evet normal değil biliyorum, da işte sevdiğim için mutlu olunacaksa ona da kabul dedim ne bileyim
ben bana her anlatılana inanmıyorum zaten ama gördüklerimle eşleştirince çook şey oturuyor yerineDeğil mi ya? Bende bir gariplik sezdim konuyu ilk okuduğumda ama ön yargılı olmamak için anlamlandırmaya çalışıyorum. Bazı şeyler çok abartılı. Kadının telefonda dedikleri ve adamın çocuk seni istemiyor demesi, ilişkinin git gelli olması vs vs. Karakter olarak güvenilir durmuyor nedense.
Bir de son zamanlarda eski eşler hep manyak, aklı adamda, sorun çıkarıyor. Adamlar da yazık mağdur.Bunca yildir KK'da uyeyim, benim hatam yuzunden bosandik diyen 1 erkege rastlamadim. Ya sevmeden evlenip nasil olduysa istenmeden yapilan bir cocuk yuzunden evli kalmaya devam etmislerdir ya da kadin paragoz bir ruh hastasidir. Hic sasmaz. Hepsi ayni makineden cikmis gibi ayni seyleri soyluyor.
Dogru olsa bile bir de şu açıdan bakın,kişinin kalitesini gösteren önemli kriterlerden biri de kimlerle arkadaş/sevgili olduğudur. Hele ki evlenip çocuk yaptığı biri çok şey anlatır. Öylesine evlenip, istemeden çocuk yapan kişi en iyi ihtimalle sorumsuzdur. Sorumsuz, duygularından emin olmadan hareket eden biriyle evlenmek istediginize emin misiniz? Sevmediği birinden öylesine çocuk yapan adamın şu anda sizi sevdiğine nasıl ikna oldunuz mesela? Yarın bir gün sizin için de hataydı/öylesineydi demeyeceği ne malum? Kaldı ki eski eşi ile sınır çizip ilişkileri düzenleneceğine size sarmış şimdiden.inandığımdan değil de bana anlatılan işte ne bileyim..
est. kızmıyorum. ben derdimi anlatmaya geldim sadeceBana kızma ama ortada bir kıriz olduğunda bunu yöntemiyor üstene yanlış hamleler yapmıyorsunuz. Bu yüzden bu ilişki size uygun değil. Erkek arkadaşınızın kaybedecek bir şeyi yok, siz kaybedersiniz.
e önceki cagirdiklarinda gitmiş demekki , kaç kişi yazdı ucunun birlikte zaman geçirmesi normal diye ..ben bana her anlatılana inanmıyorum zaten ama gördüklerimle eşleştirince çook şey oturuyor yerine
kadın bağıra bağıra seve seve geliyodun nooldu dedi ya çığlık çığlığa
est. kızmıyorum. ben derdimi anlatmaya geldim sadece
Al işte adam umut mu vermiş bu ne demek geliyordunnn noldu falan bana aralarında biseyler olduğu imâsını düşündürdüben bana her anlatılana inanmıyorum zaten ama gördüklerimle eşleştirince çook şey oturuyor yerine
Bir de son zamanlarda eski eşler hep manyak, aklı adamda, sorun çıkarıyor. Adamlar da yazık mağdur.
Dogru olsa bile bir de şu açıdan bakın,kişinin kalitesini gösteren önemli kriterlerden biri de kimlerle arkadaş/sevgili olduğudur. Hele ki evlenip çocuk yaptığı biri çok şey anlatır. Öylesine evlenip, istemeden çocuk yapan kişi en iyi ihtimalle sorumsuzdur. Sorumsuz, duygularından emin olmadan hareket eden biriyle evlenmek istediginize emin misiniz? Sevmediği birinden öylesine çocuk yapan adamın şu anda sizi sevdiğine nasıl ikna oldunuz mesela? Yarın bir gün sizin için de hataydı/öylesineydi demeyeceği ne malum? Kaldı ki eski eşi ile sınır çizip ilişkileri düzenleneceğine size sarmış şimdiden.
Sevgiliniz anlattığınız kadar çirkef bir kadından 'ay istemeden tüh yaa' çocuk yaptı diye o kadını hayatınızın merkezine koymayın. Kendinizi düşünün ve ayrılın bence.
