çok normal olduğumu iddia etmiyorum da :) haddim olmayan kısmı tam olarak neresi anlayamadım? sizin hayatlarınız izole mi hiç mi eşiniz dostunuz akrabanız çoluk çocuğunuz yok her şeyiniz süt liman?? hiç mi eşinizle sevgilinizle dert paylaşmıyorsunuz fikir alıp vermiyorsunuz yüksekten uçuyorsunuz sadeceEski eş, sevgiliniz ve siz üçünüzde anormalsiniz.
Eski eş sorun cikartiyor belliki ariza bir tip. Sevgiliniz sizinle eski eşi arasina sınır cizemiyor. Sizde haddiniz olmayan seylere laf ediyorsunuz.
Evlenirseniz basiniz cok agrir benden soylemesi
Asıl garip olan sizsiniz, hayatınızda hiç çocuk baktınız mı? Yeri geliyor kendi çocuğuna tahammülü kalmıyor insanın. Üstelik eski eşi gömüp duruyorsunuz. Evet eski eş cok kotu, sizin müstakbel damat harika birisi.sevdiğim adamın kızı, velayetini alıcam dese hayır mı diyim
garipsiniz gerçekten
kaynanayı hallettik te eski eş tam bir deli gerçektenDaha evlenmeden kaynana adayin den bir problem sonra eksi esinden ve kizindan baska problem evlenince bu problemler daha cok büyücek Rahat ve huzurlu bir hayatiniz olmucak böyle bir hayati yasamaya göze alabilirmisin sadece sevdigin icin ??? Bence bastan aglayin bir sefer sonradan ömür boyu agalicaniza
hiç istemesem de katılıyorum sanırım. boşanmadaki tek suçu kadına atmıyorum benim derdim bugün. bitmiş gitmiş evliliğiniz ben neden bunu acısını çekiyorum
tahammül edemiyorsanız niye çocuk yapıyorsunuz o zmanAsıl garip olan sizsiniz, hayatınızda hiç çocuk baktınız mı? Yeri geliyor kendi çocuğuna tahammülü kalmıyor insanın. Üstelik eski eşi gömüp duruyorsunuz. Evet eski eş cok kotu, sizin müstakbel damat harika birisi.
belki de haklısınız, kadın da haklıdır, benimkinin hatası zaten baştan aşağı. sadece kendi açımdan baktığım için dış göz olarak göremiyorum belki de konduramıyorum ne bileyim..Sizden hemen vazgeçmesi ve neredeyse 7 senedir boşanmış onar rağmen ses çıkarmaması eski eşine karşı hislerinin olduğunu gösteriyor.
Kafanızı karışmak istemem erkek arkadaşınız sadece kağıt üzerinde boşanmış duygusal ilişki iki tarafta da devam ediyor gibi. Eski eşin bu kadar erkek arkadaşınıza karışama cesaret bulma nedeni bu sanki.
cidden kadının anneliğini hangi hadle yargılıyorsunuz mesela ?tahammül edemiyorsanız niye çocuk yapıyorsunuz o zman
ben harikayız demiyorum ama o kadın gibi en azından bir anne olarak ya da ebeveyn olarak kötü değil seviglim ya da ben bir abla olarak kötü değilm
haksızsınız
çok normal olduğumu iddia etmiyorum da :) haddim olmayan kısmı tam olarak neresi anlayamadım? sizin hayatlarınız izole mi hiç mi eşiniz dostunuz akrabanız çoluk çocuğunuz yok her şeyiniz süt liman?? hiç mi eşinizle sevgilinizle dert paylaşmıyorsunuz fikir alıp vermiyorsunuz yüksekten uçuyorsunuz sadece
Sen de çok anormal birisin konu sahibi. Kadın çocuğun annesi, bir yere gideceği zaman ne yapacak, sokağa mı atacak, cami önüne mi bırakacak? Birinin işi varsa, diğeri bakar. Biri anne biri baba. Bu gece gezmesi olur iş yemeği olur kimi zaman yalnız kalmak ister, bu gece babasında kalsın der. Bir çocuk yetiştirmek iki insanın sorumluluğunda, ve bu sorumluluğu yeri geldiğinde birbirleriyle paylaştırmalı, birbirlerinin yüklerini almalılar. Bu sana anormal geliyorsa biraz kendini sorgula.
