• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ailesine para göndermesi:(fikir verin lütfen

arkadaşlar ya bu benim eski konum ben evlendim gayette mutluyum bu arada:) esmerinhasi arkadaşımız yorum yapınca konu tekrar güncel oldu benim sorunum yok oda aynı durumdaymış da sorun onun yani
hee iyi o zaman canım mutlu iseniz allah daha da mutluluğunuzu etsın
aynı kişi ile mi evlisiniz ?
yardım ediyor mu ailesine ?
merak ettim

yok hepsini ben yiyorum :KK66:
ayyy şaka yapmak istemiştim ama ayıp oldu galiba ksra bakmayın yani yok öyle bir sorun kalmadı şükür ailesi çok anlayışlı çıktı ben biraz abartmışım daha doğrusu evlendikten snrada aynı olursa diye korkmuştum olmadı

hee iyi o zaman canım mutlu iseniz allah daha da mutluluğunuzu etsın
aynı kişi ile mi evlisiniz ?
yardım ediyor mu ailesine ?
merak ettim
yok canım normalin dışında bi yardım falan yok babasının işleri düzeldi şükür normal bi abinin kardeşine yapcağından fazlası olmadı evlendikten sonra onu da ztn desteklerim bnm derdim evin babası rolünü üstlenmesiydi çok şükür evlenince kalmadı o

="esmerinhasi, post: 42213163, member: 698988"]Peki pişman misin suan da ben ayrilamiyorum aslında tek düşündügüm o ama yine de kötü kız muamelesi görüyorum[/QUOTE]
Adamın ayak işlerini daha 3 aylık sevgili olmadan yapmaya başlamışsınız. Daha da takmaz sizi. Bitmez o borçlar. Bitse yenisi eklenir. Sahi sevgilinin ütüsüne kadar yapmak nasıl bir duygu çok özel bişey olsa gerek

Kimse burda bana ''ay ne hayırlı evlat, ay ne güzel ailesini düşünüyor'' demesin. Vicdanı olan aile bırakır ki oğlunu düğünü kuracağı yuvası için para biriktirsin. Eğer ailesine karşı sorumluluğu varsa bu kızcağız da onun ailesi olacak. Zaten karısını ailesi olarak gören erkek bunun yaptığını yapmaz. Maaşının yarısını gönderirsin anlarım da tamamını yollamak ne? Yarın bir gün senin de elinden paranı alıp ailesine yollar sana söyleyeyim hiç hoşuma gitmedi bu huyu. Çünkü aynısı babamda vardı, paramız yok deyip anneme haftada 5 lira veriyordu, bir görmüş annem süpermarketi poşet poşet annesine taşımış hep. Bu hayırlı evlatlık değil hainliktir.

Canım bu bir sorun ve sevgilinin huyu, çok sıkıntı çekersin söyleyeyim. Gelin evi hevesin kursağında kalır, istediğin gelinliğin de. En ucuz şeylerden bile sana kıstırır ailesine yollar. Bu huyu düzeltmek çok zor hatta imkansız, bence yollarını ayır. Derdinin maddiyat olmadığını da anlatamazsın.

Kimse burda bana ''ay ne hayırlı evlat, ay ne güzel ailesini düşünüyor'' demesin. Vicdanı olan aile bırakır ki oğlunu düğünü kuracağı yuvası için para biriktirsin. Eğer ailesine karşı sorumluluğu varsa bu kızcağız da onun ailesi olacak. Zaten karısını ailesi olarak gören erkek bunun yaptığını yapmaz. Maaşının yarısını gönderirsin anlarım da tamamını yollamak ne? Yarın bir gün senin de elinden paranı alıp ailesine yollar sana söyleyeyim hiç hoşuma gitmedi bu huyu. Çünkü aynısı babamda vardı, paramız yok deyip anneme haftada 5 lira veriyordu, bir görmüş annem süpermarketi poşet poşet annesine taşımış hep. Bu hayırlı evlatlık değil hainliktir.

Canım bu bir sorun ve sevgilinin huyu, çok sıkıntı çekersin söyleyeyim. Gelin evi hevesin kursağında kalır, istediğin gelinliğin de. En ucuz şeylerden bile sana kıstırır ailesine yollar. Bu huyu düzeltmek çok zor hatta imkansız, bence yollarını ayır. Derdinin maddiyat olmadığını da anlatamazsın.
konu güncel değil

yaaa kocama laf edip durmayın üzülüyorum yaaa konu güncel değil:( demkki neymiş ön yargı iyi birşey değilmiş bnm eski durumumdaki arkadaşlara ders olsun

yaaa kocama laf edip durmayın üzülüyorum yaaa konu güncel değil:KK43: demkki neymiş ön yargı iyi birşey değilmiş bnm eski durumumdaki arkadaşlara ders olsun
Kim buldu çıkardı bu konuyu o zaman :KK62: neyse sizin adınıza sevindim milyonda bir görülen bir durum sizinkisi düzelmiş :nazar:

Adiniza sevindim bi o kadar da sasirdim.. demek ki onyargili imisim ben de... ailenin degisecegine hic ihtimal vermiyordum hayret

Back