Yok tabii ki sadece dikis tutturmak değil olay. Ama baktığınız da benim yapacağım fedakarlık yani sağlığım ve yani bu böyle benimin içinde kemirecek. Hele yarın bu sebepten çocuk olsa bir sorun yaşansa ben hem kendime hem ona hayatı dar edecegim biliyorum. Aşk falan hak getire o zaman işteSadece bu ilişkinizde dikiş tutturabildiğiniz için mi devam edeceksiniz?
Yaşınız henüz genç. Daha kimler çıkacak karşınıza...
15 sene evli kaldığına göre yaş farkınızda, tecrübe farkınızda çok fazla olmalı.
Bir de bu duruma büyük bir sağlık sorunu eklenince ilişki bence no.
Yok tabii ki sadece dikis tutturmak değil olay. Ama baktığınız da benim yapacağım fedakarlık yani sağlığım ve yani bu böyle benimin içinde kemirecek. Hele yarın bu sebepten çocuk olsa bir sorun yaşansa ben hem kendime hem ona hayatı dar edecegim biliyorum. Aşk falan hak getire o zaman işte
Ben arkadşaım anlatınca meraktan Googledan bakmıştım. Allah göstermesin çok kötü duruyor. Eger bakmadıysan bak ve öyle karar ver.
Yarın birgün sana da bulaşır sonra ayrılırsınız senin için daha kötü olur.
Keşke çözümü olsa , anlaştığın birinden böyle ayrılmak üzücü olur ama ben o arkadaşımla aynı evde olmaya korkuyordum bana da geçerse diye wc den falan
Ya bu sigilden biraz daha farklı sanırım. Siğili hiç araştırmadım. Aşığım gözümü kapar girerim desem çocuğa bulaşma riski var normal doğum sırasında. bir bebek için ölümcül bir hale gelebiliyor bu durum. Böyle küçük küçük sivilce gibi genitalin bölgenin belli bir kısmında çıkıyor bildiğim kadarıyla. İdrar yaparken yanma yapıyor, ateş, hassasiyet gibi durumlar söz konusu. Bağışıklık sistemi her düştüğünde ortaya çıkma ihtimali var.Herkeste genital siğil çıkabilir. Bende de zaman zaman bunun gibi bişiyler çıkıyor eşimde de çıkıyor. Dudağında da çıkar öpüşürsen bulaşır vs. Herkesin vajinası penisi hayatının her döneminde yarasız siğilsiz sivilcesiz çıbansız mı oluyor. Hepatit b taşıyıcısıyım diye benle görüşmek istemeyen flörtlerim oldu. Her boka ölümcül hastalık muamelesi de yapmasanız mı? Konu sahibi çok aşık mı bilemem ama tüm organı saran seviyede mi bu siğiller mesela? Kondom bile taksanız sizi rahatsız edecek mi keyfinize psikolojik olarak engel koyacak mı bunları bilmelisiniz.
Hepatit b de anneden çocuğa bulaşıyor ama doktorlar doğum sırasında önlemini alıyorlar. Siğilde de böyle bir şey mümkün değil mi? Mümkün olmaması bana imkansız geliyorYa bu sigilden biraz daha farklı sanırım. Siğili hiç araştırmadım. Aşığım gözümü kapar girerim desem çocuğa bulaşma riski var normal doğum sırasında. bir bebek için ölümcül bir hale gelebiliyor bu durum. Böyle küçük küçük sivilce gibi genitalin bölgenin belli bir kısmında çıkıyor bildiğim kadarıyla. İdrar yaparken yanma yapıyor, ateş, hassasiyet gibi durumlar söz konusu. Bağışıklık sistemi her düştüğünde ortaya çıkma ihtimali var.
Kondom takmak engelliyor evet, yüzde elli civarı.
15 yıl evli kalmış. 10 yıla yakındır bu hastalik var. 8 yıldır aktif lezyon olmamış. yani daha ilişkiye başlamadan dürüstçe söyledi bunu.