Sevgilim genital herpes hastası.

Sadece bu ilişkinizde dikiş tutturabildiğiniz için mi devam edeceksiniz?

Yaşınız henüz genç. Daha kimler çıkacak karşınıza...

15 sene evli kaldığına göre yaş farkınızda, tecrübe farkınızda çok fazla olmalı.

Bir de bu duruma büyük bir sağlık sorunu eklenince ilişki bence no.
Yok tabii ki sadece dikis tutturmak değil olay. Ama baktığınız da benim yapacağım fedakarlık yani sağlığım ve yani bu böyle benimin içinde kemirecek. Hele yarın bu sebepten çocuk olsa bir sorun yaşansa ben hem kendime hem ona hayatı dar edecegim biliyorum. Aşk falan hak getire o zaman işte

Yok tabii ki sadece dikis tutturmak değil olay. Ama baktığınız da benim yapacağım fedakarlık yani sağlığım ve yani bu böyle benimin içinde kemirecek. Hele yarın bu sebepten çocuk olsa bir sorun yaşansa ben hem kendime hem ona hayatı dar edecegim biliyorum. Aşk falan hak getire o zaman işte

Aynen öyle. Cinsellik keyifli ve güzel bir duygu. Bunu kafanızda bir sürü soru işareti ile yaşamanız size bir ömür eziyet.

Ben arkadşaım anlatınca meraktan Googledan bakmıştım. Allah göstermesin çok kötü duruyor. Eger bakmadıysan bak ve öyle karar ver.
Yarın birgün sana da bulaşır sonra ayrılırsınız senin için daha kötü olur.
Keşke çözümü olsa , anlaştığın birinden böyle ayrılmak üzücü olur ama ben o arkadaşımla aynı evde olmaya korkuyordum bana da geçerse diye wc den falan

Baktım dedim ya biliyorum her şeyini hastalığın.

Ek bilgilendirme olması adına tuvaletten, havuzdan geçmesi aşırı aşırı düşük ihtimaller. Yabancı kaynaklar bu konuda daha bilgilendirici. Türkçe kaynaklar baya kısıtlı maalesef.

Bir de o kısmı var bunu onun omuzlarına yükleyerek ayrılmak istemiyorum. Farkında bu konuda kararsız olduğumun açıkça belirttim kendisine. Onu suçlamadığımı biliyor. Çünkü bu durum tam tersi de olabilir. Ben hastalığı olan kişi olabilirdim yani. Ancak kararsız olduğumu da biliyor.

Herkeste genital siğil çıkabilir. Bende de zaman zaman bunun gibi bişiyler çıkıyor eşimde de çıkıyor. Dudağında da çıkar öpüşürsen bulaşır vs. Herkesin vajinası penisi hayatının her döneminde yarasız siğilsiz sivilcesiz çıbansız mı oluyor. Hepatit b taşıyıcısıyım diye benle görüşmek istemeyen flörtlerim oldu. Her boka ölümcül hastalık muamelesi de yapmasanız mı? Konu sahibi çok aşık mı bilemem ama tüm organı saran seviyede mi bu siğiller mesela? Kondom bile taksanız sizi rahatsız edecek mi keyfinize psikolojik olarak engel koyacak mı bunları bilmelisiniz.

Herkeste genital siğil çıkabilir. Bende de zaman zaman bunun gibi bişiyler çıkıyor eşimde de çıkıyor. Dudağında da çıkar öpüşürsen bulaşır vs. Herkesin vajinası penisi hayatının her döneminde yarasız siğilsiz sivilcesiz çıbansız mı oluyor. Hepatit b taşıyıcısıyım diye benle görüşmek istemeyen flörtlerim oldu. Her boka ölümcül hastalık muamelesi de yapmasanız mı? Konu sahibi çok aşık mı bilemem ama tüm organı saran seviyede mi bu siğiller mesela? Kondom bile taksanız sizi rahatsız edecek mi keyfinize psikolojik olarak engel koyacak mı bunları bilmelisiniz.
Ya bu sigilden biraz daha farklı sanırım. Siğili hiç araştırmadım. Aşığım gözümü kapar girerim desem çocuğa bulaşma riski var normal doğum sırasında. bir bebek için ölümcül bir hale gelebiliyor bu durum. Böyle küçük küçük sivilce gibi genitalin bölgenin belli bir kısmında çıkıyor bildiğim kadarıyla. İdrar yaparken yanma yapıyor, ateş, hassasiyet gibi durumlar söz konusu. Bağışıklık sistemi her düştüğünde ortaya çıkma ihtimali var.