Adam seni istemediğini söylemiş zaten kendi tercihini yapmış.
bir kız çocuğu düşünün sürekli kızını şunu bunu almamakla, evde tek başına bırakıp gitmekle tehdit eden. o kız çocuğunun sürekli ağlayarak babasını aramasından, psikoloğa gittiğinde kaygı problemi oluşmasından vs vs. çok şeye şahit oldum. maddi olanlar ayrı, çocuğunu giydirmeyen, pis gezdiren bir anne, kendi gözlerimle gördüm. çocuğa 2 haftada 1 banyo yaptıran bir anne detay vermek istemiyorum ama linçlenmek te istemiyorumcidden kadının anneliğini hangi hadle yargılıyorsunuz mesela ?
kaynanayı hallettik te eski eş tam bir deli gerçekten
nasıl bir anda bağırmaya başladı küfür hakaret etmeye başladı inanın hala şoktayım
bunca emeği böyle bir saçmalığa feda etmek çok kırıcı
bir kız çocuğu düşünün sürekli kızını şunu bunu almamakla, evde tek başına bırakıp gitmekle tehdit eden. o kız çocuğunun sürekli ağlayarak babasını aramasından, psikoloğa gittiğinde kaygı problemi oluşmasından vs vs. çok şeye şahit oldum. maddi olanlar ayrı, çocuğunu giydirmeyen, pis gezdiren bir anne, kendi gözlerimle gördüm. çocuğa 2 haftada 1 banyo yaptıran bir anne detay vermek istemiyorum ama linçlenmek te istemiyorum
Ama siz olayı çok yanlış anlamışsınıztahammül edemiyorsanız niye çocuk yapıyorsunuz o zman
ben harikayız demiyorum ama o kadın gibi en azından bir anne olarak ya da ebeveyn olarak kötü değil seviglim ya da ben bir abla olarak kötü değilm
haksızsınız
benim gözlemlediğim ilişki bu değil işte sorun orda zaten. aynı şeyi söylüyoruz sanırım anlaşılmamış. kadın bunu keyfe keder yapıyor biz dışardayız hop dışarı, anlatabiliyor muyum, bir kadın olarak bunu hissedersiniz.Yuksekten ucmuyorum, bizzat hayatin icindeyim.Eski eşim cocugu sık sık kendi rizasiyla alir. Hayatinda birisi var mi bilmem, beni ilgilendirmiyor zaten. Benim erkek arkadasim ise onceligin her zaman kızın der ve yorum yapmaz, yaptirmam da zaten. Isim oldugu zaman babasina daha sık yollarim, babasi isi oldugu zaman daha az alır. Daha dün eski esimle beraber pedagoga gidip ebeveyn danışmanlığı aldik ve hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor. Bu demek degil ki biz hic tartismiyoruz. Bizde sık sık tartisiyoruz cocukla ilgili ama cocuk bunlari bilmedi ve bilmeyecek bu bir. Eski esim cocuk uzerinden disarida gecirdigim vaktr kadar karismaya calisti zamaninda, haddini bildirdim ve simdi ses cikarmiyor. Var mi baska sorunuz?
Demek ki adamdan çekinmiyor. Çekinse böyle davranamazdıkaynanayı hallettik te eski eş tam bir deli gerçekten
nasıl bir anda bağırmaya başladı küfür hakaret etmeye başladı inanın hala şoktayım
bunca emeği böyle bir saçmalığa feda etmek çok kırıcı
bir kız çocuğu düşünün sürekli kızını şunu bunu almamakla, evde tek başına bırakıp gitmekle tehdit eden. o kız çocuğunun sürekli ağlayarak babasını aramasından, psikoloğa gittiğinde kaygı problemi oluşmasından vs vs. çok şeye şahit oldum. maddi olanlar ayrı, çocuğunu giydirmeyen, pis gezdiren bir anne, kendi gözlerimle gördüm. çocuğa 2 haftada 1 banyo yaptıran bir anne detay vermek istemiyorum ama linçlenmek te istemiyorum
10 yaşında bir çocuğun iki haftada bir banyo yaptıgina inandiniz mi cidden ? 10 yaşında çocuk kendi yıkanamiyor mu ?bir kız çocuğu düşünün sürekli kızını şunu bunu almamakla, evde tek başına bırakıp gitmekle tehdit eden. o kız çocuğunun sürekli ağlayarak babasını aramasından, psikoloğa gittiğinde kaygı problemi oluşmasından vs vs. çok şeye şahit oldum. maddi olanlar ayrı, çocuğunu giydirmeyen, pis gezdiren bir anne, kendi gözlerimle gördüm. çocuğa 2 haftada 1 banyo yaptıran bir anne detay vermek istemiyorum ama linçlenmek te istemiyorum
yapıyor işte ama kız çocuk olduğu için belli bir yere kadar yapabiliyor. bunları da ben ögreniyorum haliyle üstüne de diğer sorunlar yaşanıyor . kadın beni de böyle ezmeye çalışınca doldum artık patladımBu saydıkların varsa burada suçlu hem anası hem babası.
Anası giydirmiyorsa babası giydirecek.
Anası yıkamıyorsa babası yıkayacak.
O Hayvan pislik baba görmüyor mu çocuk pislik içinde, kıçını kaldırıp kendi evinde çocuğu yıkayacak. Bu ne iğrenç bir baba. Sen görüyorsan babası da görüyordur.
yapıyor işte ama kız çocuk olduğu için belli bir yere kadar yapabiliyor. bunları da ben ögreniyorum haliyle üstüne de diğer sorunlar yaşanıyor . kadın beni de böyle ezmeye çalışınca doldum artık patladım