o kadar üzgünüm ki! gece tekrar konuştuk ve herşey bitmiş hakkaten evlenmeyi ertelemeş ben bekliyorum olur mu öyle şey biz yıllardır bekliyıruz ben sensiz nasıl yaşarım seneye evlencez işte fln diycek hiiiiiç!konuyu açmadı bile kapatmıştık ya güyya tamam ailenin sıkıntısı bitince evlenelim dedim diye o da bunu bekliyormuş sanırım.dünyam hayallerim hepsi başıma yıkıldı.babama söylemiştim bu geldiğinde tanıştırcam diye seneye evlencez diye anlatmıştım babam bekliyor ben şimdi ne diycem beni hiç hiç düşünmüyomuş ya inanın o kadar ağrıma gidiyorki anlatamam bu adam bnm hasretimden geceleri ağlayan bugüne kdr çocukken bile bana yapılan her haksızlığı karşı duran bnm hep arkamda olan beni bir an yalnız bırakmayan offff offf nasıl güvenmişim nasıl beni hiç üzmez sanmışım.
canım Allah bize sabır versin ne diyim ya da akıl fikir versin
bazen bu sevgi denilen şey sadece lafta kalıyo canım. o sana aşk sözleri fısıldarken kulağa çok hoş geliyo ama sevgi sınandığı zaman anlıyosun ki hiç biri laftan öteye gidemiyo. tamam aile de cok önemli ama sonuçta siz de bir aile olacaksınız. artık seni ve geleceğinizi de düşünmesi lazım. biz bu konuları henüz konuşmadık ama bana da öyle geliyo ki bizde hemen hemen aynı şeyleri yaşayacağız. bu aksam ailene söyle seneye nişan yapalım dedi bana ama hiç düşünmüyo benim ailem bir sürü borç içinde olan birine kızlarını nasıl vericek. üstelik annesine ev yaptırıyo. annesinin 50 yasından sonra evi olacak diye biz evsiz kalıcaz