme bunu etme. şunu yapma bir milyon şeyime karışır hüküm kurar. 10 dk bekleteyim bi işim var sonra konuşalım diye direk çocuklaşır. ben cumartesş gecesi yaşadığımıza inanamadım. o bnm için ne arkadaşı ne maçı takardı her zaman ben önemliydim onun için sadece 1 saat çok mu sence uzak olan için tüm gece onlarındı.
aslında biliyor musun tatlım, ben arasam ya da yazsam kötü bişiy söylemez bana( kıyamaz o da üzgün biliyorum ama yine de tırsıyorum. ya tahmin ettiğim gibi çıkmazda kötü bişiy söylerse daha çok kahrolurum. yine de düşünüp taşınıp cesaretimş toplayıp yazacağım ne olursa olsun
Konu başındaki sevgi pıtırcıklığı, konu sonuna doğru neden "çaresizkız" a dönüşmüş, kardeş misiniz nesiniz?
Anneniz, babanız ve kocanız olmayan birine (ki olsa ne olur 29 yaşında koskoca insansınız) kendi üstünüzde ne diye hüküm kurdurtuyorsunuz? Neden buna izin veriyorsunuz?
Ne giyeceğinizi bilmeyen, ne yapacağınızı bilmeyen biriyseniz anında lafımı geri alırım.
Yani dış görünüşün bir önemi yok şu noktada. Sadece seviyorsaniz beklemeyin suan mesaj atın hemen simdi. Insan sevdiginin uzulmesini istemez degil mi?o o tarz bi insan değil işte(( arkadaşları hep evli onu öyle akıyoruz dedirtecek biri yok etrafında. efendi. tam ev kuşu gece hayatı yok. asosyal sayılabilir cinsten (( kesin kendini iş dışı evde içkiye vermiştir. (( hatta yemek bile yemez morali bozukken. bir de arkadaşlar asla bir insanı dış görünüşüyle eleştirmem haddim değil ben onun insanlığını ve kalbini seviyorum. kimle tanıştırsam kime göstersem fotosunu adam yanına yakışmıyor diyorlar ama umrumda değil seviyorum. her şeyi bilin objektif bakın beni de tanıyın diye yazıyorum o yüzden yoksa bahsini bile etmem. tek gözünü bi kazada kaybetmiş (( göbekli ve kel. yakışıklı da değil. ilk başlarda sorun yapıyordu bunu. sen güzelsin her girdiğimiz ortamda herkes sana bakıyor güven sorunu yaşıyordu ama inanın benim gözüm ondan başkasını görmez insanlığı yeter onun. yanlış anlamayın nolur her şeyi bilin diye yazıyorum.
Canım bak kendin diyorsun bana kıyamaz oda sakinleşmiş evet bende de var diye düşünüyor bak eşim telefonun şifre şeklini değiştiriyor yanımda mı yanımda hala bence kendi kendine psikolojik baskı uyguluyorsun sonunda barışacaksınız ki bence aramalısın bırak ara konuş sende çok mutlu olucaksın o da aslında egon izin vermiyor sonunda olacağı yukarda yazdın ama herşeyi konuş ve olgun birine benziyor AFFEDECEK biliyorsun hadi ara bak öğle arasına girilmiştir snin aramanı istiyorum çünkü hatan var ve sende farkındasın karşı tarafında var.
Yani dış görünüşün bir önemi yok şu noktada. Sadece seviyorsaniz beklemeyin suan mesaj atın hemen simdi. Insan sevdiginin uzulmesini istemez degil mi?
şimdi gördüm konunuzu inanın çok üzüldüm. eee aradınızmı?
tabii ki biliyorum.. kendini bilen biriyim. o gün eşref saatim değildi her insan hata yapar.( fazla kıskanç. ve kaptırdım işte. izin verdim.