• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle nedense konudan fake gibi bir hissiyat aldım.
Gerçek olduğunu farzederek; 20 yaş kadın, 40 yaş erkek ilişkisi bana hiç de normal gelmiyor. 40 yaşında bildiğin hayat tecrübesi olan kelli felli adamla 20 yaşında hayatının baharında genç bir kadın ilişkisi bana göre normal değil hatta bir tık iğrenç geliyor kusura bakmayın.
Hiç bu tür maceralara gerek yok. Herşey denginle ve dengede olursa güzel.
Kel falan değil bu arada saçlarida var 🙃tipi falan hiç yaşını göstermiyor

Sevgiliniz asla iyi birisi değil tam tersine hayatınızı berbat edecek bencil biri. 20 yaş çok fazla. Olgun olduğu için hoşunuza gitmiş fakat bir süre sonra bu kadar olgunluğun hiçte iyi bir şey olmadığını anlayacaksınız.
Çok doğru söylüyorsun

Sevgiliniz asla iyi birisi değil tam tersine hayatınızı berbat edecek bencil biri. 20 yaş çok fazla. Olgun olduğu için hoşunuza gitmiş fakat bir süre sonra bu kadar olgunluğun hiçte iyi bir şey olmadığını anlayacaksınız.
Doğru

Çok doğru söylüyorsun

Daha çok gençsiniz orta 20'lerinize geldiğinizde fikirleriniz çok değişecek.
Birde adam iyi niyetli degil, erkekler genç kadıları ancak iyilik ve ilgiye boğarak elde edeceğini çok iyi biliyor. Yani sandığınız gibi iyi değiller.

Son düzenleme:
Kel falan değil bu arada saçlarida var 🙃tipi falan hiç yaşını göstermiyor

40 yaşındaki bir adam kendine iyi bakmasa bile yaşını göstermeye bilir fakat 40' karının ortalarından sonra hızla yaşlanmaya başlayacak. O zaman babanız gibi görünecek. Ayrıca genç göstermeye ihtiyacı olmayan genç adamlar varken ne gerek var bu kadar büyük birine.

Bakin ben size instagram sayfami vereceğim aynan siz lütfen bana ordan mesaj atabilir misiniz özel bir şey söylecektim size kendi konum bu arada
Eğer konu birlikte iyi vakit geçirmekse yaş farkının önemi yok. Ama evlilik odaklı düşünüyorsanız çok zor. Kendi ailemde gördüğüm için biliyorum. Bence evliliği en cazip kılan şey "birlikte yaşlanmak". Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkide birlikte yaşlanamıyorsunuz. Hatta 20-25 yıl sonra siz ister istemez biraz bakıcı durumuna geliyorsunuz. Çocuğunuz olsa onun için ayrı

Eğer konu birlikte iyi vakit geçirmekse yaş farkının önemi yok. Ama evlilik odaklı düşünüyorsanız çok zor. Kendi ailemde gördüğüm için biliyorum. Bence evliliği en cazip kılan şey "birlikte yaşlanmak". Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkide birlikte yaşlanamıyorsunuz. Hatta 20-25 yıl sonra siz ister istemez biraz bakıcı durumuna geliyorsunuz. Çocuğunuz olsa onun için ayrı bir travma (bunu da kendimden biliyoru

normal bir durum degil bence. Benim eski is arkadasim yaninda calistigimiz profesörle evlenmis. Kadinin yaninda adam babasi gibi duruyor. Ne gerek var. Adam zaten sıkıntılı bir tip ama böyleleri iyi manipüle eder. Kendinize yazik etmeyin

Ben size olan sevgisini sorgulamıyorum. Kendi hayatımda gözlemlediğim şeyleri aktarıyorum. Babam da annemi çok seviyordu ama annem 55 yaşında yalnız kaldı. Oysa tam olarak hayatta bir eşe ihtiyacınız olacak bir yaş bu. Bu durum yaş farkı olmayan çiftlerin de başına gelebilir tabii ki. Ama bu sadece bir "ihtimal" olur. Ama sizin durumunuzda bu bir ihtimal olmayacak, "kesinlik" olacak. Bunu ilişkinizi kesmeniz için söylemiyorum. Sadece devam etmeyi düşünüyorsanız neler yaşayacağınızı bilerek bu kararı verin diye anlatıyorum.
lütfen instagram sayfama yazin 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Affedersizniz ben Adamin maaşi için evleneceğim demiyorum ki size çok mu zengin yada fakir mi diyorsunuz o yüzden maaşli diye maaşini söyledim

Ee! Bu daha kötü. Yaşlı adamlarla evlilik çok para varsa sürüyor sizinki de oda yokmuş. Hiçbir artısı olmayan bu adam sizi aldatan erkek arkadaşınızdan çok daha büyük zarar verecek ama farkında değilsiniz.

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
21 bence hala ergen denilebilecek bir yaş maalesef. Asla sağlıklı düşüneceğin bir dönemde değilsin. Ki yaptığın tercihten net olarak bunu görebiliyoruz.

Henüz evlilik için çok gençsiniz zaten.
Ne gerek var böyle şeylere, önce bir hayat tecrübeniz oturmalı.
Evlilik daha sonra olması gereken birşey.

20 yaş çok fazla, araya kuşak farkı giriyor. O yüzden, en güzeli siz kendi yaşınıza daha uygun bir ilişki içinde olmanız daha mantıklı olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back