• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi buradan Instagram adresin reklamını neden yapıyorsun? Ne yapalım biz senin Instagram adresini? Gidip adamı yaşama sebebim kocam diye koymuşsun profili zaten.
Kart zamparalara kullandırıyorsunuz kendinizi aynen kendisi çok düzgün biriymiş ya bu yaşına kadar evlenmemiş. Ne kadar safsınız ya çok uyanık gezinirsiniz bir de ortada hey Allahım.

Kel falan değil bu arada saçlarida var 🙃tipi falan hiç yaşını göstermiyor
Yaşını göstermeyebilir ama bu kimlikte ki yaşını değiştirmiyor bende yaşımı gostermem ama gercekte öyle değil.

20 yaş çok fazla ailen karşı çıkar mı filan demişsiniz de emin olun onun ailesi karşı çıkmaz aksine oğlumuz genç kızla evlendi diye gerile gerile gezerler.

Kendi yaş grubumda ki sevgilim aldattı demişsiniz de 40 yaşında ki aldatmaz mi böyle bir garantisimi var.

Annenize babanıza yazık kim bilir sizin için ne güzel hayaller kuruyordur gelecekte şöyle olacak böyle olacak diye.

Bu kişiyle evlenseniz annenize babanıza anne -babami diye hitap edecek kendi yaş grubunda ki insanlara yol yakınken dönün sonra pişman olursunuz evlendik çocuğum var bosanamiyorum ailem arkamda degile kadar gider olay eğer bitirmeZseniz.

Nedense fake olduğunuz düşünüyorum insanlar size doğru olanı göstermeye çalıştıkça kendi bildiğiniz yapmaya çalışıyoruz. Madem kendi bildiğiniz yapacaktınız buraya neden konu açtınız ki?Ayrıca platform dışına yönlendirmek yasak

Ayyyyy. En sevmediğim şey. Yaşlı adam. 🤮 benlik değil gerçekten , çıtır bul kendıne delirdin galıba?

Yaşını göstermeyebilir ama bu kimlikte ki yaşını değiştirmiyor bende yaşımı gostermem ama gercekte öyle değil.

20 yaş çok fazla ailen karşı çıkar mı filan demişsiniz de emin olun onun ailesi karşı çıkmaz aksine oğlumuz genç kızla evlendi diye gerile gerile gezerler.

Kendi yaş grubumda ki sevgilim aldattı demişsiniz de 40 yaşında ki aldatmaz mi böyle bir garantisimi var.

Annenize babanıza yazık kim bilir sizin için ne güzel hayaller kuruyordur gelecekte şöyle olacak böyle olacak diye.

Bu kişiyle evlenseniz annenize babanıza anne -babami diye hitap edecek kendi yaş grubunda ki insanlara yol yakınken dönün sonra pişman olursunuz evlendik çocuğum var bosanamiyorum ailem arkamda degile kadar gider olay eğer bitirmeZseniz.
Ben yazdığım yorumu mesajimi nasıl silebilirim birisi yardımcı olursa çok sevinirim
Nedense fake olduğunuz düşünüyorum insanlar size doğru olanı göstermeye çalıştıkça kendi bildiğiniz yapmaya çalışıyoruz. Madem kendi bildiğiniz yapacaktınız buraya neden konu açtınız ki?Ayrıca platform dışına yönlendirmek yasak
Feyk falan değilim canim evet yeni üyeyim ama açtığım konu hiç feyk falan değil ben

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
2 sene sonra sevgilim dediğine dedem diyeceksen evlen

Sevsin bi zahmet bulmuş çıtırı. Anlaşamama şansı yok ki bi de. Zaten bunların ortak özelliği yaşlarını hiç göstermemeleri. Bi tane de gösteriyor diyene daha denk gelmiş değilim.
Çünkü hepsi spor yapıyor, o yüzden yaşlarını hiç göstermiyorlar. Hepsi sabah akşam spor salonunda, her sabah işe gitmeden önce 8 km koşuyorlar, çok enerjikler.

Babanızla ilişkiniz nasıl? Yani babanızla ilgili bir duygusal boşluk içinde misiniz de sevgiliniz size iyi geliyor acaba? Ben direkt bunu gördüm.

Eklentiler

• 65350E7C-F00A-4455-9AE8-9418436A7E79.webp
    65350E7C-F00A-4455-9AE8-9418436A7E79.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben yazdığım yorumu mesajimi nasıl silebilirim birisi yardımcı olursa çok sevinirim

Feyk falan değilim canim evet yeni üyeyim ama açtığım konu hiç feyk falan değil ben
Silemezsiniz yasak çünkü sadece yorumlara kapatılır yöneticiye yazarak yada etiketlereyerek.

Eşiyle arasında 13 yaş fark olan arkadaşm çıldırmak üzere... ilk yıllar çok güzeldi adam kızın nazıyla oynadı bir dediğini iki etmedi. Hatta o zamanlar arkadaş bize hep " ben çoluk çocukla uğraşamam olgun seviyorum" derdi. Şimdi noldu biz 40 yaşina geldik her anlamda zirvedeyiz ama adam 50li yaşlarda... arkadaş gezmek istiyor adam evde oturmak... çocukların etkinliğinde adam yoruluyor, libido konusuna girmiyorum bile... eşimle yaşıt sayılırız hayata beklentimiz hep paralel gitti. Birbirimizi tamamlıyoruz. İlk yıllar göze batmasa da zamanla yaş farkı büyük bir uçurum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back