Emin ol bu senin için daha iyi. Sonrasında üzüleceğine başında üzül.Merak etmeyin yanlış bir şey yapmadım. Engelledim onu zor olsa da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol bu senin için daha iyi. Sonrasında üzüleceğine başında üzül.Merak etmeyin yanlış bir şey yapmadım. Engelledim onu zor olsa da.
Toplum içine soktu derken? Sevgili olduğunuzu neden saklasın ki? Adam ilişkilerinde cinsellik istiyor önceki ilişkilerinden de belliymis. Sana uygun biri değil mesajlarından anladığım kadarıyla. İleride daha fazla uzulmektense ayrilmakla doğru karar vermişsin. Ve inan coook daha fazla seveceğin biri çıkacak karsina. Çok gençsin eğitimine odaklan.Açıkçası onun yanında kendimi güvende hissediyordum. İlişki konusuna gelirsek de bir evlilik konusu olsaydı ortada onunla bunu zaten yapardım.
Yani gerçekten aklım almıyor. Hiç beklemiyordum öyle bir şey diyeceğini bas baya yıl başı gecesi birlikte olalım dedi. Ben seninle olsun istiyorum her şeyim vs gibi şeyler söyledi. Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi. Belki 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir o süre zarfı içerisinde elimden tutup her yere götürdü. Açıkçası beni toplum içine soktu gizli saklı değildi benimle insanlar bir ilişkimiz olduğunu biliyordu. Böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım. Güvenim bayağı sarsıldı
Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.Toplum içine soktu derken? Sevgili olduğunuzu neden saklasın ki? Adam ilişkilerinde cinsellik istiyor önceki ilişkilerinden de belliymis. Sana uygun biri değil mesajlarından anladığım kadarıyla. İleride daha fazla uzulmektense ayrilmakla doğru karar vermişsin. Ve inan coook daha fazla seveceğin biri çıkacak karsina. Çok gençsin eğitimine odaklan.
Hiç alakası yok. Nüfusuna kayıt ettirmiyor sonuçta. Bu kişi de sizi sizin sevdiğiniz kadar sevmiyormus. Her genç sevişmek ister elbette ama sevdiği hazır olana kadar beklemeyi de bilir. Bu kişinin tek iyi yönü size açık açık söylemiş. Birbirinize uygun değilsiniz. Pişman olacağınız bir şey yapmayin şu an üzülürsünüz geçer ama pişman olacağınız bir şey yaparsanız ilerde kahrolursunuz.Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.
Başka kızlara acımayıp tek gecelik ilişki yaşayan herif neden sana acısın, neden sana yanlış yapmasın ki , düpedüz kullanıp atacak , genç kızlarımızı işte böyle kandırıyorlar, kızlar da saf saf inanıyor...Açıkçası onun yanında kendimi güvende hissediyordum. İlişki konusuna gelirsek de bir evlilik konusu olsaydı ortada onunla bunu zaten yapardım.
Yani gerçekten aklım almıyor. Hiç beklemiyordum öyle bir şey diyeceğini bas baya yıl başı gecesi birlikte olalım dedi. Ben seninle olsun istiyorum her şeyim vs gibi şeyler söyledi. Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi. Belki 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir o süre zarfı içerisinde elimden tutup her yere götürdü. Açıkçası beni toplum içine soktu gizli saklı değildi benimle insanlar bir ilişkimiz olduğunu biliyordu. Böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım. Güvenim bayağı sarsıldı
Ayril o pislikten !!! Seni sevse asla üstelemez senden hevesini alip ayrilir senden napicaksin ozmn ömür boyu pismanlikla yasayacaksin defolsun hemen ayrilMerhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Hiç alakası yok , eşimle 2 yıl görüştüm herkesle de tanıştırdı beni ,bana karşı duygularının yoğun olmasına rağmen öyle cinsellik beklentileri falan da olmadı, bana derdi ki elini tutmaya bile kıyamıyorum, sen istemeden elini dahi tutamam, sorun burada 4 aylık ilişkide hemen cinsellik yaşamak istemesi ve de bunu sana zorbalıkla dayatması, beraber olmazsan ayrılırım cümlesi gerçek niyetini belli ediyor zaten , belli ki saf ve toysun, yaşın da küçük, ileride ne demek istediğimi dürüst bir adamla karşılaşınca analyacaksın, bu tarz züppelerden uzak dur, yoksa çok üzülürsün...Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.
Şimdiki nesil o kadar yüzsüz ki takılmazlar bu tarz inceliklere, seni tanıştırır herkesle sonra istediğine ulaşıp by by der , gözünü aç Merve...Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.
