- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Su dunyada en nefret ettigim insan tipi sizsiniz biliyor musunuz. Bi adam icin bu vefasizligi yapmaya iciniz elveriyosa cikarin hayatinizdan arkadasinizi tabi. O da sizin karakteriniz. Dunyada baska adam yok cunku.
Sizin adınıza sevindim belli ki gerçekten hiç arada kalmamışsınız. Tutup da size üzüntümün samimiyetini kanıtlamaya çalışmayacağım ve evet vicdanım rahat değil bunu zaten kendim söylüyorum? Kendi kız arkadaşlarım zaten sevgilimi haklı buluyorlar keza başka erkek arkadaşlarım da. Haklılığım konusunda onay almak yetseydi burda görüş dilenmezdim. neyse yine de teşekkürler
Hiç alakası yok, arkadaşım evli ve çocuğu var. Ailece görüşüyoruz. Güvenilir biri olmasaydı emin ol kalıcı arkadaşım olmazdı. Çocukluk arkadaşım sonuçta.Arkadaşın da ekmeğinin peşinde. Takdir ediyorum Meriç’i
Konuyu eksik degerlendiriyorsunuz. Daha dogrusu konu sahibi konuyu parca oarca anlatiyor. Birinci konu sahibinin sevgilisi erkek arkadasiyla tanismak istemis o kisi tanismak istememis ve ozel konusacaklarimiz var demis.Manyak mısınız bilemem sizi tanımıyorum ama konuyu haklısını duymak vicdanınızı rahatlamak için açtığınızı düşünüyorum. Zira üzülecek kadar değer veren ‘en’ yakın arkadaşım dediğini öyle bir kalemde sevgilisi istemiyor diye silemez. Bir seçim yap demiş size siz de seçiminizi yapmışsınız madem üzülecektiniz niye böyle bir seçim yaptınız? Bana geçmedi o yüzden üzüntünüz
Meriçlikte zirve yapan bir erkek arkadaş sendromu daha. Evlenene kadar umudum var senden demek bu. Akıllı olun kızlar herkes ibret alsın bu olaydan
Meriçlik ne ya
Konuyu benim yerime toparladığınız için teşekkür ederim. Eleştirileri dikkate alacağım kesinlikleKonuyu eksik degerlendiriyorsunuz. Daha dogrusu konu sahibi konuyu parca oarca anlatiyor. Birinci konu sahibinin sevgilisi erkek arkadasiyla tanismak istemis o kisi tanismak istememis ve ozel konusacaklarimiz var demis.
Daha sonraki gorusme ayarlamalarinda da umursamayip sallamis. Ustune birde evleneceginiz zaman tanisirim demis.
İkincisi konu sahibinin sevgilisi diger erkek arkadaslari ile tanismis ve onlara bisey demiyor karismiyormus.
Şoyle bir dusunun empati kurun sevgilinizin, esininizin vs en yakin bayan arkadasi ile tanismai istiyorsunuz ama bu kisi sizi kâle almiyor sallayip duruyor. Ne ayak demezmisiniz.
Konu sahibi siz de bir tuhafsiniz, erkek arkadasim bana Allah belani versin benimle gorusmeyi kesiyorsun der diyorsunuz. Acaba o ustune duseni yapmis mi tanismis mi da size bu lafi soyleyecek.
Kimin yaninda mutluysaniz onunla olun. Ama arkadasinizin tavri cok cok yanlis. Ne demek evleneceginiz zaman tanisiriz. Konu sahibi uyanin cok belli erkek arkadasiniz sevgilinizi istemiyor. Ayrica size karsi hisleri oldugunu dusunuyorum.
Konuyu eksik degerlendiriyorsunuz. Daha dogrusu konu sahibi konuyu parca oarca anlatiyor. Birinci konu sahibinin sevgilisi erkek arkadasiyla tanismak istemis o kisi tanismak istememis ve ozel konusacaklarimiz var demis.
Daha sonraki gorusme ayarlamalarinda da umursamayip sallamis. Ustune birde evleneceginiz zaman tanisirim demis.
İkincisi konu sahibinin sevgilisi diger erkek arkadaslari ile tanismis ve onlara bisey demiyor karismiyormus.
Şoyle bir dusunun empati kurun sevgilinizin, esininizin vs en yakin bayan arkadasi ile tanismai istiyorsunuz ama bu kisi sizi kâle almiyor sallayip duruyor. Ne ayak demezmisiniz.
Konu sahibi siz de bir tuhafsiniz, erkek arkadasim bana Allah belani versin benimle gorusmeyi kesiyorsun der diyorsunuz. Acaba o ustune duseni yapmis mi tanismis mi da size bu lafi soyleyecek.
Kimin yaninda mutluysaniz onunla olun. Ama arkadasinizin tavri cok cok yanlis. Ne demek evleneceginiz zaman tanisiriz. Konu sahibi uyanin cok belli erkek arkadasiniz sevgilinizi istemiyor. Ayrica size karsi hisleri oldugunu dusunuyorum.
İlk paragrafiniza katilmakla birlikte, madalyonun birde diger tarafina bakma taraftariyim. Sahsi kanaatimce, esimin en yakin bayan arkadasi benimle.gorusmek istemese surekli bahane uydursa evlenince tanisiriz dese bunun altinda kirk tane sey dusunurum. Kimse kimsenin hayatina gereginden fazla karisamaz dogru ama konu sahibinin erkek arakadasida, sevgilisini surekli sallayip onu kabullenemiyorsa adami cileden cikariyorsa sevgiliside oyle demis olabilir. Konuyu daha derinden bilmek gerekir.İlk mesajda anlatılanla şu an sizin yazıklarınız o kadar zıt ki. Başlık bile erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorken sonradan sadece bu arkadaşıma karışıyor oldu. İlk mesajda o güne özel konuşmak istedikleri olduğu için görüşmek istemedi yazmış ki bence bu gayet olabilir. Daha sonraki görüşmeler için de araya pandemi girdi, denk gelemedik demiş. Şimdi özellikle hiçbir zaman görüşmek istemedi oldu. Hangisi gerçek, hangisine inanılım? Ben kendi adıma konuya sonradan yapılan eklemeleri inandırıcı bulmuyorum.
