• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ilişkiye girmezsen bitirelim dedi

Açıkçası onun yanında kendimi güvende hissediyordum. İlişki konusuna gelirsek de bir evlilik konusu olsaydı ortada onunla bunu zaten yapardım.

Yani gerçekten aklım almıyor. Hiç beklemiyordum öyle bir şey diyeceğini bas baya yıl başı gecesi birlikte olalım dedi. Ben seninle olsun istiyorum her şeyim vs gibi şeyler söyledi. Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi. Belki 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir o süre zarfı içerisinde elimden tutup her yere götürdü. Açıkçası beni toplum içine soktu gizli saklı değildi benimle insanlar bir ilişkimiz olduğunu biliyordu. Böyle bir şeye gerçekten çok şaşırdım. Güvenim bayağı sarsıldı
Sana da aynı muameleyi yapar. O kişiden uzak dur. En son engelledim demiştin dimi

insan hayatının bir döneminde çapkınlık yapabilir ben karşı değilim ama bunu utanmadan hayatındaki kadına söylemek hangi seviye bir şuursuzluktur ya.bir de seni öyle görmüyorum şükret demeye getiriyor.
Evet ben de buna karşıyım, kendi isteği ile birşeyler yaşasa kimseyi ilgilendirmez zaten lakin adam resmen kandırıyor niyeti o kadar bariz ki , genç kızlarımız, kadınlarımız artık daha uyanık olmalı, iğrenç bir erkek nesli ile karşı karşıyayız...

Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
SANA BÖYLE BİR DİRETMEDE BULUNAN BİRİYLE SAKIN DEVAM ETME AĞLASANDA ÇATLASANDA PATLASANDA AYRIL

Ya nasıl sevebiliyorsunuz böyle karaktersizleri Allah aşkına bi söyleyin. Bana bunu söylese ışık hızıyla soğurum gerçek yüzünü gösterdiği için. İlişki olacaksa ilk olarak sizin baskı altında olmadan isteğinizle olmalı aksi tacize girer. Bir de şart koşmuş.....
Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz da karşı tarafın kötü niyetine rağmen seviyorum diye çabalıyorsunuz. Biraz kendinize değer verin, önemseyin lütfen.

Yaşın uygun bence.14,15 değilsin sonuçta.şu aileden gelen yobaz düşünce tarzını tekrar bir irdele derim.ilişkiye girersen kendini niye riske atasın? Ne alakası var? Bakirelik mi kalmış bu devirde? Kimse kimseyi de kullanmıyor.karşılıklı zevk alınan bir eylem.ayrılırsanız da ayrılırsınız.hayatta daha normal birşey yok.şimdi bakiresin diye sana çok önemli bir olaymış gibi geliyor ama inan öyle değil.ileride ne saçma sapan düşüncelerim varmış diyorsun.hem evlilik yaşı 28,30 oldu en erken.o yaşa kadar cinsel hayat yaşamamak büyük kayıp bence.erkek arkadaşına suç bulanlara da katılmıyorum.adam en verimli, dinamik çağlarında ilişkiye girmek istiyor.ne yapacaktı? Seviyorum diye senelerce çocuk gibi bekleyip duracak miydi? Kimsenin kimseyi ilahi bir aşkla sevme borcu yok.her ilişki bitmemeli diye birşey de yok.adam çok güzel ifade etmiş kendini.adamakıllı düşün kendini hazırla derim.araştır.araştırdıkça beynin de bu fikre zamanla alışıyor zaten.
Kız istemiyorum diyor neyini anlamıyorsun? Papağan gibi tekrarlıyorsun aynı şeyleri yok yobazlık yok geri kafalılık. Senin üyeliğin hala nasıl devam edebiliyor şaşkınım. Kız 20 yaşında ve endişeleri var. Kendinden emin olsa ve istese gelip buraya yazmaz zaten. Çocukta anlık zevkini yaşayıp bi daha kızın yüzüne bakmayacak kızda pişmanlıklarıyla devam edecek. Hayat senin yazdığın kadar toz pembe değil. Şu saçmalıklarını burada ergen, küçük yaşta, en fazla 20 yaşlarda olanlara yazıyorsun biraz mantığınla ilerle şehvetinle değil karşında ki insanın yaşı, korkuları, gelecek kaygısı var bunları da göz önünde bulundur.