Hani klişe bi laf vardır ya seven adam sevdiğine kıyamaz diye. Bu gerçekten böyle biliyor musun. Seven adam sana cinsellik şartı koşmaz. Evet her çift birbirine yükselir her çift birbirini ister. Ama yapmazsan ayrılırım demek seni kullanamazsam seninle işim yok demek. Yani seni sevmiyor arkana bakmadan git. 8 sene sevgili kaldım ve evlendik asla böyle bi şartı olmadı. Onca sene sonra birlikte olduk düğün gecesi.Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Çirkin çirkin imalar yapmışsınız.Dayatma yapabılıcek konumda değilim sonuçta telefonun ucunda biriyim herkesın aklı var fikri var . . Dediğim gibi namus ahlak terbiye kavramları benım ıcın sadece bel altı konular değildir . O zihniyette hiç olmadım yada birliktelik yaşamış olsaydı da yargılamazdım . Ama emınımki konu sahibi aralardan istediği yorumları seçerek cevaplamış kendını baskı altında hissetmemiş :) yanı benim yoruma cevap vermedi kendıne uygun bulmamış :)
Siz güzel güzel taktıkler verebilirsiniz .Çirkin çirkin imalar yapmışsınız.
YanlışHani klişe bi laf vardır ya seven adam sevdiğine kıyamaz diye. Bu gerçekten böyle biliyor musun. Seven adam sana cinsellik şartı koşmaz. Evet her çift birbirine yükselir her çift birbirini ister. Ama yapmazsan ayrılırım demek seni kullanamazsam seninle işim yok demek. Yani seni sevmiyor arkana bakmadan git. 8 sene sevgili kaldım ve evlendik asla böyle bi şartı olmadı. Onca sene sonra birlikte olduk düğün gecesi.
Birşeyler yazdın mı?Müsait olamadığımdan ötürü herkese cevap veremedim. Ama onu her yerden engelledim. sevgim ağır bassa bile evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemiyordum. Olması gerekeni yaptım. Onu engellerken bile bu duruma üzüldüm böyle olsun istemezdim...
insan hayatının bir döneminde çapkınlık yapabilir ben karşı değilim ama bunu utanmadan hayatındaki kadına söylemek hangi seviye bir şuursuzluktur ya.bir de seni öyle görmüyorum şükret demeye getiriyor.Başka kızlara acımayıp tek gecelik ilişki yaşayan herif neden sana acısın, neden sana yanlış yapmasın ki , düpedüz kullanıp atacak , genç kızlarımızı işte böyle kandırıyorlar, kızlar da saf saf inanıyor...
ne alaka ana babanin namusu kizinin seyinin arasinda mi?Konu sahıbıyle iletişim kurarsanız sevınırım .
Namus konusunun bakirelik olmasından bahsetmedim beynim bu sekıldede algılamıyor onu yetiştiren anne babanın bi şerefi bi haysiyeti yok mu kızları her ilişki isteyenle sevişmeli mi sizce bu mu namus kavramı . Evlenen çiftlerle bu arkadaşın konusu aynı mı lütfen az da siz mantıklı olun . Yani ne dememi istersiniz seviş kızım yat kızım 2025 e geldık ne lüzum var böyle şeylere mi demeliydim. Bide neden anne baba konusu sizi rahatsız etti burdaki hiç alakası olmayan însanlar yorum yaparken anne babanın buna hakkı yok mu yanlış mı yönlendirdim ?
su cumleyi duydugun insanla hala dhaa ne devam ediyorsun? adamin zihniyetine göre birlikte olmak "kullanmak"Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi.
20 sene gözümden sakındığım evladımın sırf adamın biri eli şeyınde beklemesin die hayatını mahfetmesıni asla istemem . Kızım yok ama ınsallah olursa da emin olun böyle bi konuyu benımle konusabilicegı kadar arkadaşı olurum :) 12 yaşında bi oğlum var rabbım bize bağışlasın geldi ve utanarak annem istemsiz şeyler oluyor ıste ınternetten bakma merakım geldı utanıyorum falan dedi babası hemen konuştu etti yardımcı oldu anlattı . Tabikide çocuğum her yaşta benım çocuğum kocasıyla karısıyla yatağında dahi problemı olsa bunu etrafa değil annesine sormasını isterım çünkü onları en doğru sekılde yonlendırıcek olan bizleriz :) yanı ben böyle istiyorum evet ama sadece istemıyorum böyle de bi anne olmak ıcın çabalıyorum hepte çabalıcam :) benım babamda annemde bu sekılde davrandı en korktuğum anlarda bile sığındığım limandıne alaka ana babanin namusu kizinin seyinin arasinda mi?
ayni anababanin dogurdugu erkek soruyor mu acaba ana babasına "cok fena hatun buldum bu gece yatacagim izniniz olursa" diye?
bir alaka kuramadim.
e insallah esinizin anne babasi da boyle iyi(!) davranmamistir, siginacak liman degildir de sizin yataginizda bir sorun yasarsa gidip kaynananiza kayinbabaniza danismiyordur diyeyim ne diyeyimproblemı olsa bunu etrafa değil annesine sormasını isterım çünkü onları en doğru sekılde yonlendırıcek olan bizleriz :) yanı ben böyle istiyorum evet ama sadece istemıyorum böyle de bi anne olmak ıcın çabalıyorum hepte çabalıcam :) benım babamda annemde bu sekılde davrandı en korktuğum anlarda bile sığındığım limandı