Kondom takmak engelliyor evet, yüzde elli civarı.

Ya bu sigilden biraz daha farklı sanırım. Siğili hiç araştırmadım. Aşığım gözümü kapar girerim desem çocuğa bulaşma riski var normal doğum sırasında. bir bebek için ölümcül bir hale gelebiliyor bu durum. Böyle küçük küçük sivilce gibi genitalin bölgenin belli bir kısmında çıkıyor bildiğim kadarıyla. İdrar yaparken yanma yapıyor, ateş, hassasiyet gibi durumlar söz konusu. Bağışıklık sistemi her düştüğünde ortaya çıkma ihtimali var.

Kondom takmak engelliyor evet, yüzde elli civarı.
Hepatit b de anneden çocuğa bulaşıyor ama doktorlar doğum sırasında önlemini alıyorlar. Siğilde de böyle bir şey mümkün değil mi? Mümkün olmaması bana imkansız geliyor

Erkek için uçuk virüs o kadar tehlikeli değil ama kadınlar için rahim kanserine kadar yolu var . İçerden parça alınması vajinanin virüs olması öyle lafta kolay olabilir ama psikolojik olarak bitirir . Seviyorsam kabul ederim diyenler vallahi saf . Bırakın Allah aşkına yol verin gitsin neden mis gibi cinsel hayatınıza virüs bulaştırıp siğil belası ile uğraşıp yaktırıp duracaksiniz kondom falan da çare değil illa bulaşıyor oral falan aman diyim boğaza da geçer hele bir de sezeryan cart curt yahu neyin kafası bu bosverin biri gider biri gelir illa ısrar etmek saçma

Çok duygusal davranıyorsunuz. Adamı da sevmiyorsunuz. sadece yeni birini bulamam korkusuyla birakamıyorsunuz. Bu hastalık kadınları erkeklerden çok daha fazla etkiliyor ve çok ciddi sorunlara neden oluyor. Ben olsam asla devam etmem.
Hiç evlenmemiş siniz ne işiniz var 15 yıl evli kalıp boşanmış bir adamla.

Erkekler çok şanslı ister evli ister boşanmış çocuk, ister yaşlı olsun bazı detayları iyi okuyamayan kızlarımız bulamam korkusuyla hiç bir adama hayır demiyor.

Ah kadın hastalığı almış yetmemiş daha iftira yiyor. Klasik erkek yalanı eskort sevdam var korunmakta bana göre değildi demiyor da hayatını yaktığı eski eşine suçu atıyor..
bunun bir versiyonu da benim kuzenimin eşi. bariz aldatıyor adam ama kuzenime arkadaşımda vardı onun tuvaletinden kaptım diyor bizim kız da yiyor afiyetle.
Ne diyebiliriz ki he diyip geçtik biz de öyledir dedik boşanmaya niyeti yoktu

15 yıl evli kalmış. 10 yıla yakındır bu hastalik var. 8 yıldır aktif lezyon olmamış. yani daha ilişkiye başlamadan dürüstçe söyledi bunu.

8 yıldır aktif olmaması imkansız. 8 yıl boyunca hiç aktif olamayan bir hastalığı sevgiliniz hastalık olarak görmez sizinle de paylaşma gereği duymazdı. İnanmayın.

X