Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
simdi bunu idare edemeyen adam evlenince nasıl idare edecek. Ayrıca idare etmesi gerekenler minimum siz eski eşi anası çocuğu ve sizden sahip olacağı muhtemel çocuklar. ateşe yürüyorsunuz

Sen de çok anormal birisin konu sahibi. Kadın çocuğun annesi, bir yere gideceği zaman ne yapacak, sokağa mı atacak, cami önüne mi bırakacak? Birinin işi varsa, diğeri bakar. Biri anne biri baba. Bu gece gezmesi olur iş yemeği olur kimi zaman yalnız kalmak ister, bu gece babasında kalsın der. Bir çocuk yetiştirmek iki insanın sorumluluğunda, ve bu sorumluluğu yeri geldiğinde birbirleriyle paylaştırmalı, birbirlerinin yüklerini almalılar. Bu sana anormal geliyorsa biraz kendini sorgula.

Adam seni istemediğini söylemiş zaten kendi tercihini yapmış.

evet onda hata var haklısınız, bugün bana bu yüzden bağırdı zaten ben kadının huyunu biliyorum o yüzden sana karışma dedim şimdi çocuğumu bana göstermeyecek yaptığından mutlu musun diyor
Bu işte bir tezatlık var. Kadın çocuğu göstermemezlik yapmaz senin ekmeğe yağ sürmüş olur onun tabiriyle. Bence çocuğu göstermeme full blöf. Zaten amacı çocuğu zırt pırt yollayıp huzur bozmak çocuğu da doldurarak.
Baba kızıyla istediği kadar vakit geçirebilir bu çok güzel bir şey , dengeyi de sağlamalı ama eski eşe höst diyebilmeli. Benim hayatımda biri var ve kızımla iyi anlaşmasını istiyorum araya giremezsin bozuşuruz demesi gerek pasif olmaması ağırlığı koyması gerek. Yoksa ne senle ne Ayşe ne Fatma ile mutlu olamaz kimseyle.

bu ayrılma işini çok yaptık zaten ama bırakmıyor beni, ben de bırakamıyorum seviyorum diye ama değer mi kısmını sorguluyorum artık. bi bıraksa biliyorum en fazla 6 ay dediğiniz gibi ama
ama deyip duruyorum işte çok karışığım

evet onda hata var haklısınız, bugün bana bu yüzden bağırdı zaten ben kadının huyunu biliyorum o yüzden sana karışma dedim şimdi çocuğumu bana göstermeyecek yaptığından mutlu musun diyor
Bile isteye ateşe doğru yürüyorsunuz ama acıtdığında artık geç olucak.Pişman olmadan akıllıca düṣünüp karar verin bu iliṣkinin sonu görünmüyor farkına varmanız gerek.

Toksik bitmiş ilişkin varmış ne anlatıyon sanki normal düzgün ilişkiymiş gibi. Adam çocuksuz bile olsa böyle toksik ayrıl barışmanın iyice sıvandığı ilişki evliliğe taşımak doğru değil. Sen kendini mahvedersin bu adamla evlenirsen

Düşkün olması kızı mutlu olsun diye size kötü davranması değil ki. Herkese yakışana gore davranacak. mesela kızı size saygı gösterecek, siz de baba kız ilişkisine. bunun dengesini kuracak kişi adam

benim düşüncem kadının hala benimkine duygusal hisleri olması. yoksa bu denli çıldırış bağırış çağırış çok gereksiz
kesinlikle blöf gibi ama çözemiyorum anlamlandıramıyorum bir anne o veya bu sebeple çocuğunu nasıl bu kadar üzebilir

Neden boşanmışlar ?

Ülkede çocuksuz bekar erkek kıtlığı mı var yoksa kendine mutluluğu çok mu görüyorsun..evlensende 2 ay sonra bosanirsin..adam çocuğunu bırakıp seninle pembe hayallere dalacak değil hayatınızda hergun o çocuk ve annesi de olacak üstelik sizden nefret eden bir çocuk annesi tarafından doldurulan.

haklısınız, bunu defalarca ssöyledim ona sınırlarını çiz dedim ama geldiimiz nokta bu tam bir çıkmaz benim için şu an

Üzüntünüzü bile hiçe saymış, direkt sizi suçlamış. Neden böyle davrandığınızı düşünmemiş bile. Emin misiniz çıkmazda olduğunuza. Kendinizi bile isteye bir çıkmaza sokmayın bence. Kıymetli değilsiniz gözünde bunları duymak üzücüdür biliyorum ama yol yakınken dönmeniz için gerçekleri duymaya ihtiyacınız var. İyi zamanda herkes birbirine iyi, güzel ama ilk sorunda sizi suçlayan adam zannetmiyorum ki size kıymet versin.

