Sevgilim ilişkiye girmezsen bitirelim dedi

Toplum içine soktu derken? Sevgili olduğunuzu neden saklasın ki? Adam ilişkilerinde cinsellik istiyor önceki ilişkilerinden de belliymis. Sana uygun biri değil mesajlarından anladığım kadarıyla. İleride daha fazla uzulmektense ayrilmakla doğru karar vermişsin. Ve inan coook daha fazla seveceğin biri çıkacak karsina. Çok gençsin eğitimine odaklan.

Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.

Bence sevmeyen birisi toplum içine sokmaz gizli gizli görüşürdü. Kimse bilmezdi yani.
Hiç alakası yok. Nüfusuna kayıt ettirmiyor sonuçta. Bu kişi de sizi sizin sevdiğiniz kadar sevmiyormus. Her genç sevişmek ister elbette ama sevdiği hazır olana kadar beklemeyi de bilir. Bu kişinin tek iyi yönü size açık açık söylemiş. Birbirinize uygun değilsiniz. Pişman olacağınız bir şey yapmayin şu an üzülürsünüz geçer ama pişman olacağınız bir şey yaparsanız ilerde kahrolursunuz.

Başka kızlara acımayıp tek gecelik ilişki yaşayan herif neden sana acısın, neden sana yanlış yapmasın ki , düpedüz kullanıp atacak , genç kızlarımızı işte böyle kandırıyorlar, kızlar da saf saf inanıyor...

Ayril o pislikten !!! Seni sevse asla üstelemez senden hevesini alip ayrilir senden napicaksin ozmn ömür boyu pismanlikla yasayacaksin defolsun hemen ayril

Hiç alakası yok , eşimle 2 yıl görüştüm herkesle de tanıştırdı beni ,bana karşı duygularının yoğun olmasına rağmen öyle cinsellik beklentileri falan da olmadı, bana derdi ki elini tutmaya bile kıyamıyorum, sen istemeden elini dahi tutamam, sorun burada 4 aylık ilişkide hemen cinsellik yaşamak istemesi ve de bunu sana zorbalıkla dayatması, beraber olmazsan ayrılırım cümlesi gerçek niyetini belli ediyor zaten , belli ki saf ve toysun, yaşın da küçük, ileride ne demek istediğimi dürüst bir adamla karşılaşınca analyacaksın, bu tarz züppelerden uzak dur, yoksa çok üzülürsün...

Hani klişe bi laf vardır ya seven adam sevdiğine kıyamaz diye. Bu gerçekten böyle biliyor musun. Seven adam sana cinsellik şartı koşmaz. Evet her çift birbirine yükselir her çift birbirini ister. Ama yapmazsan ayrılırım demek seni kullanamazsam seninle işim yok demek. Yani seni sevmiyor arkana bakmadan git. 8 sene sevgili kaldım ve evlendik asla böyle bi şartı olmadı. Onca sene sonra birlikte olduk düğün gecesi.

Çirkin çirkin imalar yapmışsınız.

Yanlış

Birşeyler yazdın mı?

insan hayatının bir döneminde çapkınlık yapabilir ben karşı değilim ama bunu utanmadan hayatındaki kadına söylemek hangi seviye bir şuursuzluktur ya.bir de seni öyle görmüyorum şükret demeye getiriyor.

Valla benim eşim de toplum içine çıkardı ve bir kez olsun toplum içinde dudağımdan öpmedi sana kötü gözle bakılır sonra dedi, bir kez olsun evde kimse yoksa evime adım atmadı nişanlıyken bile sana laf söz gelir sonra belki dedi ve biz istanbul da yaşıyoruz öyle ufak herkesin birbirini tanıdığı bir yer bile değil. Evlendik evlendigimiz gün regl oldum stresten muhtemelen hiçbir şey demedi ve ben hazır olana kadar da elini sürmedi. Bence sevgi bu... umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
He bir de birlikte olmuş veya olmamış herhangi bir eski ilişkisini size anlatan, o kadınları kötüleyen veya arkasından konuşan hiçbir erkekle de beraber olmayın bana sorarsanız. Yarin sizin de arkanızdan konuşacaktır emin olun. Adam gibi adam dediğin kadının daha naif ve maalesef bizim toplumumuzda daha kırılgan olduğunu bilir ve arkasından tek laf etmez bence.

ne alaka ana babanin namusu kizinin seyinin arasinda mi?
ayni anababanin dogurdugu erkek soruyor mu acaba ana babasına "cok fena hatun buldum bu gece yatacagim izniniz olursa" diye?

bir alaka kuramadim.

ya adamin senle yatmak istemesi normal, eger niyetin yoksa yillarca elim şeyimde bekleyemem ayrilalim demesi de ultra normal ve mantikli. gercekten hicbir sorun yok.
ama be bacim
Bu arada benden önce hayatına giren kadınları tek gecelik cinsellik için kullandığını söyledi.
su cumleyi duydugun insanla hala dhaa ne devam ediyorsun? adamin zihniyetine göre birlikte olmak "kullanmak"
çünkü kadinlar kullanılacak bir mal. bu adamla sevissen de sen ask yaptığınızı düşünsen o seni kullandığını- kendisinin erk oldugunu -etkin oldugunu- onun bipen senin bipilen oldugunu dusunecek.
çünkü adamin kafasi bu.
su cumleyi duyup hala nasil aski kalabiliyor bu kizlarin cidden anlayamiyorum.
ben de 20 yasimda - hele hele birilerinin israriyla cinsellik yasamadim. kendi hazir oldugum yasta - cebimde kendi kazandigim para varken kesinlikle kimsenin etksii altinda kalmadan keyifle birlikte oldum eski sevgilimle. Sonra begenemedim bazi huylarını gram uzulmeden ayrildim gitti.
yani evlenmeyecegin kisiyle birliktelige karsi degilim . Ama bu cumleyi kuracak karakterde adamlarla kadinlarin yatmasına karsiyim. hic hazır olmadan sirf evlilik vaadiyle ya da kandirilmamak icin sonradan pisman olacagi seyleri yasamalarina karsiyim.
adamdan tiksindim, hala sevgi besledigin icin de sana kizdim

ne alaka ana babanin namusu kizinin seyinin arasinda mi?
ayni anababanin dogurdugu erkek soruyor mu acaba ana babasına "cok fena hatun buldum bu gece yatacagim izniniz olursa" diye?

bir alaka kuramadim.
20 sene gözümden sakındığım evladımın sırf adamın biri eli şeyınde beklemesin die hayatını mahfetmesıni asla istemem . Kızım yok ama ınsallah olursa da emin olun böyle bi konuyu benımle konusabilicegı kadar arkadaşı olurum :) 12 yaşında bi oğlum var rabbım bize bağışlasın geldi ve utanarak annem istemsiz şeyler oluyor ıste ınternetten bakma merakım geldı utanıyorum falan dedi babası hemen konuştu etti yardımcı oldu anlattı . Tabikide çocuğum her yaşta benım çocuğum kocasıyla karısıyla yatağında dahi problemı olsa bunu etrafa değil annesine sormasını isterım çünkü onları en doğru sekılde yonlendırıcek olan bizleriz :) yanı ben böyle istiyorum evet ama sadece istemıyorum böyle de bi anne olmak ıcın çabalıyorum hepte çabalıcam :) benım babamda annemde bu sekılde davrandı en korktuğum anlarda bile sığındığım limandı

e insallah esinizin anne babasi da boyle iyi(!) davranmamistir, siginacak liman degildir de sizin yataginizda bir sorun yasarsa gidip kaynananiza kayinbabaniza danismiyordur diyeyim ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…