haklısın..
Olayda kopuk parçalar var sanki..
yani nasıl bir ..hayırlı evlat..:26: durumudur ki bu,5 bin lira maaşın tamamına yakınını hep ailene yollayacaksın:26:
maddi anlamda evlilik üzerine hiç plan olmayacak..
ilginç,:26:bu kadarına da pess dedirtecek bir yardım.
Ne olacağı belli olmayan bir ilişki, benim hoşuma gitmedi ..mantıklı değil bu kadarı:26:
Ben pek inanmadım aylık 4-5bin gönderildiğine. Oturdukları ev kendi evleri mi? Borçları mı var? Babasının annesinin emeklisini falan mı yatırıyor? Nasıl bir yaşamları var? 4 çocuğun hepsi neyle meşgul? Bu parayşa değil 4 çocuk 6-7 çocuklu bir aile bile geçinebilir.
Senden bir şeyler saklamadığına neden bu kadar eminsin? Henüz para mevzusunu açık açık konuşacak bir samimiyetiniz bile yokken söylediklerine çok da inanma derim ben. Ve 10 senedir berabersiniz ama yaşlarınız kaç?
Bütün anlatılanlar bana çok garip geldi gerçekten....İşin içinde normal olmayan bir şeyler var ama anlayamadım...
Hepsini bir kenara bırakalım, illa ki bu adamla evlenirim diyorsan sürekli borca sokabilirsin ama senin istediklerini yapıp yapmayacağını şimdiden anlaman gerek. Ev alın mesela, kredi çekip onu ödeyin, eşyalarınızı alın. O bitince araba alın zaten çocuklarınız olur falan. Ama tabi ev alalım dediğinde "aileme gönderiyorum ev alacak durumum yok" demeyecekse.
konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. çünkü ben de aynı dertten muzdaripim. benim erkek arkadaşım da sürekli ailesine para gönderiyo,ablasına da ekstra para gönderiyo. üstelik bir de kredi kartı borçları var ve annesi erkek arkadasımdan kendisi için ev yapmasını istiyo hem de temelden. evleri yok zannetmeyin var olan evlerini yıktırıp yenisini yaptıracaklar. ablasının en son model telefonu,pahalı saatleri gözlükleri var. bizimkinin ise üstüne gymeye kıyafeti yok. biz 6 seneden beri görüşüyoruz ve ev yapacakları için evlenmemize daha 4-5 sene var diyo. evliliğin hayalini bile kuramıyoruz. o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. malesef bazı aileler sırf kendilerine baksınlar diye çocuk doğuruyolar.
Gerçekten hayırlı evlatmış
hayırlı evlatmış bu nasıl hayırlı evlatlık bu ne ya kendi hayatını bırakacak kadar kendi geleceğini bırakacak kadar.hadi o hayırlı evlat ailesi ne oluyor Allah aşkına ya o mu doğurdu 4 çocuğu gitsin babası bir iş bulsun ayıp mı hasta değil bişey değil girsin bi yerde işe başlasın bnm itibarım ne olacak diyeceğine neler duyuyoruz temizlik yaparak çocuklarını okutan anneler vs. çok bişey değil sadece evine az bi para getirsin yine yardım edilcekse edilir ama bütün maaşını gönderiyor diyorum ya az buz değil kardeşi şuan tatilde o arabası var dediğim yemin billah ederim ya abartı gelmiyomu bu size
4 çoçuğun hepsi okuyor.ben 23 sevgilim 24 yaşında ve 2003 yılında lisedeyken başladık.zaten öncesinde çocuk oluyorsun bu mevzuları konuşmak gibi bi durumun olmuyor.biz ciddi ciddi hadi evlenelim diyeli ztn 1 sene oldu ev eşya muhabbetlerini yapmaya başladık öncesinde de bunları konuşacak konumumuz yoktu onun işi nedeniyle çok zor günler yaşadık ve ben bi de ailene para gönderiyosun demiyi aklıma bile getirmedim.
herkes yaşadığını bilir inanmamak size kalmış tabi.
ben buraya yazana kdr bu kdr ciddi bi problemle karşı karşıya olduğumu bile bilmiyordum öyle alışmışımki ya da biliyordum ama kendime itiraf edemiyordum ne olcak diye.
ailesinin doğru dürüst bir geliri olmadığını daha önce anlatmıştım ztn bnm de derdim bu hiç düşünmeden çekinmeden üç yıldır bu parayı alıp bunun haksızlık olduğunu düşünmemeleri
2003 yılı yani 10 sene öncesi, 10 sene önce 13 yaşındaydın ortaokul yaşı değil mi
niye ben yalan söylüyormuşum gibi muamele görüyorum bir de ya 2003 yılında 13 yaşımda liseye başladım 4 sene lise okudum 2007 de üni kazandım orayı bıraktım bi sene sonra 2009da tekrar başka bölüm kazandım 2013de mezun oldum
sevgilimde 14 yaşında liseye başladı 2007de mezun olduk işte 2 sene okudu 1 sene başka bi eğitim aldı 3 senedirde çalışıyor başka eksik bıraktığım bişey varsa sorun
çok merak ettım umarım cvplarsın. sen nerelisin erkek arkadaşın nereli ?
Karadenizli diye tahmin ettim erkek arkadaşını yok tanıdık deılım merak ettım sadece k denızlı mı onu soyle bari :)
yok yok değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?