Hsv2 olarak bilinen genital uçuk. Nasıl dudağında uçuk çıkar ya aynısının genital bölgede çıkıyor olması olay. Kalıcı tedavi yok. Virüs vücuda girip yerleşiyor bir daha da çıkmıyor vücuttan. Sadece atak dönemlerinde belirtileri azaltıcı ilaçları var. Cinsel yolla bulaşan bir hastalık.Hastalık tam olarak ne anlayamadım da ama düzenli tedavi ile de mi geçmiyor?
15 yıl evli kalmış. 10 yıla yakındır bu hastalik var. 8 yıldır aktif lezyon olmamış. yani daha ilişkiye başlamadan dürüstçe söyledi bunu.Eminim eski eşinden bulaşmıştır.
Ben de dudaktaki versiyonu mevcut. Ağız kenarlarında da çıkıyor. İlacı var ama olsa bile zor iyileşiyor. Nefretlik.Hsv2 olarak bilinen genital uçuk. Nasıl dudağında uçuk çıkar ya aynısının genital bölgede çıkıyor olması olay. Kalıcı tedavi yok. Virüs vücuda girip yerleşiyor bir daha da çıkmıyor vücuttan. Sadece atak dönemlerinde belirtileri azaltıcı ilaçları var. Cinsel yolla bulaşan bir hastalık.
36 yaşında ve eminimErkek arkadaşınız kaç yaşında ve karısının bulaştırdığından emin misiniz?
Kadın mı söyledi evet ben kocamı aldattım hastalık bulaştırdım diye yoksa bizzat virüs bulaşırken kendi gözünüzle mi gördünüz? Genceciksiniz, daha hayatın başındasınız. Kimi sevip aşık olacağımızı bilmiyoruz kısmet işi tamam da bile bile derdin sorunun hastalığın içine de atlamanın alemi yok. Eski karısı hakkında iyi konuşan, sorun onda değildi bendeydi ben şerefsizlik yaptım diyen adamı bulan gören varsa bana da haber verin.Aramızda 36 yaşinda. Ve evet eminim
Ya ben de tam bundan korkuyorum öldürmeyen süründüren cinsten. Ben erkek arkadaşıma yüzde yüz güveniyorum. Diyemem insan bu beşer şaşar. Her şeyi doğrudur şimdi. O yapmaz diyemem. Bugün a der yarın b der. Bu konuda söylediklerine inanmayı tercih ediyorum.Ben eşinin bulaştırdığına inanmıyorum. Eşine o bulaştırmıştır ama en başta söylemesini dürüstçe buldum yoksa size de bulaştırırdı.
Aşırı yok mu bunun öncesinde aşı olsanız yine de bulaşıyor mu?
Benim arkadaşımda vardı lazerle falan yaktırıyordu arada ama kızın psikolojisini bozmuştu kötü bir hastalık dikkat edin. Geçmiyor çünkü .
Yo hayır ne iyi konuşuyor ne kötü. Ben ne yaşadın detaylı anlat dedim. Anlattı. Bitti. Bir daha da hiç konusunu açmadı. Aslında kısaca boşandıktan sonra süreci sağlıklı atlatmış bir erkeğin tüm özellikleri mevcut.Kadın mı söyledi evet ben kocamı aldattım hastalık bulaştırdım diye yoksa bizzat virüs bulaşırken kendi gözünüzle mi gördünüz? Genceciksiniz, daha hayatın başındasınız. Kimi sevip aşık olacağımızı bilmiyoruz kısmet işi tamam da bile bile derdin sorunun hastalığın içine de atlamanın alemi yok. Eski karısı hakkında iyi konuşan, sorun onda değildi bendeydi ben şerefsizlik yaptım diyen adamı bulan gören varsa bana da haber verin.
Ben arkadşaım anlatınca meraktan Googledan bakmıştım. Allah göstermesin çok kötü duruyor. Eger bakmadıysan bak ve öyle karar ver.Ya ben de tam bundan korkuyorum öldürmeyen süründüren cinsten. Ben erkek arkadaşıma yüzde yüz güveniyorum. Diyemem insan bu beşer şaşar. Her şeyi doğrudur şimdi. O yapmaz diyemem. Bugün a der yarın b der. Bu konuda söylediklerine inanmayı tercih ediyorum.
Maalesef koruyucu bir aşı mevcut değil.
Ama bu hastalık da öldürmeyen süründüren cinsten bir şey.