- 3 Şubat 2009
- 9.750
- 16.527
- 44
Şuan bende iki çocuklu kocası tarafından değer verilmeyen biriyim ama hiç haketmesede onu çok seviyorum bir ay oldu uzaklarda çalışıyor umursamiyo beni aramasam aylarca küs kalsam aramaz sormaz beni..baristigimizda beni çok sevdiğini söylüyo neymiş benim konuşma tarzım onu sikiyomus herşeyi uzatiyomusum kendini düzelt seninle yine çok mutlu oluruz diyo ama kendisi hepten sorunlu hatasını bilen bir insan değil.. beni aldatmak asla aklımın ucundan geçmez.. olurda arkadaş çevresine uydu yaptı bir kere zaten bana söylemez ama vicdan azabı çeker çünkü onu nekadar çok sevdiğimi biliyor.. ve bunu ogrenirsem dünyam başıma yıkılır bana ve çocuklarıma nasıl ihanet ettiğinin hesabını sorarım ondan. Ayrılırım evet hem eşimi hemde onunla beraber olan kişiyi Allah'a havale ederim ama eyer evli olduğunu bildiği halde eşimle cikiyosa tabyyy onun saçını başını yolmadanda durmam emin ol. Ama sen akıllısın hatani biliyosun bence ondan sana hayır gelmez karısını aldatan gün olur senide aldatır seviyorum lafları bosss ihanete karşıyım..
Kocasi tarafindan deger verilmeyen aylarca aranip sorulmayan biri aldatilmadigindan nasi bu kadar emin?