Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben size uzak diyorum aslinda. Ilk mesajimda da bunu soyledim. Benim eski eşim son 6 ayda bana illallah ettirdi. Disari ciktigim gün cocugu erkenden eve getiriyordu bilerek, eve getirdigimde kapiyi sen acmalisin gibi sacma sapan seylerle beni yönetmeye calisti, 5 6 defa aradi daha neler neler. Baktim ki bunun sonu yok buyuk olay cikardim ve önünü kestim. Sizin sevgiliniz bunu yapamiyor. Eski eşte ariza bi tip. Cok yipranirsiniz
Daha gencsiniz inanın degmez

10 yaşında bir çocuk kendi yıkanamıyor, yalnız uyuyamıyor evet inanması zor ama malesef. 10 gün görüşmediğimiz zamanlar da oluyor dedim sürekli olduğunu söylemedim. pedagog yorumu sanırım sizinkinden profesyoneldir. 10 yaşında bir çocuğun elinde bıçaklı katillerle annesini çizmesi, kaza yapan arabalarda annesini çizmesi sanırım sizin uzmanlık alanınızda cevaplayacağınız sorunlar değildir. yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi

bence hanımefendi çocuktan da şikayetçi açıkçası sorun eski eş değil.
öncelik kendisi olsun istiyor

Konu sahibi sen şuan anneyi suçlayalım diye olmayan şeyleri baya abartarak yazmaya başladın.

Zaten bu adamla ilişkin çocuk olmasa bile çok sorunlu berbat haldeymiş, bu hırsla inatla sanki memlekette koca yokmuş gibi evlenirsin sırf evlenmek için, sonra gelir konu açarsın.

Eminim çocuk ayda bir kere yıkanıyor, eminim.

Madem eski eş bu kadar vasıfsız bir anne, sevgiliniz ispatlayip mahkeme yolu ile çocuğunu alsın, neden almıyor? Çocuk bu halde ise babayım diye ortalarda gezmeye utanmıyor mu? Benim eski kocam çocuğumu evde yalnız bırakmakla tehdit edecek, 2 haftada 1 banyo yaptıracak, çocuğum sefil olacak psikolog psikolog gezecek bende ayy ama eski eş almama engel oluyor diyeceğim? Ya siz olaylari abartıyorsunuz ya da sevgiliniz Şam babası.

hmm şimdi de bunlar çıktı.
madem öyle neden çocuğun haftada bir görmesi gerekiyor ama 2/3 görüyor diye şikayet ettiniz ?
madem çocuğa çok iyi ablasiniz babasının sürekli görmesini istemeniz gerekmiyor mu bu şartlarda?
babasının çok umrunda ise neden bu velayet hala annede madem durum böyle kötü?
siz inanıyor musunuz bu anlatılanlara?

sınır çizemiyor, konularda çocuk üzerinden geliyor beni rahatsız eden konu zaten o. konu çocuk olunca benimkinin haassas karnı haliyle yoksa dedigim gibi gelsin gitsin yedireyim içireyim sevdiğim adamın parçası ama herkes haddini bilecek ki orada da benimki hatalı haklısınız

Onlarin toksik bir iliskisi var. Ikiside memnun halinden. Had bildirmek o kadar zor degil inanin

bugün bana bu yüzden bağırdı zaten ben kadının huyunu biliyorum o yüzden sana karışma dedim şimdi çocuğumu bana göstermeyecek yaptığından mutlu musun diyor
Haksız mı peki? Siz niye karıştınız konuşmaya? Kime, neyi kanıtladınız? " Bu adam benim, istediğin gibi davranamazsın " mı demek istediniz? Benim dediğiniz adam kızıma odaklanacağım, seni istemiyor demiş, kızını seçmiş, şimdi ne yapacaksınız?

Hayatımda ilk defa boşanmış, hele cocuklu bir adamla birlikte oluyorum. Zorluklarını düşünüyordum ama bu kadar kötü olabileceğini hiç akıl etmedim ve malesef sevdim
Bu kadar kötü olmayacak, daha kötü olacak. Kendine yazık etme. Adam çocuğun babası, istediği gibi görüşür ama sıra sana hiç gelmeyecek. Bekar dengin olan birini bul.

Cocugun tum sorunlari anneden kaynakli gibi aktariyor onu bende farkettim ama iki tarafli hersey. Banyo meselesi bile ilginc mesela
10 yaşında bir çocuk iki hafta banyo yapmasa okulda bile aile çağırıp uyarılır,
hayır çocuk bu kadar sorunlu bir durumda iken sen kendi ilişkini mi düşünüyorsun derler adama?
madem çocuk bu kadar kötü durumda nasıl babası hayır diyebilir?
ben son anlatılanların kesinlikle abartı olduğuna eminim

ben bana anlatılanı dinliyorum gördüğümü yaşıyorum. sırf bu anlattıkları yüzünden dedim zaten al veayetini diye. iyi olacaksa kızın psikolojisi düzelecekse al dedim razıyım ama aralarında ne var bilmiyorum, alamam vermiyor dedi

Maddi durumu, ev şartları uygun olan kimse çocuğu ayda bir yıkatmaz. Bu kadın çalışıyormuş, babaanne var ortada, hadi anne babayı geçtik, en kötü babaannesi yıkar. Kadın sallıyor şuan.

Maddi durumu, ev şartları uygun olan kimse çocuğu ayda bir yıkatmaz. Bu kadın çalışıyormuş, babaanne var ortada, hadi anne babayı geçtik, en kötü babaannesi yıkar. Kadın sallıyor şuan.
ben adamın bunları abartarak anlattığını düşünüyorum hanımefendiye ,
kendisi de sorgulamadan inanmış.

Simdiki emeginize üzülüyorsunuz illerde emeklerinize daha cok üzülüceksiniz beterin beteri var sükür edin ki bastan gördünüz herseyi bunlara Ragmen devam ederseniz tabiki sizin karaniniz cok büyük problemli huzursuz bir evlilige hazir olun caniniz acimadan anlayamasiniz bazi seyleri burdaki arkadaslar sizi nekadar uyarsa bile eksi esi deli diyorsunuz bir sefer duymayla şoku üstünüzden atamadiniz illerde bunlari devamli ducaksiniz ozman ne yapicaksiniz ??

çocuğun genel devamsızlığı hk detay vermedim haklısınızo yüzden böyle yazmanız normal. çocuk her hafta istisnasız en az 1 gün okula gitmiyor. bakın en az 1 gün diyorum. noldu diyorum bi gün boğazı şişiyor diğer hafta karnı ağrıyor. geçen sene mesela annesi keyfe keder 6-7 gün göndermedi okula mesela. anlatacak çok konum var. siz beni yerin ben hatırlatayacağım

haklısınız. burada acı acı yüzleşmek istedim sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…