Sevgiye bak, ilişkiye girmezsen ayrılacak hemi?Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Şutluyorsun canım, eğer cinsellik istemediğin halde sevgi kozu ile seni yatağa atmaya çalışan seks yoksa aşk yok diyen biri için üzüleceksen aklını peynir ekmekle yemiş olmalısın. Seni yatağa atıp hevesini alınca zaten o yollayacak emin olabilirsin.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Onu seviyorsunuz anlıyorum ama o da sizi sevseydi size saygı duyardı, sizi zorlamazdı. Kesinlikle onu kaybetmemek için istemediğiniz bir şey yapmayın asla. Seven insan sevdiğine istemediği şeyler yaptırmaz. Daha 4 ay olmuş, yol yakınken ayrılın, bundan olmaz. Daha kimbilir ne bencillikleri çıkacak. Size seni seviyorum demiş ve varsayalım ki samimi, ama gerçekte sizi sevmiyor sadece sevdiğini sanıyor, çünkü sevmekten bi haber, sizin duygularınıza hiç önem vermiyor. Ayrılın, ileride daha çok üzülebilirsiniz.Bu benim için çok zor olucak eğitim hayatım da son senem nasıl odaklanacağım onu da bilmiyorum kafamın içinden çıkaramıyorum dediklerini...
Müsait olamadığımdan ötürü herkese cevap veremedim. Ama onu her yerden engelledim. sevgim ağır bassa bile evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemiyordum. Olması gerekeni yaptım. Onu engellerken bile bu duruma üzüldüm böyle olsun istemezdim...
İyi yapmışssın seni ikna etmeye çalışmasın. Seven böyle bir şart koymaz.Hatta sen istesen dahi eğer adamsa o da evlenmeden olmaz diyebilmeli.Müsait olamadığımdan ötürü herkese cevap veremedim. Ama onu her yerden engelledim. sevgim ağır bassa bile evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemiyordum. Olması gerekeni yaptım. Onu engellerken bile bu duruma üzüldüm böyle olsun istemezdim...
Gerçekten sevse emin ol seni buna zorlamazdı canım. Sen bitir bir an evvel. Umarım saçma bişey yapmazsın.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Ne ağlaması kendine gel , ayrıl hemen yoksa seni kullanıp, eğlenip atacak ...Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Bitiyorum şu yorumlarınaBu kadar abazaysan eskorta git, benden sana ekmek cikmaz. Hadi kib bye.
Bu akşam kafamı dağıtmak için dışarıya çıktım gideceğim cafe'de erkek arkadaşları ile oturduğunu gördüm bende o cafe'ye girmeyip başka bir yere oturdum. Suratını asık gördüm biraz keşke onu görmeseydim bu daha iyi olacaktı. O beni görmedi.Kendin için çok doğru bir karar almışsın. Cinselliği böyle baskı altında, birinin gönlünü hoş etmek için değil, yanında güvende hissettiğin, gözlerinize baktığınızda birbirinizi karşılıklı istediğiniz düzgün seni incitmeyecek bir erkekle, güvende olduğun mekanda, kendini hazır hissettiğinde yaşamalısın. Böyle hıyarlarla değil.
AyrıldımNe ağlaması kendine gel , ayrıl hemen yoksa seni kullanıp, eğlenip atacak ...
Merak etmeyin yanlış bir şey yapmadım. Engelledim onu zor olsa da.Gerçekten sevse emin ol seni buna zorlamazdı canım. Sen bitir bir an evvel. Umarım saçma bişey yapmazsın.
Doğru olanı yapmışsın.Seni buna zorlayacak adam doğru adam değildir.Öyle tiplerden uzak dur.Seni seviyorsa o sana uyacak ve saygı gösterecek biri olsun hayatında.Merak etmeyin yanlış bir şey yapmadım. Engelledim onu zor olsa da.
Gerçekten haberin yok muydu o kafeye gideceğinden? Nasıl denk geldin öyle? Yakın yerde mi oturuyorsunuz?Bu akşam kafamı dağıtmak için dışarıya çıktım gideceğim cafe'de erkek arkadaşları ile oturduğunu gördüm bende o cafe'ye girmeyip başka bir yere oturdum. Suratını asık gördüm biraz keşke onu görmeseydim bu daha iyi olacaktı. O beni görmedi.
