İlişkiye girmezsen ayrılalım diyen adamdan ne sevgili olur ne koca. Arkana bakmadan ayrıl, her yerden engelle.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Bu benim için çok zor olucak eğitim hayatım da son senem nasıl odaklanacağım onu da bilmiyorum kafamın içinden çıkaramıyorum dediklerini...İlişkiye girmezsen ayrılalım diyen adamdan ne sevgili olur ne koca. Arkana bakmadan ayrıl, her yerden engelle.
Evet o bunu istiyor fakat ben evlenmeden bir ilişki yaşamak istemiyorum bunu ona da söyledim beni dinlemiyorTek derdi seni kullanmak buna emin olabilirsin. Ağlamak yerine o an tekmeyi basmalıydın. Cinsellik konusunda görüşleriniz zıtsa ayrılmalısın.
Herifler yıllardır aynı taktikleri oynuyorlar ve aynı yalanları söylüyorlar. Bir zahmet inanmayalım.
OnaAyril tabiki sacmalama merve.
Böyle şerefsiz herifler gizliden videonu da çekip sürekli birliktelik için tehdit de ederler. 4 aylık neyini unutamayacaksın? Saçma sapan işler
Haklısın gerçekten doğru kişi olduğuna yanılmışım.Böyle şerefsiz herifler gizliden videonu da çekip sürekli birliktelik için tehdit de ederler. 4 aylık neyini unutamayacaksın? Saçma sapan işler
Kız inanma bunlara cinsellik için seninle olcam demiş açıkca olmasa ayrılırız demesinden belli kendini kullandırtma gerçekten seven kılına zarar gelsin istemezMerhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Böyle şerefsiz herifler gizliden videonu da çekip sürekli birliktelik için tehdit de ederler. 4 aylık neyini unutamayacaksın? Saçma sapan işler
Maalesef bunu yapmak zorundayım onu her yerden engelleyeceğimAyril tabiki sacmalama merve.
Millet 14 yillik kocasindan 3 cocukla bosaniyor. Hic kendini ezdirme adamin niyeti bozuk. Seven insan boyle yapmaz.Maalesef bunu yapmak zorundayım onu her yerden engelleyeceğim
Ona son bir şey yazıp engellemek istiyorum ne yazmalıyım sence ?Millet 14 yillik kocasindan 3 cocukla bosaniyor. Hic kendini ezdirme adamin niyeti bozuk. Seven insan boyle yapmaz.
Bu kadar abazaysan eskorta git, benden sana ekmek cikmaz. Hadi kib bye.Ona son bir şey yazıp engellemek istiyorum ne yazmalıyım sence ?
adamla gelecek düşünüyorsan seni gerçeğe uyandıralım 4 aydır sevgili olduğun biri ilişkiye girelim diye ağlıyorsa seninle evlilik değil sadece cinsellik düşünüyordur o yüzden kendini kullandırıp ilerde üzüleceğin birşey yapma.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...