Bende şuan malesef uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve inanin sizi anlıyorum. Ancak gercekten hatalisiniz duvarın üzerine o kadar gitsen o bile böyle ağır bi laf edebilir ki adam bir de arayip Özür dilemis ardindan. Ve acik diyeyim biz ne hakaretler okuduk buralarda, size dedigi aman aman bisey degil. Bana dense uzulurdum kirilirdim tribin alasini yapardim ama HAKLIYSAM, bu lafi hakettiysem kirilma hakkkm yok derdim.
Mesela Ben 19 sevgilim 23 yaşında olmasina ragmen biz bile bu kadar sık görüşüp konusmuyoruz. Bakiyorum kisa cevaplar veriyor ben mesaj atmıyorum, niye sıkayim hergun hergun yaptığı bisey de degil. Ama mesela ben de arkadaslarimla alisverise çıktığımda kafam rahat oluyor 4 5 mesaj atabilirsem atiyorum yok atamazsam o da sorun Etmiyor çünkü herkes bilir ki arkadaslarla sohbet ederken bisey yaparken çıt çıt mesajlasmak hos olmuyor. Alttan alip mesaj atabilirsiniz gibime geldi benim bilmiyorum iliskinizin boyutuna da bağlı tabi. Herkes hata yapar ve ben seni fazla sıkarak hata yaptığımı farkettim o gun canim sıkkın di üstüne geldim diyebilirsiniz. Yani hani tamam sıkmanızın bi açıklaması var diyelim ama öyle bi anda ayrilmanizin hic bu açıklaması yok. Size mesaj atmayabilir. Cok seviyorsam ben atardim mesaj. Hatta hatta regl olacagim o yüzden sinirlerim bozulmuştu hormonlardan bile diyebilirsin