sevgilim ve ailesine para göndermesi:(fikir verin lütfen

bazen bu sevgi denilen şey sadece lafta kalıyo canım. o sana aşk sözleri fısıldarken kulağa çok hoş geliyo ama sevgi sınandığı zaman anlıyosun ki hiç biri laftan öteye gidemiyo. tamam aile de cok önemli ama sonuçta siz de bir aile olacaksınız. artık seni ve geleceğinizi de düşünmesi lazım. biz bu konuları henüz konuşmadık ama bana da öyle geliyo ki bizde hemen hemen aynı şeyleri yaşayacağız. bu aksam ailene söyle seneye nişan yapalım dedi bana ama hiç düşünmüyo benim ailem bir sürü borç içinde olan birine kızlarını nasıl vericek. üstelik annesine ev yaptırıyo. annesinin 50 yasından sonra evi olacak diye biz evsiz kalıcaz

Kızlar lütfen bana da akıl verin düşün düşün kafayı yiyorum 2 yıllık sevgilim var kendisi polis memuru ben üniversite ye gittiğim zaman tanıştık benim kazandığım şehirde göreve başlamış oda benden 3 ay önce. İkimizinde memleketi aynı her neyse bizim ilişkimiz de hersey çok hızlı ilerledi hemen sahiplenmeler bütün günü birlikte geçirmeler. Ben zaten onun evinden çıkmıyodum aksama kadar yemek yapardım evi temizlerdim onun herseyini yıkar utulerdim aynı evli gibi işte. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarla da aram çok iyi oldu ve sevgilim bu duruma çok seviniyo ama şöyle bi sıkıntı var sevgilim ben daha onu tanımadan önce yani göreve başlar baslamaz kredi çekmiş ailesi için borçları var diye sonra biz tanıstik bi kredi daha çekti 3 ay içinde kız kardeşi kaçtı kızın Çeyizi için falan yani 25 000 kadar borcu var sonradan babası oğlum güzel bi araba alcaz dedi yine çektirdi 10000 onuda alamadilar eski bi araba var hala ona biniyor çocuk. Babasi da araba alcak diye çektirdiği krediyi napti bilmiyorum ama sevgilime soruyorum borclari ödedi diyor babası emekli değil sigortasi yok sevgilim sürekli onlara yardım ediyor babası da ona güvendiği için mi bilmiyorum ama doğru düzgün bi işte calismiyor şimdi okulum bitti ben memlekete geldim sevgilim evlenelim diyor bende aileme söyleyemem diyorum hep o kadar borç var diyince demedigini birakmiyor bana para göz muamelesi yapıyo. Ama bana da eşya için altın için anlayış göster borç bizim borcumuz az alalım ilerde saha iyisini alırız diyor ama.ailesine geldiği zaman hiç düşünmeden çekiyor krediyi . Bende sürekli laf söylüyorum kavga ediyoruz hatta ayrılıyoruz onlara gelince varda bize gelince niye yok diye problem olmaması da değil ailesi isteyince tamam olur ben diyince sen herseyi göze almiyosun rahat bi hayat istiyosun yazıklar olsun diyor napıcam ben nolur akıl verin

konumu tekrar görünce şaşırdım hey gidi hey kaç zaman geçmiş.
canım seni çok iyi anlıyorum dememe gerek yok heralde Allah yardımcın olsun bence kesinlikle davandan vazgeçme o senin hayatın senin rızkın paragöz ol gerekirse çünkü zamanla neyin ne olduğu anlaşılacak kesinlikle maddi yönden ailesiyle bağını koparmadan evlenme sonra çok sıkıntı çekersin.hele araba alcaz kredi ne yaaa ben bu insanların düşüncesizliğini anlamıyorum.sen çalışıyormusun bu arada?

Bir kaç sene önce böyle biriyle tanışmıştım, kendisi 6 yıllık Öğretmen kenara beş Kuruş koymamış, ailen ne iş yapıyor diye sormuştum , anne ev Hanımı , 25 Yaşında kızkardeş var evde oturuyor, baba da inşaatta iş çıkarsa gider Çalışır Demişti,, eee dedim sizin evi kim geçindiriyor, dedem ve ben Demişti, o anda yol verdim ona

Aaa eski konu mıymuş bu, peki naptın evlendin mi bu çocukla

Sana ulaştığıma inanamıyorum canım ya sen naptin evlendin mi çok merak ediyorum derttler aynı seninle. Ben yeni başladım daha 2 gün oldu ama kesin bi iş değil muhasebeci olarak

Peki pişman misin suan da ben ayrilamiyorum aslında tek düşündügüm o ama yine de kötü kız muamelesi görüyorum

Şimdiden böyle sıkıntılar varsa , kavgaya dönüşmüşse çık iyi düşünün.
Bir defa geliyorsunuz hayata. O sevgi dediğiniz şey sorunların içine dalınca uçup gider.

