SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

hak ettim sonuna kadar ama en azından bi konuşmayı hak ediyordu bu ilişki. böyle cevapsız kalmak daha da dokunuyor o da kırgın anlıyorum ((( nolucak şimdi?

Ay kusura bakma ama kabus musun? Bela gibi çökmüşsün çocuğun üstüne. Anlamadığım şey 1.5 yıl nasıl sabretmiş. 29 yıl siz kendinize nasıl tahammül ettiniz?

anlamadığın konu 1 buçuk yıldan bahsetmiyorum bir gün yaşadığımız bir olay bu. lütfen yorumlarına dikkat et.

arayacağım diyip kafasını sallayan smille var ama cümlen evet diyor ruhun hayır diyor içinde ruh sesine kulak asma bence şuan bu acıyı uzatmakta senin elinde bu acıya son vermekte karar senin tatlım

nazlanıyor o zaman msj at ama sonuna bu son msjım ne bir daha ararım ne bir daha sorarım diye ekle blöf yap bakalım ne yapacak bu sefer beklemeye geçeriz.

suç bende

nazlanıyor o zaman msj at ama sonuna bu son msjım ne bir daha ararım ne bir daha sorarım diye ekle blöf yap bakalım ne yapacak bu sefer beklemeye geçeriz.

pekala mesaj yazıyorum o zaman. kısa net ve onu değerli hissettiren bi özür mesajı aramazsa yazmazsa beklemekten başka çarem yok. bi anda silip atan da benim belki beni cezalandırıyordur

Ne bakımdan? Zincirlerinizi koparabilmeyi başarmışsınız işte. O arayana kadar aramayın, belki düşünür kıymet verir yaptıklarınıza o arar. Hatta aramadığında aklınızın başınıza çok daha çabuk gelme ihtimali var. Bir daha böyle bir ilişkinin içine girmezsiniz.

sakin ol canım çaresiz değilsin bence sana ders vermek istiyordur burnun sürtsün istiyor olabilir bekle bir kaç gün daha arayacaktır sen aramayınca bir kaç gün sonra.

mesaj yazıyordum yazmayayım mı o zaman?
Ben olsam yazmam. Yazmazsaniz döner size ne diyeceginizi merak edip. Bir de 39 yaşında adam ya oyle mesaj yazayim blof yapayim zamanlarını geçmiş bence gözü korkmaz saniyorum. Yada siz direk oylama yapin konunuza ayrıntılı duzenleme derseniz ilk konu actiginiz mesaja ordan yapilir belki

Karşınızdaki insanı bu kadar bunaltırsanız olacağı budur. Biriyle sevgili olmak ya da onu geçtim karı-koca olmak gün içinde her dakika benimle konuşsun benden başka kimseyle konuşmasın, adam bir arkadaşıyla ya da ailesiyle zaman geçirdiğinde bile dakika başı bana yazsın etsin diye düşünmeyin bırakın artık bunları. Ben olsam eşim beni her dakika arasa ya da mesaj atsa ben bile çıldırırdım vallahi.

Okurken üniversite aşkı sandım.
Büyüdükçe belli bir olgunluğa erişilir dedim, ta ki yaşlarınızı görene kadar.
Bir insanın arkadaşıyla vakit geçirmesinden daha doğal ne olabilir ya?
Erkekler genelde kalastır odundur evet ama valla kusura bakmayın beni de biri bu kadar sıksa yeter derim.

bence adamı bunaltmışsın adam açıklamasını yapmış üstelik yinede sizle konuşmuş hala uzatmışsınız bence sizarayıp özür dileyin bu devirde doğru insan bulmak zor eğer doğru oldğna inanıyosan hiç durmaaaaa

çok haklı. ben olsam ben de terkederdim seni.

ama adam kaybetmekten de korkuyor hep sıkmış lafın sonun da başka biri mi var demiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…