Açıkçası onun yanında kendimi güvende hissediyordum. İlişki konusuna gelirsek de bir evlilik konusu olsaydı ortada onunla bunu zaten yapardım.Kendin için çok doğru bir karar almışsın. Cinselliği böyle baskı altında, birinin gönlünü hoş etmek için değil, yanında güvende hissettiğin, gözlerinize baktığınızda birbirinizi karşılıklı istediğiniz düzgün seni incitmeyecek bir erkekle, güvende olduğun mekanda, kendini hazır hissettiğinde yaşamalısın. Böyle hıyarlarla değil.
Yani gerçekten aklım almıyor. Hiç beklemiyordum öyle bir şey diyeceğini bas baya yıl başı gecesi birlikte olalım dedi. Ben seninle olsun istiyorum her şeyim vs gibi şeyler söyledi. Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi. Belki 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir o süre zarfı içerisinde elimden tutup her yere götürdü. Açıkçası beni toplum içine soktu gizli saklı değildi benimle insanlar bir ilişkimiz olduğunu biliyordu. Böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım. Güvenim bayağı sarsıldıDoğru olanı yapmışsın.Seni buna zorlayacak adam doğru adam değildir.Öyle tiplerden uzak dur.Seni seviyorsa o sana uyacak ve saygı gösterecek biri olsun hayatında.
Yaşadığım yer çok büyük bir yer değil. Sahil'de bir sürü cafe var sürekli gittiğim mekanlardan birine gidecektim. Maalesef onun orada olduğunu fark ettim ki girmekten vazgeçtim yani anlayacağınız her dışarıya çıktığım akşam denk gelme olasılığımız bayağı yüksek. O da akşamları bazı yerlerde oturur ve ya arabası ile turlar diyelim.Gerçekten haberin yok muydu o kafeye gideceğinden? Nasıl denk geldin öyle? Yakın yerde mi oturuyorsunuz?
Tecrübe böyle birşey işte.Yaşın kaç bilmiyorum ama genç olduğunu tahmin ediyorum.Böyle tecrübeler iyidir, doğruyla yanlışın farkını gösterir insana.Sen sen ol önce kendi değerini bil ve bu değere saygı göstermeyen hiç kimseyi tutma hayatındaAçıkçası onun yanında kendimi güvende hissediyordum. İlişki konusuna gelirsek de bir evlilik konusu olsaydı ortada onunla bunu zaten yapardım.
Yani gerçekten aklım almıyor. Hiç beklemiyordum öyle bir şey diyeceğini bas baya yıl başı gecesi birlikte olalım dedi. Ben seninle olsun istiyorum her şeyim vs gibi şeyler söyledi. Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi. Belki 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir o süre zarfı içerisinde elimden tutup her yere götürdü. Açıkçası beni toplum içine soktu gizli saklı değildi benimle insanlar bir ilişkimiz olduğunu biliyordu. Böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım. Güvenim bayağı sarsıldı
Evet henüz gencim,20 yaşındayım. Hayatımın daha çok başında olduğumun farkındayım. Diyetisyenlik okuyorum son senem odağımı ondan çok eğitimime vermem gerekirdi. Şimdi de kafamın içinde bir sürü karmaşık şey artık nasıl odaklanacağım eğitimime bilemiyorum.Tecrübe böyle birşey işte.Yaşın kaç bilmiyorum ama genç olduğunu tahmin ediyorum.Böyle tecrübeler iyidir, doğruyla yanlışın farkını gösterir insana.Sen sen ol önce kendi değerini bil ve bu değere saygı göstermeyen hiç kimseyi tutma hayatında
Kesinlikle hemen ayrıl bir hafta on güne unutursun. Böyle adamdan sana ne eş ne sevgili olur. Yazık edersin kendine en güzeli bunu eşinle yaşamak eğer seni çok istiyor arzuluyorsa evlenir seninle sıradan birisin onun için bunun farkına var. Vee sen çok kıymetlisin Merve en çok bunun farkına varMerhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...