elaide Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2014 4.277 12.428 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #241 yanliz 29 yasinda bir bayanla 39 yasinda bir beyin tartismasinin uzun konusmak/kisa konusmak gibi ergence konularin olmasi biraz enteresan olmus : ) siz erin muradiniza, bekarlar ciksin muruvetineee.
yanliz 29 yasinda bir bayanla 39 yasinda bir beyin tartismasinin uzun konusmak/kisa konusmak gibi ergence konularin olmasi biraz enteresan olmus : ) siz erin muradiniza, bekarlar ciksin muruvetineee.
S Sevgi Pitircigi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 99 14 38 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #242 cansınız cannnnnn :))
nonchalant Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2010 53 24 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #243 Sevgi Pitircigi .!.: Cok sagolun kizlarrrr cok destek oldunuz sagolun :) Genişletmek için tıkla... hadi gözümüz aydın =) sabahtan beri takip ediyordum konuyu.
Sevgi Pitircigi .!.: Cok sagolun kizlarrrr cok destek oldunuz sagolun :) Genişletmek için tıkla... hadi gözümüz aydın =) sabahtan beri takip ediyordum konuyu.
armenizmir Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2014 1.799 4.783 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #244 Sevgi Pitircigi .!.: o daha çocuk ( hem de koca bir bebek gibi Genişletmek için tıkla... Adam olgun çocuk gibi davranan sensin. Ergen gibi resmen. Ben olsam kaçar kurtarırım kendimi. Dönerse şanslısın çok seviyordur.
Sevgi Pitircigi .!.: o daha çocuk ( hem de koca bir bebek gibi Genişletmek için tıkla... Adam olgun çocuk gibi davranan sensin. Ergen gibi resmen. Ben olsam kaçar kurtarırım kendimi. Dönerse şanslısın çok seviyordur.
S Sevgi Pitircigi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 99 14 38 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #245 D armenizmir .!.: Adam olgun çocuk gibi davranan sensin. Ergen gibi resmen. Ben olsam kaçar kurtarırım kendimi. Dönerse şanslısın çok seviyordur. Genişletmek için tıkla... Döndü :)
D armenizmir .!.: Adam olgun çocuk gibi davranan sensin. Ergen gibi resmen. Ben olsam kaçar kurtarırım kendimi. Dönerse şanslısın çok seviyordur. Genişletmek için tıkla... Döndü :)
BlancKahkul Allah var, Allah yâr.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 3.195 4.103 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #246 Sevgi Pitircigi .!.: korkuyorum ya kötü bişiy söylerse ( ben de çok kırıldım ama. bana üzerimde hüküm kurmaya hakkın yok dedi. anam babam değilsin karım değilsin dedi Genişletmek için tıkla... E doğru söylemiş. Üstelikte haketmişsiniz. Özür dileyin bencede
Sevgi Pitircigi .!.: korkuyorum ya kötü bişiy söylerse ( ben de çok kırıldım ama. bana üzerimde hüküm kurmaya hakkın yok dedi. anam babam değilsin karım değilsin dedi Genişletmek için tıkla... E doğru söylemiş. Üstelikte haketmişsiniz. Özür dileyin bencede
okyanus_es Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2014 880 438 34 9 Nisan 2015 Konu Sahibi Sevgi Pitircigi #247 çocukça davranmışssın biraz olgun davran hiçte ayrılmak için geçerli bir sebep değil çok abartmışssın
çocukça davranmışssın biraz olgun davran hiçte ayrılmak için geçerli bir sebep değil çok abartmışssın