- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
beni çok üzmüştü ama ayrılamamıştım 5 yılımıza giriyoruz.. Sizde kavuşursunuz inşallah canım üzülme..ayrılmak mı istiyorsun emin olmadan karar verme acı çeken yine sen oluyorsun(( o da üzülüyordur şimdi gerçi
İyi de sürekli msj attım aradım rahat vermedim demişsiniz en başta. Siz de arkadaşlarınızla buluştuğunuzda onunla görüşmek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Birbirinize alan yaratın. 39 yaşında birinden böylesine beklentiye girmemelisiniz bana göre. o da aynı şekilde yaşına uygun davranmalı tabii ki.
umarım birbirinizi biraz rahat bırakır ve mutlu olursunuz canım.
beni çok üzmüştü ama ayrılamamıştım 5 yılımıza giriyoruz.. Sizde kavuşursunuz inşallah canım üzülme..
Adamın ağzına tükürmüşsün :)cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi ( ama ben çok kırıldım
cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi ( ama ben çok kırıldım
Konu sahibi haksizsin neden biliyormusun?
Arkadaslarimla ablamdayken bile hep mesaj attim yazmissin. Adamin yaptigi bencillik size gelince hep yazsin ona gelince arkadasmla vakit gecircem yok oyle.
Buyuk ihtimal barisirsiniz sizde ona gore davranin ailenizleyken bakmayin telefona.
NE YAPTIN CANIM konuştun mu
yok aramadım yazmadım(( çok tırsıyorum (( cesaretimi toplayamadım henüz
29 ben 39 o...
cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi ( ama ben çok kırıldım
sonra uzun bir mesaj döşedim( beni paramparça ettin bitsin dedim madem böyle düşünüyorsun onurumla gururumla oynamaya hakkın yok sen de daha rahat edersin üzerinde hüküm kurmam dedim ayrıldım mesaj attı kabul etmiyorum bunu diye ben üstüne bi mesaj daha istemiyorum kesinlikle dedim ağır konuştum biraz ayrıldım. o da bana başka biri mi var dedi. ben ciddiyim beni arama sorma merak etme bırak önüme bakayım dedim net bir şekilde bitirdim ( pazar gününden beri ne aradı ne sordu bugün 4. gün. ve inanmicaksınız whatsapp a bile girmiyor. o günden beri
Kızmayın ama tam "Kezban" mod dedikleri olmuş. Özür dileyin konu kapansın.
sonra uzun bir mesaj döşedim( beni paramparça ettin bitsin dedim madem böyle düşünüyorsun onurumla gururumla oynamaya hakkın yok sen de daha rahat edersin üzerinde hüküm kurmam dedim ayrıldım mesaj attı kabul etmiyorum bunu diye ben üstüne bi mesaj daha istemiyorum kesinlikle dedim ağır konuştum biraz ayrıldım. o da bana başka biri mi var dedi. ben ciddiyim beni arama sorma merak etme bırak önüme bakayım dedim net bir şekilde bitirdim ( pazar gününden beri ne aradı ne sordu bugün 4. gün. ve inanmicaksınız whatsapp a bile girmiyor. o günden beri
Bende şuan malesef uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve inanin sizi anlıyorum. Ancak gercekten hatalisiniz duvarın üzerine o kadar gitsen o bile böyle ağır bi laf edebilir ki adam bir de arayip Özür dilemis ardindan. Ve acik diyeyim biz ne hakaretler okuduk buralarda, size dedigi aman aman bisey degil. Bana dense uzulurdum kirilirdim tribin alasini yapardim ama HAKLIYSAM, bu lafi hakettiysem kirilma hakkkm yok derdim.
Mesela Ben 19 sevgilim 23 yaşında olmasina ragmen biz bile bu kadar sık görüşüp konusmuyoruz. Bakiyorum kisa cevaplar veriyor ben mesaj atmıyorum, niye sıkayim hergun hergun yaptığı bisey de degil. Ama mesela ben de arkadaslarimla alisverise çıktığımda kafam rahat oluyor 4 5 mesaj atabilirsem atiyorum yok atamazsam o da sorun Etmiyor çünkü herkes bilir ki arkadaslarla sohbet ederken bisey yaparken çıt çıt mesajlasmak hos olmuyor. Alttan alip mesaj atabilirsiniz gibime geldi benim bilmiyorum iliskinizin boyutuna da bağlı tabi. Herkes hata yapar ve ben seni fazla sıkarak hata yaptığımı farkettim o gun canim sıkkın di üstüne geldim diyebilirsiniz. Yani hani tamam sıkmanızın bi açıklaması var diyelim ama öyle bi anda ayrilmanizin hic bu açıklaması yok. Size mesaj atmayabilir. Cok seviyorsam ben atardim mesaj. Hatta hatta regl olacagim o yüzden sinirlerim bozulmuştu hormonlardan bile diyebilirsin
Yani bakin bunlar onun size dediginden daha agir cumleler. Ve eminim bunlardan daha ağırlari da var ama yazmadiniz. Yani sizin mesaj atmaniz gerekli seviyorsaniz