SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

kim hatalıysa özür dilerdi. ben özür dilediysem önemli değil canım benim işlerimin yoğunluğu işte. o özür dilediyse ben de asıl ben özür dilerim canım sıkkındı vs gibi karşılıklı anlayışla olurdu. kıyamazdık birbirimize ( onun sesi kötü gelse ben dayanamazdım benimki öyle olsa onun da morali bozulurdu (( ama bu ayrılık ne yapacağımı bilemiyorum ( iş yerini aradım dinledim kapattım sesi çok kötüydü gerçekten anlamış mıdır benim olduğumu. bi de face mail şifresini değiştirmemiş whatsapp a da ayrıldığımız günden beri girmiyor

Daha önce yapmadım şimdi yap hadi büyüklük sende kalsın aşkta gurur olmaz erkeğine sahip çık destek ol yalan değil yuvayı dişi kuş kurar.

Demek ki iyice kafasını dinliyor...
Ona bir telefon kadar yakınsın unutma...
Top sende valla bizden söylemesi...

Anlamıştır canım ara özür dilerim eşşeklik ettim seni düşünemedim kendimi düşünmekten diye bu acıya son ver hadi cesaretini topla hadi mırın kırın ederse bilki nazlanıyordur gönlünü almaya çalış lafa seni çok seviyorum diye gir bak nasıl yumuşuyor :) hadi ara bizede yaz olur mu?

sağolun tavsiyeleriniz için. umarım bi an önce düzelir her şey ((( çok üzgünüm cesaretimi toplayınca yazacağım güzel bir mesaj.

tamam yazacağım canım çok sağol.

Yaşına uygun davranmamışsın.
Ve boşuna o kadar tepki gösterip bir de üzerine ayrılmışsın.
Ben erkek arkadaşını haklı buldum.
Adam 2 dakika arkadaşı ile takılamayacak mı yani?

bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk (
Kusura bakmayın ama Sezarın hakkı Sezara; adam ne kadar haklıysa siz o kadar haksızsınız.

Siz resmen psikolojik saldırı harekatı yürütmüşsünüz adamın üstünde, tüm gücünüzle saldırarak yola getirmek istemişsiniz ama adam boyun eğmeyip kendini savundu diye kabahatli olmuş.

Onun size verdiği değeri kullanarak ağzından kötü bi söz çıkana kadar deştikçe deşmişsiniz o da bi yerde yeter artık demiş ve çok da iyi etmiş.

Karşınızdakinin hayatını işgal etmekten vazgeçin, sizin de onun da kişisel alanlarınız var, aileleriniz, arkadaşlarınız var. Ve en önemlisi kişisel zamanlara ihtiyacınız var. Az huzur verin insanlara, sizin yaptığınız şu tribi kadın halimle ben çekmem, adam iyi dayanıyo yani. Yol yakınken dileyin özrünüzü dönün şu tavırlarınızdan.

ümitsiz olma böyle ama güzel düşün güzel olsun :) seni sevdiğini unutma sende onu :)

çok tatlısın sağol kuzum :.((( ümitliyim. şifreleri değiştirmediği ve whatsapp a girmediği için. o üzgünken kendini kapatıyor çünkü ( whatsapp a bu yüzden girmiyor. face mail şifresini değiştirmemesinin sebebi de hala bekliyor oluşu

doğru söze ne denir (( hatalıyım.. haklısınız. cesaretimi toplayıp arayacağım. objektif düşününce ben de o bana bunu yapsa bu kadar dayanmazdım. çok sabırlı davrandı (

Valla yine aynı tepkileri verecekseniz hiç özür falan dilemeyin boşuna.. günde 1 saat sizinle konuşmadan plan yapamayacak mı adam yahu.. 19 yaşında değil bu adam 39 yaşında, her attığı adımı size hesap vermek zorundaysa bugün değilse yarın sıkılır zaten, bu sefer o sizi bırakır.. bu arada 1.5 senedir günde 1 saat aralıksız telefonla konuşuyorsanız lütfen bir doktora görünün beyin sağlığınız tehlikede..

konunun ciddiyetle bitmesi lazımdı. aranızdaki mesafe büyük. biraz zaman ver. hem senin hem onun için. herşey düzelir

inşallah tatlım ( ne işte keyifliyim ne evde ne başka bir yerde ( kursum var ona bile veremiyorum kendimi onsuz hiç bir şeyin tadı yok umarım bi an önce düzeliriz

o istanbulda ben ankaradayım uzağız ve en az 2 haftada bir görüşebiliyoruz. birbirimize tabii ki haber veriyoruz. ve inan bana bazen ben erken kapatmak istesem o biraz daha biraz daha diye ısrar eder en az 1 saat konuşuyoruz paylaşacak çok şeyimiz var ( özlüyorummmmmmmm....

Madem ümitlisin bence aramalısın egonu bırak şimdi kenara sana agır laf etmedi konuşmadı o an sinirle söylediğini özrünü dilemiş sana şimdi sıra sende canım :) biz kadınlar çok hassasızdır :) en ufak lafa alınır kırılır o arasın deriz o gerekeni yapmış sıra sende şimdi:)

İyi de sürekli msj attım aradım rahat vermedim demişsiniz en başta. Siz de arkadaşlarınızla buluştuğunuzda onunla görüşmek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Birbirinize alan yaratın. 39 yaşında birinden böylesine beklentiye girmemelisiniz bana göre. o da aynı şekilde yaşına uygun davranmalı tabii ki.

umarım birbirinizi biraz rahat bırakır ve mutlu olursunuz canım.

bu arada o kadar çok ortak noktamız var ki ben sussam o konuşur o sussa ben anlatırım o bana öğretir ben ona kültürel yapımız da çok uyuyor bazen beni öyle güldürür ki karnıma ağrılar girer ben ona bazen annelik bile yapıyorum (( koca bebeğim gibi seviyorum daha ne diyeyim ilişkimiz hakkında anlatacak çok şey var. keyif aldığımız çok nokta. ve çoğu zaman hep anlayışlı olmuşuzdur o gece ah o gece hiç yaşanmasaydı keşke ikizm de alttan almadık ikimiz de kırıcı olduk (( ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…