- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
Ergen olduğunu düşünmüştüm.29 ben 39 o...
Böyle beklemek daha zor canım seni seviyor aramış demiş birimi var diye gönlünü almaya çalışmış trip atmamış nabızını ölç nasılsın de kavga ettiğinizde nasıl barışırdınız onu anlat ordan yola çıkalım
Demek ki iyice kafasını dinliyor...elim kolum bağlı hiç bişiyden keyf almıyorum onsuz(( facebook mail şifrelerini de değiştirmemiş. hatta hala ilişkisi var yazıyor. sevgili olduğumuz tarihten beri. ne demek sence bu? bir de ayrıldığım günden beri whatsapp a bile girmiyor üni. gruba var ona bile bakmıyor ((
kim hatalıysa özür dilerdi. ben özür dilediysem önemli değil canım benim işlerimin yoğunluğu işte. o özür dilediyse ben de asıl ben özür dilerim canım sıkkındı vs gibi karşılıklı anlayışla olurdu. kıyamazdık birbirimize( onun sesi kötü gelse ben dayanamazdım benimki öyle olsa onun da morali bozulurdu (( ama bu ayrılık ne yapacağımı bilemiyorum ( iş yerini aradım dinledim kapattım sesi çok kötüydü gerçekten anlamış mıdır benim olduğumu. bi de face mail şifresini değiştirmemiş whatsapp a da ayrıldığımız günden beri girmiyor
Anlamıştır canım ara özür dilerim eşşeklik ettim seni düşünemedim kendimi düşünmekten diye bu acıya son ver hadi cesaretini topla hadimırın kırın ederse bilki nazlanıyordur gönlünü almaya çalış lafa seni çok seviyorum diye gir bak nasıl yumuşuyor :) hadi ara bizede yaz olur mu?
tamam yazacağım canım çok sağol.
Kusura bakmayın ama Sezarın hakkı Sezara; adam ne kadar haklıysa siz o kadar haksızsınız.bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk(
sakin ol tatlım.ohh bastım tekmeyi havasına giremedin anlaşılan. bende basamadım sağlık olsun.
ümitsiz olma böyle ama güzel düşün güzel olsun :) seni sevdiğini unutma sende onu :)
Kusura bakmayın ama Sezarın hakkı Sezara; adam ne kadar haklıysa siz o kadar haksızsınız.
Siz resmen psikolojik saldırı harekatı yürütmüşsünüz adamın üstünde, tüm gücünüzle saldırarak yola getirmek istemişsiniz ama adam boyun eğmeyip kendini savundu diye kabahatli olmuş.
Onun size verdiği değeri kullanarak ağzından kötü bi söz çıkana kadar deştikçe deşmişsiniz o da bi yerde yeter artık demiş ve çok da iyi etmiş.
Karşınızdakinin hayatını işgal etmekten vazgeçin, sizin de onun da kişisel alanlarınız var, aileleriniz, arkadaşlarınız var. Ve en önemlisi kişisel zamanlara ihtiyacınız var. Az huzur verin insanlara, sizin yaptığınız şu tribi kadın halimle ben çekmem, adam iyi dayanıyo yani. Yol yakınken dileyin özrünüzü dönün şu tavırlarınızdan.
konunun ciddiyetle bitmesi lazımdı. aranızdaki mesafe büyük. biraz zaman ver. hem senin hem onun için. herşey düzelir
Valla yine aynı tepkileri verecekseniz hiç özür falan dilemeyin boşuna.. günde 1 saat sizinle konuşmadan plan yapamayacak mı adam yahu.. 19 yaşında değil bu adam 39 yaşında, her attığı adımı size hesap vermek zorundaysa bugün değilse yarın sıkılır zaten, bu sefer o sizi bırakır.. bu arada 1.5 senedir günde 1 saat aralıksız telefonla konuşuyorsanız lütfen bir doktora görünün beyin sağlığınız tehlikede..
çok tatlısın sağol kuzum :.((( ümitliyim. şifreleri değiştirmediği ve whatsapp a girmediği için. o üzgünken kendini kapatıyor çünkü( whatsapp a bu yüzden girmiyor. face mail şifresini değiştirmemesinin sebebi de hala bekliyor oluşu
işte sorun orda ben asla bencil olmadım ona karşı ne zaman ihtiyacı olsa yanında oldum ben her şekilde onu hep ön planda tuttum sadece 1 saat istedim konuşmak için ihtiyacım vardı o arkadaşıyla olmak için can attı. ben aynı şeyi yapmazdım ona. tüm gece zaten onların( ben her şeyini hoş gördüm onun o kendi rahatını düşündü bencil olan o
o istanbulda ben ankaradayım uzağız ve en az 2 haftada bir görüşebiliyoruz. birbirimize tabii ki haber veriyoruz. ve inan bana bazen ben erken kapatmak istesem o biraz daha biraz daha diye ısrar eder en az 1 saat konuşuyoruz paylaşacak çok şeyimiz var( özlüyorummmmmmmm....