Son düzenleme:
Yaşın uygun bence.14,15 değilsin sonuçta.şu aileden gelen yobaz düşünce tarzını tekrar bir irdele derim.ilişkiye girersen kendini niye riske atasın? Ne alakası var? Bakirelik mi kalmış bu devirde? Kimse kimseyi de kullanmıyor.karşılıklı zevk alınan bir eylem.ayrılırsanız da ayrılırsınız.hayatta daha normal birşey yok.şimdi bakiresin diye sana çok önemli bir olaymış gibi geliyor ama inan öyle değil.ileride ne saçma sapan düşüncelerim varmış diyorsun.hem evlilik yaşı 28,30 oldu en erken.o yaşa kadar cinsel hayat yaşamamak büyük kayıp bence.erkek arkadaşına suç bulanlara da katılmıyorum.adam en verimli, dinamik çağlarında ilişkiye girmek istiyor.ne yapacaktı? Seviyorum diye senelerce çocuk gibi bekleyip duracak miydi? Kimsenin kimseyi ilahi bir aşkla sevme borcu yok.her ilişki bitmemeli diye birşey de yok.adam çok güzel ifade etmiş kendini.adamakıllı düşün kendini hazırla derim.araştır.araştırdıkça beynin de bu fikre zamanla alışıyor zaten.
Ayşecim, sorun şu: Bir insan sırf karşı taraf istiyor ve ayrılmasın diye istemeden seks mi yapsın? Ve çocuğun bunu dayatması baskı yapması büyük yanlış. Konusahibi "sevgilimle birlikte olmayı ben de istiyorum, onu arzuluyorum ama bekaret tabum var" mealinde konu açmış olsaydı cevabınız süperdi. Ama bu konuda karşı taraf tam bir şerefsiz. Düşün yani her ne sebeple olursa olsun karşı taraf istemiyor ama sen o istemeye istemeye de olsa seninle seks yapsın diye baskı yapacan. Ya gerçekten seviyorsa saygı duyacak ve bekleyecek ya da birbirimize uygun değiliz deyip ayrılacaklar bu kadar basit.

Son düzenleme:
Merhaba 4 aydır konuştuğum görüştüğüm birisi var. En son bana çıkma teklifi edince sevgili olmuştuk dün akşam bana ben sana yükseliyorum durduramıyorum kendimi dedi bende pek hoşnut bir tepki vermedim. Sonrasında ise sana açık konuşacağım dedi ben seni seviyorum bir ilişki yaşamak istiyorum dedi sevdiğim arzuladığım kadınla yapmak istiyorum bunu dedi. Sağlam bir ilişkimiz olur ama içinde cinsellik de olur dedi. Bende böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Sonra bana eğer ilişkiye girmezsek bitirelim dedi ağlamaya başladım onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama bunu yapmak da istemiyorum bakireyim kendimi riske atmak istemiyorum ne yapacağım lütfen bana yardım edin bu durumu anlatacağım hiç kimse yok...
Arkadaşlar anlattığım gibi ayrılmıştım ondan. Dün gece kahve içmeye giderken arabayla önümü kesti yolun ortasında arabadan inip yanıma gelmeye çalıştı ben onu görünce hemen karşıya geçtim yanıma gelsin istemiyordum konuşmak da istemiyordum sinirli ve üzgündüm o gidene kadar bir apartmanın içerisinde bekledim daha sonra gittiğini anladım çıktım aradan yarım saat sonra 2 defa beni aradığını gördüm. Hiç bir şekilde geri arayıp yazmadım öylece kaldı ne yapmaya çalışıyor ve ya ne yapmamı bekliyor ?

Arkadaşlar anlattığım gibi ayrılmıştım ondan. Dün gece kahve içmeye giderken arabayla önümü kesti yolun ortasında arabadan inip yanıma gelmeye çalıştı ben onu görünce hemen karşıya geçtim yanıma gelsin istemiyordum konuşmak da istemiyordum sinirli ve üzgündüm o gidene kadar bir apartmanın içerisinde bekledim daha sonra gittiğini anladım çıktım aradan yarım saat sonra 2 defa beni aradığını gördüm. Hiç bir şekilde geri arayıp yazmadım öylece kaldı ne yapmaya çalışıyor ve ya ne yapmamı bekliyor ?
Böyle insanları zorba ve kalitesiz buluyorum.zorba bir abazan olduğunu düşünüyorum.çok iyi yapmışsın.bir daha iletişime asla geçme.benim de bu tarz bir iki ilişkim olmuştu.sevdiğinden falan değil yani.beni seviyor unutamıyor diye düşünme.resmen zorbalık bu.

Bu tür herifler sevdiği için sevgili olup sevişmek istemiyor. Sevişmek için sevgili arıyorlar. Ve eminim sevişse seni hafif görüp ayrılır ya da soğuk davranıp senin ayrılmanı sağlardı. Bu toplumdaki çoğu kadın hala evlenmeden olmaz diyorsa bunun sebebi budur. Yaşanmışlık ya da etraftan duyulan şeyler. Evlendikten sonra bile bekarken benimle seviştin seni babana söylerim diyeni okudum ben buralarda. Karşı değilim beni de ilgilendirmez ama yaşadığımız toplumu düşününce her kadın önce kendini düşünmeli ve ona göre hareket etmeli.

Lütfen bunu sana yapmasına asla izin verme ve direkt ayrıl.Sen de ona bu durum noktasında daha fazla baskı yapmayı sürdürürse ayrılacağını söyle. Ayrıldığın içinbelki birkaç gün üzülürsün ama emin ol böyle bir şeyi yaşayıp onun pişmanlığına üzülmekten çok daha iyidir.

Yüz vermemekle iyi yapmışsınız. Sakın daha sonra da ararsa açmayın, geri de dönmeyin.
Sizin sevdiği falan yok. O an görmüş şansını denemek istemiş sadece.

Kesinlikle ayrilmalisin. Bu tür adamların tek derdi sevismek. 1 ay geçmez ayrılır senden. Bıkmadılar aynı yalanlardan bu adamlar ya.. kendini sakin saçma sapan insanlar için feda etmeyesin

ayrılsın tabi ona lazım olan sen olsa ilişki için ayrılmaz. lazım olanı bulsun seven adam öyle olmaz.

Back