- 23 Eylül 2023
- 3.378
- 20.957
çocuğun genel devamsızlığı hk detay vermedim haklısınızo yüzden böyle yazmanız normal. çocuk her hafta istisnasız en az 1 gün okula gitmiyor. bakın en az 1 gün diyorum. noldu diyorum bi gün boğazı şişiyor diğer hafta karnı ağrıyor. geçen sene mesela annesi keyfe keder 6-7 gün göndermedi okula mesela. anlatacak çok konum var. siz beni yerin ben hatırlatayacağım
size bunları sevgiliniz anlatıyor değil mi ?çocuğun genel devamsızlığı hk detay vermedim haklısınızo yüzden böyle yazmanız normal. çocuk her hafta istisnasız en az 1 gün okula gitmiyor. bakın en az 1 gün diyorum. noldu diyorum bi gün boğazı şişiyor diğer hafta karnı ağrıyor. geçen sene mesela annesi keyfe keder 6-7 gün göndermedi okula mesela. anlatacak çok konum var. siz beni yerin ben hatırlatayacağım
Eşimin ailesi, eşimin eski eşi, boşandığı eşinden olan çocuğu, eski sevgilisi... diye açılan konularda suçlu sadece erkek. Ne ailesiyle ne eski eşiyle ne çocuklarıyla sağlam ve kuralları olan ilişkiler kuramadığı, sınırları belirlemediği için oluyor bunlar. Eski eş devamlı sorun çıkartan biriyse ve çocuğu kullanarak istediklerini yaptırıyorsa siz her zaman dış kapının mandalı olacaksınız. Adam daha evlenmeden demiş kızım seni istemiyor onunla ilgilenmem lazım diye. Nedir bu ısrarınız? Ha evlenir bir çocuk da ben yaparım görür gününü o kadın diyorsanız hayatınızın hatasını yaparsınız. Siz doğurdunuz diye kızına arkasını dönmez. Çocuksuz boşanmak kolay, çocuk yaparsanız onu da batağa çekersiniz.beni bırakmıyor ki adam, birbirimizi seviyoruz, martta nikah yapacağız diye evimizi bile düzdük. bu yüzden bu kadar bir arada olduk ama bu sorunlar hiç bitmedi. normal gelmemek değil konu kadın olarak anlarsınız neyin normal olmadığını benim derdim normal olmayan görüşmeler
körler sağırlar birbirini ağırlar sizinki hanımlarKonu sahibi sen şuan anneyi suçlayalım diye olmayan şeyleri baya abartarak yazmaya başladın.
Zaten bu adamla ilişkin çocuk olmasa bile çok sorunlu berbat haldeymiş, bu hırsla inatla sanki memlekette koca yokmuş gibi evlenirsin sırf evlenmek için, sonra gelir konu açarsın.
Eminim çocuk ayda bir kere yıkanıyor, eminim.
haklısınız. burada acı acı yüzleşmek istedim sadece
Velev ki tum sorun kadinda, bu sizin iliskinizi mantıklı yapmiyor ki. Kadin ortadan yok olamayacagına göre, ne yapmayı düşünüyorsunuzçocuğun genel devamsızlığı hk detay vermedim haklısınızo yüzden böyle yazmanız normal. çocuk her hafta istisnasız en az 1 gün okula gitmiyor. bakın en az 1 gün diyorum. noldu diyorum bi gün boğazı şişiyor diğer hafta karnı ağrıyor. geçen sene mesela annesi keyfe keder 6-7 gün göndermedi okula mesela. anlatacak çok konum var. siz beni yerin ben hatırlatayacağım
körler sağırlar birbirini ağırlar sizinki hanımlar
dertleşmeyeceksek yorum yapmayın rica edeceğim
ben bana anlatılanı dinliyorum gördüğümü yaşıyorum. sırf bu anlattıkları yüzünden dedim zaten al veayetini diye. iyi olacaksa kızın psikolojisi düzelecekse al dedim razıyım ama aralarında ne var bilmiyorum, alamam vermiyor dedi
haklısınız ama yetemediğini söylüyor bana işte kız olduğu için bende evime alıp yıkayamam ki üzülüyorum söyleniyorum haliyle sadeceHani sen diyorsun ya çocuğun anası çocuğa bakmıyor. Ha bak bu bakma işi iki kişilik. Çocuğu yıkamayan, temiz giydirmeyen, okula göndermeyen sadece anası değil, o senim evlenmeye can attığın sorumsuz pislik herifte bunları yapıyor. Analık babalık aynı şey, aynı sorumluluk.
evet normal değil biliyorum, da işte sevdiğim için mutlu olunacaksa ona da kabul dedim ne bileyimNormal davranamıyorsunuz. İlişkiniz şuan bile ite kalka yürüyor çocuğun velayeti alındığında asıl sorunları o zaman görürsünüz.
haklısınız ama yetemediğini söylüyor bana işte kız olduğu için bende evime alıp yıkayamam ki üzülüyorum söyleniyorum haliyle sadece
hahah deli gibi evlenme meraklısıyım evetKusura bakma ama herkes sana sakince akıl verdi. Kimse seni suçlamadı.