Resmiyette haftada bir gün olabilir ama ben boşanmış olsam eşimin çocuklarla daha sık görüşmesini isterdim. Neticede her gün görüyorken birden haftada bire inmesi çok az..
Çocuğum olduğu için sanırım boşanmış bir adamla sevgili olsam eski eşi ve çocukla yemek yemesini normal karşılardim. Çocuğum olmadığı dönemde olsam belki bu konuyu anlamayabilirdim. Çünkü çocuklu arkadaşlarımı bile anlamıyordum çocuk yokken. Sonra benim çocuk olunca bazı şeyler oturmuştu.
Yani bence ya evlenmek için kızın iyice büyümesini bekleyin. Yada ayrılın. Zaten ayrıl barış bir ilişkiniz varmış. Herşey evlenince daha zor olacak.

Neden boşanmışlar ?
benimkinin anlatışı zaten evlenmiş olmak için evlenmişler, kadın ikinci aydan hamile kalmış sonra çocuk için bir arada kalmışlar, işler çıkmaza girince benimki barışma düzeltme talebi ile gitmiş kadın bir post-it kağıdına bana ev araba şunu bunu alırsan senle barışırım demiş benimkide evi kadının üzerine yapıp anlaşmalı boşanmaya gitmiş. kadının geçimsiz ve sevgisiz olduğunu, birbirlerini sevmediklerini çocuk için 5 yıl evli kaldığını anlatmıştı

Çocuğun velayeti konusu sizi ilgilendirmez. Ona anne baba karar verir. Bu durumu kaldıramıyorsanız ayrılın, çocuksuz birini bulun.

Öncelikle eski eş isterse sevgilinden 10 kat fazla kazansın, kadının parası ve çocuğunu nasıl gezdirdiği sizi ilgilendirmez. Sıkıntılı durumlar varsa erkek arkadaşınız gerekli konuşmayi yapar, maddi eksikleri tamamlar.

Diğer yorumum aşkımdan gebersem yine de arkama bakmadan kaçarım. Bu adamın ne anası biter ne çocuğu ne eski karısı. Üstelik saçma sapan denge kuramayan birisi. 1.5 yıl değil ömrümden 1.5 dk bile çalmasına müsade etmem.

konu yemek yemeleri değil inanın, yesinler gezsinler ama ortada resmen çirkinlik var. şöyle söyleyeyim annenin ilgi seviyesini anlamanız için. bir gün birlikteyiz arabadayız, kızla telefonda konuştuk kız gayet keyifli hiç bir problem yok. ben de konuştum bu arada. 5 dk geçmedi anne aradı işte bugün kıza okulda ögretmeni bi laf etmiş kız hüngür hüngür ağladı çok üzgün vs. ya kızla 5 dk önce görüşmesek inanıcam. olaylar hep böyle. kızla görüşüyoruz diyo ki kızım dışarıdayım sesini duyamıyorum sni arayacağım, yarım saat sonra kız tekrar arıyor baba annem dışarı çıkıyor ben nerde kalıcam annem beni bırakıp çıkacakmış beni al diye ağlıyor. böyle bir anneden bahsediyorum

Reactions: Gif

Çocuğun sorumluluklarını yerine getirmiyor mu? Yani gece gezmeye çıkıp çocuğu babasına bırakmak sorumsuzluk mu?

Eski esler çocuklarını kullanarak ilişki baltalıyor doğru da bu kadın sınırını hiç aşmamış ki haftanın yarısı bırakıp ailece bir yemek yiyelim demiş tatile gidelim dese bırakıp hiç almasa sürekli çocuğu bahane edip evine çağırsa seni arayıp diyaloğa girse tamam derim ama yemekdi iki üç gün babada kalmasıydı bunlar normal

Yüzde 70 yalandır bu hikaye. Kadın tek başına hamile kalmıyor sonuçta. Hem evlenmek içinse gider huyunu beğendiği biriyle evlenir. 5 yıl evli kalmak az değil. Hem barışmaya kalkan adam.

Yanlış anlama ama sana gelip tabiki de seviyordum arzuluyordum evlendik vs diyecek hali yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…