- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi delibirselvi
Arkadaşının ilişkisine gereken saygıyı göstermezsen yol verilen sen olursun :) ben arkadaşımı tek kalemde silmedim 3 senenin sonunda bir şeyler çözümsüzlüğe girdi. Size nerden biliyorsunuz diye sormıycam ama tavsiyem hiçbir arkadaşınızı sevgilisiyle aranızda bırakıp zor duruma düşürmemeniz yönünde olacaktır :) ve ben hala kendisi için gereken özveriyi gösteriyorum hala bir şeyler tamamen bitmesin diye alıp karşıma açıkça konuşmuyorum. Arkadaşlıklarımda da ilişkimde de elimden geleni yaptım.
Hahhahahah o kadar komiksiniz ki
Arkadasiniza azicik deger veriyor olsaydiniz karsiniza alip konusurdunuz zaten. Sizin yaptiginiz ise telefonlarina cikmamak ve vazgecmesini beklemek -ki bayagi saygisizca bir hareket.
Sevgilinizi de arkadasinizdan vazgececek kadar deli divane cok seviyor olsaydiniz buraya gelip sevgilim beni arkadaslarimla gorusturmuyor uhu uhu diye konu acip aglanmazdiniz.
Siz bile ne yaptiginizi bilmiyorsunuz bence.
Ayrica, ben kimsenin iliskisine saygisizlik etmedim ya da birilerini secim yapmaya zorlamadim ama sizin gibi sevgili delisi tipler zaten manita yapinca piyasadan kaybolurlar. Sonra ayrilinca hepiniz teker teker geri donuyorsunuz ya o cok komik oluyor.