Sana ulaştığıma inanamıyorum canım ya sen naptin evlendin mi çok merak ediyorum derttler aynı seninle. Ben yeni başladım daha 2 gün oldu ama kesin bi iş değil muhasebeci olarak
evlendim:) bunları yazarken ben de çok ümitsizdim hiç birşey düzelmez kesin ayrılırız falan sanıyordum ölüyordum üzüntüden zaman herşeyin ilacı herşey düzeliyor . ben çok fevriydim ağzıma geleni söylerdim bu konuda şimdi pişmanım mesela tanıdıkça ailesinin hiç de öyle insanlar olmadığını gördüm evet hala diyorum yanlıştı o zaman ama şu an evlendik ve ailesi maddi yönden değil köstek olmak destek bile oluyorlar.evlenirken hiç birşeyi gözümde koymadılar ne bileyim inş.seninde öyle olur

Peki pişman misin suan da ben ayrilamiyorum aslında tek düşündügüm o ama yine de kötü kız muamelesi görüyorum
aaaa o kötü kız muamelesi görmenin dibini yaşamıştım ben yani ne paragözlüğüm kalmıştı ne bencilliğim ama orta yol bulunuyor ya daha doğrusu aile çok önemli senin evin yuvan oluyor eğer insanlar buna saygı gösterirse sorun çıkmıyor bunun bilincinin oturması lazım yani o onların evi benim oğlum o evin sorumlusu diye hem eşinde hemde ailesinde bu bilinç oturursa herkesin yuvası ayrı dert olmuo ama senin sevgilin ne diyo evlendikten snra da yardım ederim diomu

İnşallah ya çok sevindim senin adına darısı başıma ama benim sevgilim umutsuz vaka gibi daha geçen gece ayrıldık tekrar barışık senin haddine mi sanane benim param dedi bana bide kızıyo sen ne istersen alcam ama aileme aldıklarıma da Karışma ben hep onlara destek olcam kabul edersen böyle diyo

bu arada söylemeden geçemicem sakın önyargılı olma fevri karar verme Allah korusun ben o dönem ayrılmış olsam hayatınmın hatasını yapmış olurmuşum iyiki sabretmişim diyorum şu an çok mutlu bir evliliğim var çok şükür

Demez mi ben sana en başında söyledim yardıma ihtiyaçları olduğu her zaman onlara destek olcam diyo

benim eşimde diyordu tabi yardım etcem onlar benim ailem falan diye ama öyle olmuyor işte o evin masrafı kirası yemesi içmesi derken zaten yardım etmenin ne kadar mantıksız olduğunu görüyor.ama dediğim gibi ailede iş bitiyor dediğim gibi iki tarafta sıkıştırırsa zor ama aile anlayış gösterir bu oğlan artık yuva kurdu diyebilirse ne ala

Ben çok kafaya takıyorum ama sürekli düşünüyorum ve bişey yapamadikca da sevgilime patlıyorum sigara içme sunu yapma diye çocuk 5 parasız ama ailesi sözde çok düşünüyo onu benim kadar destek olmuyolar ben öğrenci halimle her ay ona destek oluyodum şimdi niye bunları görmüyo kızıyorum yüzlemek için yapmadım ama bu kız benim yanimdaydi hep destek oldu niye demiyo

Ya benimki herseyden önce ailesini düşünüyo suan da kira kredi ödüyor hala. Ama önceliği yine ailesi onlarda da yok diye kafaya takıyo halbuki babası genç doğru düzgün bi işte çalışsa böyle olmaz Erek kardeşimi okut cam diyor daha. İnanır mısınız sevgilim yattığı yatak bile beton gibi çok sert ama erkek kardeşine ailesine gidiyo en iyilerini alıyo

pardon ama onun maaşı varken sen ona niye para gönderiyorsun bilmiyorum ya bende o zman bu iş çözülmez diodum çözüldü ondan seninki de çözülsün istiyorum ama tabi sen bu kdr ümitsiz konuşunca da....

Ya işte çocukta para kalmıyo ki zaten 1500 kredi ödüyor ev kirası faturalar varu bekar evi. Sigara kullanıyo hiç parası kalmıyo bende hep veriyodum ona ama bende olmayınca da o bana veriyordu tabiki. Kendi cebinde kuruş parası yokken bulup aileşine gönderiyo ailesi de bazen nankörlük yapıyo niye gecinemiyosun bu kadar maaşla diye . O zaman deli oluyorum zaten çocuk 2800 masal alıyo geriye hiç parası kalmıyo en kötüsü de ödediği kredilerle hiç bişey alinmadi hadi bi araba aldık şunu yaptık deseler eyvallah fa korkuyorum hep böyle olcak diye ya yine göndersin ama artık gözlerini açsın istiyorum

Peki ne yapmam lazım canım bana akıl ver nolur çok çaresizim sevgilime ne desem yanlış anlıyor ben ne olursa olsun senin yanındayım hiç paran olmasa da dememi bekliyormus bana öyle dedi ben de tabiki de öyle ama bize yokken niye Ailene var diyince yine kızıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…