Merak ediyorum seni sevmiyorsa neden senden çocuk yapmışHamileyken aldatıldım, bunu çocuğum 18 günlük ve yoğun bakımda yatarken bir metres tarafından öğrendim. Benim eski eşim demek bile istemediğim o adam, bir kez olsun benimle boşanmayı dahi konuşmamıştı hayatına o kadın girene kadar ama o aşağılık kadına uzun zamandır mutlu olmadığını boşanmak istediğini söylemiş, ayrılmama sebebi olarak çocuğunu göstermiş. Sizden hiç bir farkım yok, sizin meselenizde bu ama beni tercih etti seviyor kafasındasınız, siz sadece basit bir kaçamaksınız. Utanmadan birde özlerde dönersem felan yazmışsınız, siz insan bile olamazsınız. Benim çocuğum şuan babasıyla vakit geçiren çocukların gözünün içine bakıyorsa sebebi sizin gibi alçak insanlar. Önce eşine sadık olmayı bilmeyen sonra da evli ve başkasına ait olduğunu bile bile hayatında kalmaya devam eden sizler mide bulandırıcı varlıklarsınız. Gururdan onurdan haysiyetten noksan olmak bu kadar kolay olamaz. Unutmadan yaşattığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz, sizde evlenince evlendiğiniz adama göğsünüzü gere geree evli bir adamla birlikteydim dersiniz.