Empati yapıyorum ben asla erkek arkadaşıma, eşime ya o ya ben demem. Bu cümleyi bana kuran kişiyi de hayatımda istemem. Bu çok hadsizce. Biriyle görüşme sıklığını da sınırını da kendisi belirleyebilecek olgunlukta olduğunu düşünürüm karşımdakinin, değilse zaten hayatımda yeri yok.
Konuyu komple baştan yazmayı düşünüyorum ama zaten alacağımı aldım, erkek arkadaşımın niyeti iyi ya da kötü bilemem ama durumu daha fazla ertelemeden yüzleşmeyi düşünüyorum. Sevgilimden ayrılsam dahi erkek arkadaşımın tutumunun sebebini öğrenmek istiyorum. Bu arada konuyu parça parça açmamın sebebi kimsenin detaylarla ilgileneceğini düşünememiş olmamdı. En genel hatlarıyla fazla uzun olmaması için anlattımİlk mesajda anlatılanla şu an sizin yazıklarınız o kadar zıt ki. Başlık bile erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorken sonradan sadece bu arkadaşıma karışıyor oldu. İlk mesajda o güne özel konuşmak istedikleri olduğu için görüşmek istemedi yazmış ki bence bu gayet olabilir. Daha sonraki görüşmeler için de araya pandemi girdi, denk gelemedik demiş. Şimdi özellikle hiçbir zaman görüşmek istemedi oldu. Hangisi gerçek, hangisine inanılım? Ben kendi adıma konuya sonradan yapılan eklemeleri inandırıcı bulmuyorum.
Empati yapıyorum ben asla erkek arkadaşıma, eşime ya o ya ben demem. Bu cümleyi bana kuran kişiyi de hayatımda istemem. Bu çok hadsizce. Biriyle görüşme sıklığını da sınırını da kendisi belirleyebilecek olgunlukta olduğunu düşünürüm karşımdakinin, değilse zaten hayatımda yeri yok.
Yalnız bu arkadaşın pek böyle demeye hakkı yok.Açıkça konuşursam bana Allah belanı versin sen ne biçim arkadaşsın bana güvenin yok mu falan diycek biliyorum. Aslında iki taraf tarafından da manipüle edildiğini hissediyorum. Bu arada 24 yaşındayım doğum tarihimi yanlış yazmışım
Umarım dediğiniz gibi değildir. Arkadaşıma haksızlık yapıyor olmayı onun farklı bir niyetinin olmasına tercih ederim..sonradan yaptiginiz eklemeleri de okuduktan sonra, ben sevgilinizi hakli buldum bu arkadas konusunda.
arkadasiniz taa buradan bana bile pek masum gelmedi. ya size karsi bazi hisleri var, ya da kendisi özel hayatinda pek mutlu degilse kiskaniyor olabilir.
Arkadaşınız sevgilinizle tanışmak istememişse sevgilinizin aklına da kurt düşmüştür. Size karşı farklı duygularının olduğunu düşünmüştür. Arkadaşınız da tuhafmış yalnız. Görüşmek istememe sebebi kıskanma olmasın?başlıkta hata yapmışım sevgilim tüm erkek arkadaşlarımla değil en yakın erkek arkadaşımla görüşmeme izin vermiyor. Sebebi ise erkek arkadaşımın sevgilimle tanışmaması ve tanışmaya da yanaşmaması.
umarim degildir ve ben yaniliyorumdur ama; tanismaya bir türlü yanasmamasi, israrla aramaya devam etmesi öyle gibi hissettirdi bana. sevgiliniz sebebiyle görüsmediginizi illaki anlamistir cünkü bence, israrci bir sekilde arayip yaziyorsa sevgilinizin huzurunu kaciracagini da tahmin ediyordur sanirim. bana disaridan böyle göründü (tanimadigi icin sevgilinize de böyle görünüyor olabilir), ama en iyisini siz bilirsiniz tabii ki.Umarım dediğiniz gibi değildir. Arkadaşıma haksızlık yapıyor olmayı onun farklı bir niyetinin olmasına tercih ederim..
Arkadaşınız da tuhaf. Açılmayan telefon sürekli çaldırılmaz. Bir insanın konuşmak istemediğini anlamak bu kadar zor olmamalı.Sürekli aradığı için bir açıklama yapma gereği duyuyorum
En makul çözüm bu gibiİkisini de hayatınızdan çıkarın.
Arkadaşının ilişkisine gereken saygıyı göstermezsen yol verilen sen olursun :) ben arkadaşımı tek kalemde silmedim 3 senenin sonunda bir şeyler çözümsüzlüğe girdi. Size nerden biliyorsunuz diye sormıycam ama tavsiyem hiçbir arkadaşınızı sevgilisiyle aranızda bırakıp zor duruma düşürmemeniz yönünde olacaktır :) ve ben hala kendisi için gereken özveriyi gösteriyorum hala bir şeyler tamamen bitmesin diye alıp karşıma açıkça konuşmuyorum. Arkadaşlıklarımda da ilişkimde de elimden geleni yaptım.Sizden tek bir ricam var, arkadaşınıza neden görüşmediğinizi açıkça söyleyin. O size güzelce yol verecektir. Nereden biliyorsun diye sormayın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?