Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim tez hocamın kızıda sürekli hasta ve evde. Bünyesi zayıfsa, çocuğun evde kalması normal.

Bunu geçtim. Ee bu kadın çalışıyorsa, bu çocuk öyle kolayca evde kalamaz. Çalışan insan şak şak izin alamaz.

Hem o pislik herif demiyor mu, bu çocuk 6-7 gün gitmedi ben götüreyim? koca diye bulduğun kişi midesiz, pisliğin teki.

size bunları sevgiliniz anlatıyor değil mi ?
peki bunları neden mahkemede anlatip velayetini almıyor düşünüyor musunuz?
annesi vermiyor diyormuş , bu şartlarda zaten vermesine gerek yok alınır.
bu adam sizi kandırıyor.

Eşimin ailesi, eşimin eski eşi, boşandığı eşinden olan çocuğu, eski sevgilisi... diye açılan konularda suçlu sadece erkek. Ne ailesiyle ne eski eşiyle ne çocuklarıyla sağlam ve kuralları olan ilişkiler kuramadığı, sınırları belirlemediği için oluyor bunlar. Eski eş devamlı sorun çıkartan biriyse ve çocuğu kullanarak istediklerini yaptırıyorsa siz her zaman dış kapının mandalı olacaksınız. Adam daha evlenmeden demiş kızım seni istemiyor onunla ilgilenmem lazım diye. Nedir bu ısrarınız? Ha evlenir bir çocuk da ben yaparım görür gününü o kadın diyorsanız hayatınızın hatasını yaparsınız. Siz doğurdunuz diye kızına arkasını dönmez. Çocuksuz boşanmak kolay, çocuk yaparsanız onu da batağa çekersiniz.

Adamda güvenilecek bir taraf yok, sevgi var diyorsunuz ama sevgi kızına daha çok var. Taraf seçmesi gerekecekse doğal olarak evladını seçecek. Hep eski eşi suçlamışsınız sevgiliye laf yok. Adam rüzgarda savrulan kuru yaprak gibi.

Benim kızlar 7 yaşında bayrak kaldırdı kendimiz yıkanacağız diye. 11 yaşında yıkanmayan çocuk düşünemiyorum.

körler sağırlar birbirini ağırlar sizinki hanımlar
dertleşmeyeceksek yorum yapmayın rica edeceğim

haklısınız. burada acı acı yüzleşmek istedim sadece

Hani sen diyorsun ya çocuğun anası çocuğa bakmıyor. Ha bak bu bakma işi iki kişilik. Çocuğu yıkamayan, temiz giydirmeyen, okula göndermeyen sadece anası değil, o senim evlenmeye can attığın sorumsuz pislik herifte bunları yapıyor. Analık babalık aynı şey, aynı sorumluluk.

Velev ki tum sorun kadinda, bu sizin iliskinizi mantıklı yapmiyor ki. Kadin ortadan yok olamayacagına göre, ne yapmayı düşünüyorsunuz

körler sağırlar birbirini ağırlar sizinki hanımlar
dertleşmeyeceksek yorum yapmayın rica edeceğim

Kusura bakma ama herkes sana sakince akıl verdi. Kimse seni suçlamadı.

Sen kendi kendine başladın, burada sevgilinin eski eşini linçletmek için saçma şeyler yazdın. Ama bu yazdığın her şeyden senin o deli gibi evlenmeye meraklı olduğun adam da sorumlu. Yani sen o kadını kötülerken, bu adamı da kötülüyorsun. Ee kötülediğin kişi hem kötü, hem toksik. Sana evlenme tavsiyesi bu yğzden verildi.

Normal davranamıyorsunuz. İlişkiniz şuan bile ite kalka yürüyor çocuğun velayeti alındığında asıl sorunları o zaman görürsünüz.

haklısınız ama yetemediğini söylüyor bana işte kız olduğu için bende evime alıp yıkayamam ki üzülüyorum söyleniyorum haliyle sadece

Siz zaten ayrılamazsınız çünkü iş ilişkiden çıkmış 2 kadının rekabetine dönmüş. Kadınların zayıf noktasıdır bu.
Ama adam demiş ki çocuğuma odaklanacağım, çocuk seni istemiyor. Bana bu cümle garip geldi açıkçası. Cephede yalnızsınız gibi bir durum oluşmuş. Adam da sağlam değil ki. İyice bunalsa neyse bitirelim diyecek bir havası var. Zaten git gelli bir ilişkiymiş. Güvenip de evlenemezdim ben ama çok aşıksam da gittiği yere kadar sürdürürdüm ilişkiyi. Evlilik çok başka bir şey. Yorumları okumadım eski eşle neden ayrılmışlar?

haklısınız ama yetemediğini söylüyor bana işte kız olduğu için bende evime alıp yıkayamam ki üzülüyorum söyleniyorum haliyle sadece

Bak gerçekten hayatında hiç çocuk olmamış, çocukla aynı evde yaşamamış olabilirsin. Ama sokakta mutlaka çocuk görüyorsundur, mağarada çıkmamışsındır. Hiç mi 10 yaşında çocuk görmedin?

10 yaşındaki çocuğu mu emzirecek? Neye yetemiyor?

hahah deli gibi evlenme meraklısıyım evet
kavgacıyım evet
yapmayın allasizz

Benim oğlum 5.5 yaşında o yüzden devamsızlık süresini bilmiyorum ama dediğiniz kadar çok devamsızlık raporsuz olmaz. Her yazdığınız yorumda şok üstüne şok yaşıyorum inanın.

Eve alıp yıkamamak yetememek nedir? Hani bak kedi olur, muhabbet kuşu olur, yıkaması zor olur anlarım.

Ama çocuk 10 yaşında. Banyoda ayakta duracak çocuk, verecek eline sabunlı lifi, "kızım bununla yıka kendini" sonra zaten bir zahmet saçına şampuan dökecek. Havlusunu tutacak, kıyafetleri zaten çocuk giyer. Ay hadi birde nezaketen saçını tarar. Bu kadar.

Değil mi ya? Bende bir gariplik sezdim konuyu ilk okuduğumda ama ön yargılı olmamak için anlamlandırmaya çalışıyorum. Bazı şeyler çok abartılı. Kadının telefonda dedikleri ve adamın çocuk seni istemiyor demesi, ilişkinin git gelli olması vs vs. Karakter olarak güvenilir durmuyor nedense.

işte başka çocukları görüp bildiğim için yorum yapıyorum zaten yoksa nerden kıyas yapıcam

evet ama hanımefendi de kendisini sandığı gibi masum değil bence ,kesinlikle öncelik olmak istediğini düşünüyorum.

kendisinde kaldığında yaptırıyor yani yaptırmaya çalışıyorum diyor en azından. konu çocuğun babaya gelene kadar ki sorunu zaten. genç kız oyun oynar terler, oynamasa da siz düşünün hanımlar, deyinki ben abarttım hadi 10 gün olmasın
çocuklarınızı kaç günde bir yıkıyorsunuz, gerçekten merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…