Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuda bana en hatalı siz geldiniz açıkçası.
adamın kızıyla ilişkisinin değerini yeterince fark ettiğinizi düşünmüyorum.
arkadaşlar denge filan demiste öyle bir denge yok , çocuk her ama her zaman sizden önce gelecek.
20 yıllık karısı olsanız bu öncelik sıralaması değişmeyecek.
size başka eş var ama o kıza başka baba yok , annesinin kızıyla olan ilişkisini aldıklarını para meselelerini konuşmak bunlara karışmak sizin haddiniz değil , sizin maaşınız mi veriliyor kadına ?
sınırları aşan ve garip beklentileri olan sizsiniz bence.
adamda bunu anlamış çekmiş gitmiş, muhtemelen gelmez bir daha.

gece gezmeye bizim dışarıda olduğumuzu öğrendiği dakika karar verip çocuğu evde yalnız bırakmakla tehdit ederek çıkıyor bilmem anlatabiliyor muyum

Siz bekar bir bayansiniz neden evlenmis boşanmış birde çocuk sahibi yetmezmiş gibi eski eş sorunlu bir adamla berabersiniz yazık degilmi size değer verin kendinize bu adamla evlenirseniz çok pişman olursunuz evlenmis boşanmış insanlar çoğunlukla yorgun karaktere sahip olurlar

Bunca yildir KK'da uyeyim, benim hatam yuzunden bosandik diyen 1 erkege rastlamadim. Ya sevmeden evlenip nasil olduysa istenmeden yapilan bir cocuk yuzunden evli kalmaya devam etmislerdir ya da kadin paragoz bir ruh hastasidir. Hic sasmaz. Hepsi ayni makineden cikmis gibi ayni seyleri soyluyor.

Sanki çocuğa bakabileceksin de velayeti alalım demişsin. Birazcık ayakların yere bassa mi acaba? Kadına anormal demişsin ama seninde normal olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası. Bu kadar hırsın sonu çok kötü hüsran olur. Ileride aklına gelirse açıp okursun...

adam benimle paylaştığı için bilgim olmuş olabilir mi ne dersiniz?
gelip bana dert yandığı için biliyor olabilir miyim ne dersiniz?
genç bir kız olacak o varlık içinde yokluk çekmesi sizin içinize sinebilir ama bnim sinmez
bunu kabullenmek sizin garipliğiniz bence

Aynen, birde buna ısrarla inanan iflah olmaz romantikler var

sevdiğim adamın kızı, velayetini alıcam dese hayır mı diyim
garipsiniz gerçekten

sizinle paylaşması karışma / şikayet etme haddi vermez size

Bu yazdıklarınız hiç inandırıcı değil. Erkek arkadaşınız eski eşine sınır çizemiyor bu erkek arkadaşınızın eski eşine karşı hisleri olduğu ihtimalini gösteriyor. Çünkü erkekleri hisleri olduğu kadınlara çizemiyorlar ne yazık ki.

Bana da konu sahibi hırslı geldi. Hırs uğruna evlenmek için evleniyor gibi. Adamın çocuğu olmasa bile ilişkileri ayrıl barış, yalama olmuş bir ilişki. Adam kadına bağrıyor, adamın anasıyla yüz göz olunmuş. Bu adamın çocuksuz olduğu hikayede bile bu adamla evlenip mutlu huzurlu yuvası olamaz. Adam baştan eksilerde.

hiç istemesem de katılıyorum sanırım. boşanmadaki tek suçu kadına atmıyorum benim derdim bugün. bitmiş gitmiş evliliğiniz ben neden bunu acısını çekiyorum

Sanırım adamın annesi de eski gelinle barışmasını istiyor gibi.. nerden tutsak elde kalır Kv bile tek başına sorunken burada üçlü problem var uğraştırır sürekli
annesi annemim karşısında istemediğini söyledi ama iş annede de değil benimkinde, çok boyun eğdi sürekli

Daha evlenmeden kaynana adayin den bir problem sonra eksi esinden ve kizindan baska problem evlenince bu problemler daha cok büyücek Rahat ve huzurlu bir hayatiniz olmucak böyle bir hayati yasamaya göze alabilirmisin sadece sevdigin icin ??? Bence bastan aglayin bir sefer sonradan ömür boyu agalicaniza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…