4 ay da egitim hayatina odaklanamayacagin kadar nasil bir ask yasamis olabilirsin. Iliskiye girsende ayrilacak zaten cok net. Senin duygularini kullaniyor sirf iliski yasamak icin. Karsina daha kimler kimler cikacak bu ne ki. Bitir direkt derslerine yogunlas.Bu benim için çok zor olucak eğitim hayatım da son senem nasıl odaklanacağım onu da bilmiyorum kafamın içinden çıkaramıyorum dediklerini...
Yaşın uygun bence.14,15 değilsin sonuçta.şu aileden gelen yobaz düşünce tarzını tekrar bir irdele derim.ilişkiye girersen kendini niye riske atasın? Ne alakası var? Bakirelik mi kalmış bu devirde? Kimse kimseyi de kullanmıyor.karşılıklı zevk alınan bir eylem.ayrılırsanız da ayrılırsınız.hayatta daha normal birşey yok.şimdi bakiresin diye sana çok önemli bir olaymış gibi geliyor ama inan öyle değil.ileride ne saçma sapan düşüncelerim varmış diyorsun.hem evlilik yaşı 28,30 oldu en erken.o yaşa kadar cinsel hayat yaşamamak büyük kayıp bence.erkek arkadaşına suç bulanlara da katılmıyorum.adam en verimli, dinamik çağlarında ilişkiye girmek istiyor.ne yapacaktı? Seviyorum diye senelerce çocuk gibi bekleyip duracak miydi? Kimsenin kimseyi ilahi bir aşkla sevme borcu yok.her ilişki bitmemeli diye birşey de yok.adam çok güzel ifade etmiş kendini.adamakıllı düşün kendini hazırla derim.araştır.araştırdıkça beynin de bu fikre zamanla alışıyor zaten.Bu benim için çok zor olucak eğitim hayatım da son senem nasıl odaklanacağım onu da bilmiyorum kafamın içinden çıkaramıyorum dediklerini...
Sizin görüşünüze saygı duyan biriyle olmalısınız.
4 ay uzun bir süre.adamla gelecek düşünüyorsan seni gerçeğe uyandıralım 4 aydır sevgili olduğun biri ilişkiye girelim diye ağlıyorsa seninle evlilik değil sadece cinsellik düşünüyordur o yüzden kendini kullandırıp ilerde üzüleceğin birşey yapma.
Heh şöyle.valla buraları teyzeler basmışadam da hakli. yasi 20, cinselligini doya doya yasamak istiyor. sen diyorsun evlenmeden olmaz. e evlilige en az 4 sene var. adamin elleri nasir mi tutsun?
en dogrusu ayrilmaniz. birakin o da kendi gibi gencligini tavşan gibi ciftleserek gecirmek isteyen birini bulsun. siz de kendinize daha size uygun birini bulun. ya da gencliginizi keyifle yasayin - evlenme caginiz gelince - okulunuz bitmeye yakin falan oyle baslayin flort islerine. en azindan adamlarin bekleyecegi makul, insani bir sure olsun
Niye koca olsun zaten kız daha 20 yaşında.İlişkiye girmezsen ayrılalım diyen adamdan ne sevgili olur ne koca. Arkana bakmadan ayrıl, her yerden engelle.
4 ayda nasıl bu kadar bağımlı hale geldin, onu çok seviyorum diyorsun? İkiniz kaç yaşındasıınız? Açık açık cinsellik olmazsa bitirelim ayrılalım demiş. Sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi diyor. Eminim eskilerine de öyle demiştir. Bu kısa süreli ilişkide en baştan kendini belli etmesi iyi olmuş. Ayrıl bundan gitsin.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
4 ayın neresi uzun ya? Çok kısa bir süre. Ayrıca çocuk ilişki olmazsa ayrılalım demiş. Sevmiyor ki kızı. Kız kendi isteğiyle severek cinselliğe girse okey. Ama kimse kendi görüşüne uygun olmayan bir ilişkide bulunmamali. Çocuk da kız da genç. Libido yükseliyor tabiki. Fakat kendisini cinsellik olmazsa ayrılalım diye manipüle eden bir erkekle mutlu olamaz konu sahibi4 ay uzun bir süre.
Sen son zamanlarda ilaclarini almadin herhalde ferhans? İstemiyorum diyen insana yapacaksinnn yoksa ayrilirim demek neyin kafasi. İstersen numarani konu sahibine at abazayi sana paslasin. Seversin.Heh şöyle.valla buraları teyzeler basmışTürk filmine bağlamışlar.kızı yataklara düşürmeye çalışan bilmem ne yazmış biri
Onun hayat görüşü değildir büyük ihtimalle de.o yaşlarda ailenin dayatmaları kendi hayat görüşümüz sanıyoruz.4 ayın neresi uzun ya? Çok kısa bir süre. Ayrıca çocuk ilişki olmazsa ayrılalım demiş. Sevmiyor ki kızı. Kız kendi isteğiyle severek cinselliğe girse okey. Ama kimse kendi görüşüne uygun olmayan bir ilişkide bulunmamali. Çocuk da kız da genç. Libido yükseliyor tabiki. Fakat kendisini cinsellik olmazsa ayrılalım diye manipüle eden bir erkekle mutlu olamaz konu sahibi
Bunu biz bilemeyizki psikolog değiliz. Konu sahibi kendini daha iyi bilir. Rahatsız oluyorsa cinsellik istemiyorsa yapmaz, ayrılır gider.Onun hayat görüşü değildir büyük ihtimalle de.o yaşlarda ailenin dayatmaları kendi hayat görüşümüz sanıyoruz.
Ayrıl hemenMerhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Sen son zamanlarda ilaclarini almadin herhalde ferhans? İstemiyorum diyen insana yapacaksinnn yoksa ayrilirim demek neyin kafasi. İstersen numarani konu sahibine at abazayi sana paslasin. Seversin.