Bir de boşanalı 7 sene olmuş. Koskoca 7 senede bu adam sınır çizememiş ya da çizmek istememiş. Akıl alır gibi değil. Yeni boşanmış olsalar kadının abartılı hallerini anlayacağım ama burdan bakınca adamın payı büyük gibi.evet ama hanımefendi de kendisini sandığı gibi masum değil bence ,kesinlikle öncelik olmak istediğini düşünüyorum.
ben şunu anlamadımben bana her anlatılana inanmıyorum zaten ama gördüklerimle eşleştirince çook şey oturuyor yerine
Daha gece çocuğu bıraktı planımız bozuldu ,bir gün anlaşılmış üç gün bıraktı diye gerilmişsin tam velayete neden tamam diyorsunevet normal değil biliyorum, da işte sevdiğim için mutlu olunacaksa ona da kabul dedim ne bileyim
konu sahibi bosanma kayıtlarını okudunuz mu hiç?est. kızmıyorum. ben derdimi anlatmaya geldim sadece
aynen ama adamla ilgili tek kötü söze inanmıyor konu sahibi.Bir de boşanalı 7 sene olmuş. Koskoca 7 senede bu adam sınır çizememiş ya da çizmek istememiş. Akıl alır gibi değil. Yeni boşanmış olsalar kadının abartılı hallerini anlayacağım ama burdan bakınca adamın payı büyük gibi.
Çocuğumu göstermez de işin bahanesi olmuş. Mahkeme kararını delip geçmek öyle kolay değil. Onu da geçtim hani bu kadın çocuğu başından atıp duruyordu? Çocuğumu göstermez ne alaka? Bu kadın adama takıntılıysa sırf onunla olan iletişimi kesilmesin diye bile gösterir çocuğu. Sallamak adamın işine geliyor gibi.
o noktadayım zaten. benden beklenen her şeyi koşulsuz şartsız kabul edip anlayış göstermem. ama onların başarısız evliliğinin de çocuklarının yaşadığı problemlerin de sebebi ben değilim. kendimi bir anda tüm problemlerin ortasında bulur oldum sürekli. yaşadığım duygu gerçekleri kabullenmemi engelliyor. sürekli manipüle edildim hala ediliyorum ben sebep olmadım bu sonaBir de son zamanlarda eski eşler hep manyak, aklı adamda, sorun çıkarıyor. Adamlar da yazık mağdur.
Dogru olsa bile bir de şu açıdan bakın,kişinin kalitesini gösteren önemli kriterlerden biri de kimlerle arkadaş/sevgili olduğudur. Hele ki evlenip çocuk yaptığı biri çok şey anlatır. Öylesine evlenip, istemeden çocuk yapan kişi en iyi ihtimalle sorumsuzdur. Sorumsuz, duygularından emin olmadan hareket eden biriyle evlenmek istediginize emin misiniz? Sevmediği birinden öylesine çocuk yapan adamın şu anda sizi sevdiğine nasıl ikna oldunuz mesela? Yarın bir gün sizin için de hataydı/öylesineydi demeyeceği ne malum? Kaldı ki eski eşi ile sınır çizip ilişkileri düzenleneceğine size sarmış şimdiden.
Sevgiliniz anlattığınız kadar çirkef bir kadından 'ay istemeden tüh yaa' çocuk yaptı diye o kadını hayatınızın merkezine koymayın. Kendinizi düşünün ve ayrılın bence.
kendisinde kaldığında yaptırıyor yani yaptırmaya çalışıyorum diyor en azından. konu çocuğun babaya gelene kadar ki sorunu zaten. genç kız oyun oynar terler, oynamasa da siz düşünün hanımlar, deyinki ben abarttım hadi 10 gün olmasın
çocuklarınızı kaç günde bir yıkıyorsunuz, gerçekten merak ettim
kadın evden çalışıyor o yüzden sorun yok. o rahatlığı olduğu için istediği zaman çalışıp istediğinde çalışmıyor. bizim mesai hafta için 8-17Benim tez hocamın kızıda sürekli hasta ve evde. Bünyesi zayıfsa, çocuğun evde kalması normal.
Bunu geçtim. Ee bu kadın çalışıyorsa, bu çocuk öyle kolayca evde kalamaz. Çalışan insan şak şak izin alamaz.
Hem o pislik herif demiyor mu, bu çocuk 6-7 gün gitmedi ben götüreyim?koca diye bulduğun kişi midesiz, pisliğin teki.
siz manipüle ne demek biliyor musunuz şüphelendim şu an. bu tavır sizin pasif agresi olduğunuza delaletyalnız ülkede manipüle edilmeyen kadın da yok ,
herkesin sevgilisi kocası narsist bide
ben de annemi resimlerde bıçakla filan çiziyorum ondandır.siz manipüle ne demek biliyor musunuz şüphelendim şu an. bu tavır sizin pasif agresi olduğunuza delalet