Sen kendi kendine başladın, burada sevgilinin eski eşini linçletmek için saçma şeyler yazdın. Ama bu yazdığın her şeyden senin o deli gibi evlenmeye meraklı olduğun adam da sorumlu. Yani sen o kadını kötülerken, bu adamı da kötülüyorsun. Ee kötülediğin kişi hem kötü, hem toksik. Sana evlenme tavsiyesi bu yğzden verildi.
Benim oğlum 5.5 yaşında o yüzden devamsızlık süresini bilmiyorum ama dediğiniz kadar çok devamsızlık raporsuz olmaz. Her yazdığınız yorumda şok üstüne şok yaşıyorum inanın.çocuğun genel devamsızlığı hk detay vermedim haklısınızo yüzden böyle yazmanız normal. çocuk her hafta istisnasız en az 1 gün okula gitmiyor. bakın en az 1 gün diyorum. noldu diyorum bi gün boğazı şişiyor diğer hafta karnı ağrıyor. geçen sene mesela annesi keyfe keder 6-7 gün göndermedi okula mesela. anlatacak çok konum var. siz beni yerin ben hatırlatayacağım
haklısınız ama yetemediğini söylüyor bana işte kız olduğu için bende evime alıp yıkayamam ki üzülüyorum söyleniyorum haliyle sadece
Değil mi ya? Bende bir gariplik sezdim konuyu ilk okuduğumda ama ön yargılı olmamak için anlamlandırmaya çalışıyorum. Bazı şeyler çok abartılı. Kadının telefonda dedikleri ve adamın çocuk seni istemiyor demesi, ilişkinin git gelli olması vs vs. Karakter olarak güvenilir durmuyor nedense.size bunları sevgiliniz anlatıyor değil mi ?
peki bunları neden mahkemede anlatip velayetini almıyor düşünüyor musunuz?
annesi vermiyor diyormuş , bu şartlarda zaten vermesine gerek yok alınır.
bu adam sizi kandırıyor.
anlattıkları hayatın olağan akışına uygun değil zatenBenim oğlum 5.5 yaşında o yüzden devamsızlık süresini bilmiyorum ama dediğiniz kadar çok devamsızlık raporsuz olmaz. Her yazdığınız yorumda şok üstüne şok yaşıyorum inanın.
işte başka çocukları görüp bildiğim için yorum yapıyorum zaten yoksa nerden kıyas yapıcamBak gerçekten hayatında hiç çocuk olmamış, çocukla aynı evde yaşamamış olabilirsin. Ama sokakta mutlaka çocuk görüyorsundur, mağarada çıkmamışsındır. Hiç mi 10 yaşında çocuk görmedin?
10 yaşındaki çocuğu mu emzirecek? Neye yetemiyor?
evet ama hanımefendi de kendisini sandığı gibi masum değil bence ,kesinlikle öncelik olmak istediğini düşünüyorum.Değil mi ya? Bende bir gariplik sezdim konuyu ilk okuduğumda ama ön yargılı olmamak için anlamlandırmaya çalışıyorum. Bazı şeyler çok abartılı. Kadının telefonda dedikleri ve adamın çocuk seni istemiyor demesi, ilişkinin git gelli olması vs vs. Karakter olarak güvenilir durmuyor nedense.
kendisinde kaldığında yaptırıyor yani yaptırmaya çalışıyorum diyor en azından. konu çocuğun babaya gelene kadar ki sorunu zaten. genç kız oyun oynar terler, oynamasa da siz düşünün hanımlar, deyinki ben abarttım hadi 10 gün olmasınEve alıp yıkamamak yetememek nedir? Hani bak kedi olur, muhabbet kuşu olur, yıkaması zor olur anlarım.
Ama çocuk 10 yaşında. Banyoda ayakta duracak çocuk, verecek eline sabunlı lifi, "kızım bununla yıka kendini" sonra zaten bir zahmet saçına şampuan dökecek. Havlusunu tutacak, kıyafetleri zaten çocuk giyer. Ay hadi birde nezaketen saçını tarar. Bu kadar.