Hayır ama koskoca 4 ay.bir düşün 4 ayda neler yaşamışsın.Haftasına atacaktı yatağa demi ferhans.
Nesi koskoca sence,4 ay sana göre fazla geldi herhalde.Hayır ama koskoca 4 ay.bir düşün 4 ayda neler yaşamışsın.
Ana babalar yatıp kalkabilirsin diye onay mı veriyor ? Ya da namusu korumak için 2 yıllık tescilli sevgili mi olmak gerekiyor ? Sizin şu namus diye bahsettiğiniz şey tam da beyin ile alakalı aslında. Ana babasına sorup evlenen, 5 yıl boyunca evli kalıp aldatılan, sadece çocuk yapmak için kullanılan kadınlar yok mu ?gerçekten bunun için konu mu açtınız . Bence bunu anne babana sormalısın acaba kızları 4 aylık adamlar yatıp kalkınca o anne baba namus konusunda ne hissedecek .
Anne babana sor ki doğru cevabı bul sonuçta hiç bi anne baba çocuğunu yanlış yönlendirmez
PekiNesi koskoca sence,4 ay sana göre fazla geldi herhalde.
Konu sahıbıyle iletişim kurarsanız sevınırım .Ana babalar yatıp kalkabilirsin diye onay mı veriyor ? Ya da namusu korumak için 2 yıllık tescilli sevgili mi olmak gerekiyor ? Sizin şu namus diye bahsettiğiniz şey tam da beyin ile alakalı aslında. Ana babasına sorup evlenen, 5 yıl boyunca evli kalıp aldatılan, sadece çocuk yapmak için kullanılan kadınlar yok mu ?
Allah aşkına biraz mantık beee
'anan' yaz.Ona son bir şey yazıp engellemek istiyorum ne yazmalıyım sence ?
Nereden belli oluyor ? Belki öpüşüyorlardır ama konu sahibi için bekaretini kaybetmek ( ki riske atmak istemiyorum derken bunu kastettiği bariz belli ) belli ki farklı bir seviye, rahatsız olmuş bu durumdan.
Hala söylediğimin arkasındayım, toplumun erkeklere sevişmek istedikleri için yabani gözüyle bakmasından tiksiniyorum.
Doğru olan bu değil mi yani evlilik dışı ilişkiler bana göre olmayabılır . Bu benım düşüncem kendı adıma yorum yaptım . Diğer kişilerin yorumlarına da saygı duyup geçtim .size göre durum farklı olabilir . Sonuç olarak açılan konular hakkında herkes aynı şeyi düşünmüyor değil mi.önemli olan herkesin birbirine saygısını üslubunu tüketmeden yorum yapabılıyor olmasıO anne babalara bakarsan 50 yaşında bile ilişki yaşayamazsın evlenmediğin takdirde.kıstas mı bu şimdi?
Ben 20 yaşındayım o ise 23 yaşındaydı. Onu her yerden de engelledim. Hayatıma kolay kolay erkek alan birisi değilim en son uzun bir süre önce bir sevgilim vardı,bir anda karşıma çıkıp doyasıya ilgi verince beni kendine bağladı maalesef4 ayda nasıl bu kadar bağımlı hale geldin, onu çok seviyorum diyorsun? İkiniz kaç yaşındasıınız? Açık açık cinsellik olmazsa bitirelim ayrılalım demiş. Sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi diyor. Eminim eskilerine de öyle demiştir. Bu kısa süreli ilişkide en baştan kendini belli etmesi iyi olmuş. Ayrıl bundan gitsin.
Bsey sorcam dogru mu anladım oglunuz kızınız size sorarak mı boşalsın istıyosunuzgerçekten bunun için konu mu açtınız . Bence bunu anne babana sormalısın acaba kızları 4 aylık adamlar yatıp kalkınca o anne baba namus konusunda ne hissedecek .
