SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

hak ettim sonuna kadar :KK43: ama en azından bi konuşmayı hak ediyordu bu ilişki. böyle cevapsız kalmak daha da dokunuyor :KK43: o da kırgın anlıyorum :KK43:((( nolucak şimdi?

Ay kusura bakma ama kabus musun? Bela gibi çökmüşsün çocuğun üstüne. Anlamadığım şey 1.5 yıl nasıl sabretmiş. 29 yıl siz kendinize nasıl tahammül ettiniz?

anlamadığın konu 1 buçuk yıldan bahsetmiyorum bir gün yaşadığımız bir olay bu. lütfen yorumlarına dikkat et.

arayacağım diyip kafasını sallayan smille var ama :KK70: cümlen evet diyor ruhun hayır diyor içinde ruh sesine kulak asma bence şuan bu acıyı uzatmakta senin elinde bu acıya son vermekte karar senin tatlım

nazlanıyor o zaman msj at ama sonuna bu son msjım ne bir daha ararım ne bir daha sorarım diye ekle blöf yap bakalım ne yapacak bu sefer beklemeye geçeriz.

Yoo her insan hata yapar ama hatada ısrar farklı bir şey, bir kez karışmasından falan bahsetmiyorsunuz orada. Dolayısıyla eşref saatiyle alakası yok. Bu kadar süre gelen uysallık, boyun eğme = kölelik, köle artık efendisine artık sen de benim kölem olacaksın derse de herkes güler. Sizin olayın özeti o.

suç bende :KK43:

nazlanıyor o zaman msj at ama sonuna bu son msjım ne bir daha ararım ne bir daha sorarım diye ekle blöf yap bakalım ne yapacak bu sefer beklemeye geçeriz.

pekala mesaj yazıyorum o zaman. kısa net ve onu değerli hissettiren bi özür mesajı aramazsa yazmazsa :KK43: beklemekten başka çarem yok. bi anda silip atan da benim :KK43: belki beni cezalandırıyordur

sakin ol canım çaresiz değilsin bence sana ders vermek istiyordur burnun sürtsün istiyor olabilir bekle bir kaç gün daha arayacaktır sen aramayınca bir kaç gün sonra.

mesaj yazıyordum yazmayayım mı o zaman?
Ben olsam yazmam. Yazmazsaniz döner size ne diyeceginizi merak edip. Bir de 39 yaşında adam ya oyle mesaj yazayim blof yapayim zamanlarını geçmiş bence gözü korkmaz saniyorum. Yada siz direk oylama yapin konunuza :KK70: ayrıntılı duzenleme derseniz ilk konu actiginiz mesaja ordan yapilir belki

Karşınızdaki insanı bu kadar bunaltırsanız olacağı budur. Biriyle sevgili olmak ya da onu geçtim karı-koca olmak gün içinde her dakika benimle konuşsun benden başka kimseyle konuşmasın, adam bir arkadaşıyla ya da ailesiyle zaman geçirdiğinde bile dakika başı bana yazsın etsin diye düşünmeyin bırakın artık bunları. Ben olsam eşim beni her dakika arasa ya da mesaj atsa ben bile çıldırırdım vallahi.

Okurken üniversite aşkı sandım.
Büyüdükçe belli bir olgunluğa erişilir dedim, ta ki yaşlarınızı görene kadar.
Bir insanın arkadaşıyla vakit geçirmesinden daha doğal ne olabilir ya?
Erkekler genelde kalastır odundur evet ama valla kusura bakmayın beni de biri bu kadar sıksa yeter derim.

bence adamı bunaltmışsın adam açıklamasını yapmış üstelik yinede sizle konuşmuş hala uzatmışsınız bence sizarayıp özür dileyin bu devirde doğru insan bulmak zor eğer doğru oldğna inanıyosan hiç durmaaaaa

cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim :KK43:( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti :KK43: paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi :KK43:( ama ben çok kırıldım

çok haklı. ben olsam ben de terkederdim seni.

Ben olsam yazmam. Yazmazsaniz döner size ne diyeceginizi merak edip. Bir de 39 yaşında adam ya oyle mesaj yazayim blof yapayim zamanlarını geçmiş bence gözü korkmaz saniyorum. Yada siz direk oylama yapin konunuza :KK70: ayrıntılı duzenleme derseniz ilk konu actiginiz mesaja ordan yapilir belki

ama adam kaybetmekten de korkuyor hep sıkmış lafın sonun da başka biri mi var demiş canım

X