Anne babana sor ki doğru cevabı bul sonuçta hiç bi anne baba çocuğunu yanlış yönlendirmez
O kadar gencsın kiBen 20 yaşındayım o ise 23 yaşındaydı. Onu her yerden de engelledim. Hayatıma kolay kolay erkek alan birisi değilim en son uzun bir süre önce bir sevgilim vardı,bir anda karşıma çıkıp doyasıya ilgi verince beni kendine bağladı maalesef
Ayrıl gitsin istemiyorsan asla zorla bişey yapma sırf o istediği için.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Hayır Allah esirgesin bir gün bi kız çocuğum olursa bu şekilde duygular yaşayıp beni bırakacak korkusuyla biriyle ilişki yaşarsa çok üzülürüm isterim ki kendı duyguları tehtıt edilmeden yaşamak istiyorsa yaşasın . Bizim ailemiz için önemli zina yapmasını pişman olmasını asla istemem . Oğluma gelicek olursak onunda artık kendını farkettiğini biliyoruz durumu anne istemsiz şeyler oluyor gibisinden söyledi ona da babası gereken şekilde durumu nasıl idare edebileceğini anlattı . Çocuklarımız bizim makınamız değiller yonetemeyız nerde ne yapacaklarını bilemeyiz bize düşen onları ahlaki değerlerden haberdar ederek yetıstırmek ahlak demek bel altı demek değil başkasının hakkına girmek de ahlak otobüste bırıne yer vermekte ahlak .Bsey sorcam dogru mu anladım oglunuz kızınız size sorarak mı boşalsın istıyosunuz
Yakınlaşma derecemiz sadece öpüşüyorduk bazı zamanlar onun haricinde bir şey yaşanmadı.Yakınlaşma derecelerini bilmiyoruz ki. Konu sahibi yazmamış. Tamamen sizin düşünceniz yazdığınız.
Konu sahibine de yorum yaptım fakat sizin yorumunuz dikkatimi çekti. Kendisi zaten evlenmeden sevişmek istemiyor. Nasıl ki kimse kimseye evlenmeden sevişmelisin diyemeyeceği gibi cinselliği evlilikte yaşa diye dayatma yapmamalı. Kendisi cinselliği istemiyor ama erkek arkadaşı saygı duymayıp ayrılmakla tehdit ediyor, zaten sağlıklı bir ilişkileri yok. Bu yıl olmuş evlenmeden sevişmemek ne alaka demiyorum; muhafazakar bir ailede büyümüş ve cinselliği evlilikte yaşamış birisi olarak.Konu sahıbıyle iletişim kurarsanız sevınırım .
Namus konusunun bakirelik olmasından bahsetmedim beynim bu sekıldede algılamıyor onu yetiştiren anne babanın bi şerefi bi haysiyeti yok mu kızları her ilişki isteyenle sevişmeli mi sizce bu mu namus kavramı . Evlenen çiftlerle bu arkadaşın konusu aynı mı lütfen az da siz mantıklı olun . Yani ne dememi istersiniz seviş kızım yat kızım 2025 e geldık ne lüzum var böyle şeylere mi demeliydim. Bide neden anne baba konusu sizi rahatsız etti burdaki hiç alakası olmayan însanlar yorum yaparken anne babanın buna hakkı yok mu yanlış mı yönlendirdim ?
İstemediğin hiçbir şeyi yapma. Bu yüzden terk ediyorsa da defolsun gitsin. Yaşında daha çok küçük zorla istemeden hiçbir şey yapma. Bu iki tarafın isteğiyle olacak bir şey. Bu konu yüzünden bitirelim diyorsada zaten çok sevdiğimi söyleyememMerhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Dayatma yapabılıcek konumda değilim sonuçta telefonun ucunda biriyim herkesın aklı var fikri var . . Dediğim gibi namus ahlak terbiye kavramları benım ıcın sadece bel altı konular değildir . O zihniyette hiç olmadım yada birliktelik yaşamış olsaydı da yargılamazdım . Ama emınımki konu sahibi aralardan istediği yorumları seçerek cevaplamış kendını baskı altında hissetmemiş :) yanı benim yoruma cevap vermedi kendıne uygun bulmamış :)Konu sahibine de yorum yaptım fakat sizin yorumunuz dikkatimi çekti. Kendisi zaten evlenmeden sevişmek istemiyor. Nasıl ki kimse kimseye evlenmeden sevişmelisin diyemeyeceği gibi cinselliği evlilikte yaşa diye dayatma yapmamalı. Kendisi cinselliği istemiyor ama erkek arkadaşı saygı duymayıp ayrılmakla tehdit ediyor, zaten sağlıklı bir ilişkileri yok. Bu yıl olmuş evlenmeden sevişmemek ne alaka demiyorum; muhafazakar bir ailede büyümüş ve cinselliği evlilikte yaşamış birisi olarak.
Demek istediğim hemen namus kavramı ile vurmak doğru gelmiyor. Ana babalar elbette kızını düşünür mutlu olmasını ister fakat sizin yatıp kalkmak diye bahsettiğiniz şeyi konu sahibi zaten istemiyor, isteyen erkek arkadaşı..
4 ay bu kadar ağıt yakacak bir zaman değil. Ben olsam kabul etmem. Her isteğini yapmazsak bitirelim diye diye devam eder.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...